Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar benim yaptığım aralıklı oruç mu mesela saat 3 te yemek yiyorum sonra diger gün 9 a kadar hiç bişey yemıyorum🙄
Evet öyle oluyor ama 3 çok erken dimi?
Peygamber efendimiz (s.a.v) bir hurma da olsa akşam yiyiniz buyurmuştur.
Bir de akşam yemeği yemeyen erken yaşlanır.
En azından 18:00 de akşam yemeğini ye kapat dükkanı. Gereksiz işkence çekmezsin böylece. Hem de gece yağların daha çok yanar.

Bu arada mavi takımda isen dediklerimi unut :KK53:

Masterfit Yarışması 75.Etap14.0716.07FarkYüzde
Kırmızı Takım
Jou Jou Kaptan71.2
ozlemon ozlemon 72.6
Nergis 35 Nergis 35 64.6
Zeytur Zeytur 94.2
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 75.6
Lavinia_98 Lavinia_98 69.65
Ellssa Ellssa 85.8
FitVenus FitVenus 60.0
Mavi Takim
Cookiie Cookiie KAPTAN79.4
@s i d e l y a71.45
@Kevssooo78.6
@TemelinSafinazi73.4
Kinoalihatun Kinoalihatun 86.4
@Mthn8379.4
asliogretmen asliogretmen 76.15
@suspushanimcim68.6
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
@KitapseverAnne79.9
@Anbuyanbu95.2
@1artiikizanasi84.5
Kırmızı ve Maviş takımın sevgili üyeleri bu hafta ikili yarışma fikri için bu tabloya bakarak kendinize rakip seçebilirsiniz. Beni etiketlemeyi unutmayın.🤩
Bana Kinoalihatun Kinoalihatun uygun bence Elhan Elhan

Güzel pazarlar kizlar🌷🌷🌷 buralara bakamadaim.
Elhan Elhan 'im bayram öncesi annemlerin yanına geçmiştim,o ara sen de Ankaradaydin sanırım.Geldim iki üç gün hoş geldin fasli için misafirler.Bayramin birinci günü kuzenimin gorumcesi vefat etti,daha çok gençti.İki yıl önce midesinden ameliyat olmuştu zayıflamak için.Sonraki süreçte dikisler atmış, Dr var yanlis tedavi uygulamış son aylar tüm organlar iflas etmişti.
Ondan bir hafta sonra halamın gelini beyim kanamasi geçirdi.On gün hastanede yatti, üç gün önce de o vefat etti.
Şundan sonra basliyayim dedikçe hep bir şeyler çıktı.
Bildirim illaki vardır ama açamadım eskiye dönük,belki anlık bir hatadir .Sonrasında açarsa geçmişe yönelik okurum.
Sizler nasılsınız,şimdi birkaç sayfa da olsa okuyacağım 🤗🌷
Başınız sagolsun Allah rahmet eylesin canimm
Ben talibim canım sana çünkü haftasonu zaten gluten yüklenmesinden şuan muhtemelen 62 63 üm 🥲
Tamamdir yarışalım canim

Günaydın dünkü menümü yazıyım
Sabah dışardaydık normal yeşillikli bir kahvaltı +2 pişi
Öğlen kuruyemiş meyve
Akşam fırında soğanlı patatesli balık, yarım şişe kola
Su 2 lt adım 5000 bin
Bugün su içip menüyü hafif geçirmeye çalışıcam

Elhan Elhan Jou Jou
Adımıyla bir çoğu yediklerini yakmış oldun canım güzel gidiyorsun 🥰🥰

Elhan Elhan 'im bayram öncesi annemlerin yanına geçmiştim,o ara sen de Ankaradaydin sanırım.Geldim iki üç gün hoş geldin fasli için misafirler.Bayramin birinci günü kuzenimin gorumcesi vefat etti,daha çok gençti.İki yıl önce midesinden ameliyat olmuştu zayıflamak için.Sonraki süreçte dikisler atmış, Dr var yanlis tedavi uygulamış son aylar tüm organlar iflas etmişti.
Ondan bir hafta sonra halamın gelini beyim kanamasi geçirdi.On gün hastanede yatti, üç gün önce de o vefat etti.
Bildirim illaki vardır ama açamadım eskiye dönük,belki anlık bir hatadir .Sonrasında açarsa geçmişe yönelik okurum.
Başınız sağ olsun, sabırlar diliyorum. 🤲🏻

Canım başınız sağolsun mekanı cennet eylesin bu mide ameliyatı çok iyi bi dr emin olmak lazım çok zor yaa 😔😔 neolcak sağlıcakla versiinler organlarıyla uğraşmak düzeltmek çok zor mümkün değill😔😔

Canım başınız sağolsun mekanı cennet eylesin bu mide ameliyatı çok iyi bi dr emin olmak lazım çok zor yaa 😔😔 neolcak sağlıcakla versiinler organlarıyla uğraşmak düzeltmek çok zor mümkün değill😔😔
Yaşı da çok gençti canım ,çok arastirdiklarina da eminim aslında ama ecel ne ileri ne geri 😔 Konya'da tanıdığım başka bir abla oldu maşallah herhangi bir sorun yasamadi ama en güzeli ameliyattan zayıflama ürünlerinden uzak durmak bence de

Yaşı da çok gençti canım ,çok arastirdiklarina da eminim aslında ama ecel ne ileri ne geri 😔 Konya'da tanıdığım başka bir abla oldu maşallah herhangi bir sorun yasamadi ama en güzeli ameliyattan zayıflama ürünlerinden uzak durmak bence de
SEnde dogru diyorsun hepsinede ayni sonuçlar vermiyor demekki ne kötü ya 😔😔 neoldu birsey göremeden gitti kaç yaşındaydı ki

Bugün pazaarrrrr kocalarınıza uymayın kızlarrrr :duduk::duduk: vallahaaa vururumm hepinuziiii düşmana çatlatmayaa geldikkk bu cuma sizi bomba haberlerbekliyoruzzzzz rakiplerimizii geçiyorruuzzz güzel sonuçlar alıyoruzz ondan sonra sizinle güzel bi kutlama yapıcazzz :KK49::KK49::KK49::KK49:bolbol suyumuzu içiyoruzz sporumuzu yapıyoruzz ollmadı yürüyüş fırsatınız varsa hiç üşenmiyoruzz herşey çok daha güzel olcakk :rolleyes::rolleyes::rolleyes: çıtırrr garulaarrr olcazzz düşmanlarımızı çatır çuturr çatlatacağuuuzzzzzzz
Beni yanıltmayacağınızı çok çok eminimm sizlere çok ama çok guveniyorummm🥰🥰🥰

ozlemon ozlemon
Nergis 35 Nergis 35
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Zeytur Zeytur
Lavinia_98 Lavinia_98
FitVenus FitVenus
Ellssa Ellssa

Evet öyle oluyor ama 3 çok erken dimi?
Peygamber efendimiz (s.a.v) bir hurma da olsa akşam yiyiniz buyurmuştur.
Bir de akşam yemeği yemeyen erken yaşlanır.
En azından 18:00 de akşam yemeğini ye kapat dükkanı. Gereksiz işkence çekmezsin böylece. Hem de gece yağların daha çok yanar.

Bu arada mavi takımda isen dediklerimi unut :KK53:
Bilmiyorum ki hep böyle gidiyor bizim düzen 😂 ama kilo verene kadar yaşlanmam

Bugün pazaarrrrr kocalarınıza uymayın kızlarrrr :duduk::duduk: vallahaaa vururumm hepinuziiii düşmana çatlatmayaa geldikkk bu cuma sizi bomba haberlerbekliyoruzzzzz rakiplerimizii geçiyorruuzzz güzel sonuçlar alıyoruzz ondan sonra sizinle güzel bi kutlama yapıcazzz :KK49::KK49::KK49::KK49:bolbol suyumuzu içiyoruzz sporumuzu yapıyoruzz ollmadı yürüyüş fırsatınız varsa hiç üşenmiyoruzz herşey çok daha güzel olcakk :rolleyes::rolleyes::rolleyes: çıtırrr garulaarrr olcazzz düşmanlarımızı çatır çuturr çatlatacağuuuzzzzzzz
Beni yanıltmayacağınızı çok çok eminimm sizlere çok ama çok guveniyorummm🥰🥰🥰

ozlemon ozlemon
Nergis 35 Nergis 35
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Zeytur Zeytur
Lavinia_98 Lavinia_98
FitVenus FitVenus
Ellssa Ellssa
İnşallah güzellik ❤️

X