aynen öyle toparlayamamak çok yıpratıyor. beni de çok yıprattı. bunaldım iyice... ilk olarak şu işyerine kahvaltı işini çözeceğim. sıktı çünkü. benim proteinli, tahıllı, bakliyatlı salatalarım güzel olur. ondan yapacağımCanım ok geçmiş olsun inişli çıkışlı dönemlerimiz bizi bitiriyorçok sağlam durmak lazım
Kız o artıamanin bu nasil bir eksi boyleee, masallah canim
CanımsınZamanla düzelir inşallahİyi kötü günde hastalıkta sağlıkta birlikteyiz canım.
Çok iyi masallah sanaCanımsın
Sabah tartıldım
Geçen hafta 80.4
Bu hafta 79.4
Fark -1
İnşallah bundan sonrasıda düzenli olur coomAHaaa bak yürüyüş yumurtalarını hareketlendirdii
Bende öyleydim cok gec olurdum 5 gun once erken olmuştum yürüyüşlerden sonra
Harikasin bebeğimm böyle devamm
Yine aynıyız kilodaşımCanımsın
Sabah tartıldım
Geçen hafta 80.4
Bu hafta 79.4
Fark -1
Bitane birsey var yarın deneyecem bakalım eksi nekadar düşcek gerçekten işe yariyormu yararsa sanada derimİnşallah bundan sonrasıda düzenli olur coom
Kilo kaybını görme mutlulugu diğer olumsuzlukları daha katlanilabilir hale getirsin inşallahCanımsın
Sabah tartıldım
Geçen hafta 80.4
Bu hafta 79.4
Fark -1
Bizim başımız kel değil elcom beni de etiketle oluy muBitane birsey var yarın deneyecem bakalım eksi nekadar düşcek gerçekten işe yariyormu yararsa sanada derim
Hahahaha kizzz yok olurmu öyle seyy oyle bi dedim tabiki hepinize dicemBizim başımız kel değil elcom beni de etiketle oluy mu
Estağfurullah ne demek canım kaptanımozlemon kaptanım dün öğleden sonra yaylaya kaçtık Antalya sıcak değil bildiğin yanıyor klima kâr etmedi nefes alamadım. Dört günlüğüne geldik ama eşimin bugün beli iki büklüm zar zor cumaya gitti. Bakalım dönme ihtimalimiz de var. Tartilamadim bugün yine erteledim beni affet olur mu
gizli gizli zayıflıyormuşsun :))) buraya yok börek yedim yok çikolata kaçamak yaptım :)))) hahahaaaaaHahahaha kizzz yok olurmu öyle seyy oyle bi dedim tabiki hepinize dicem
Çok teşekkür ederim bitanemEstağfurullah ne demek canım kaptanımsen nasıl uygun olursan eşine geçmiş olsun canım
Dene bKalım sonra söyleBitane birsey var yarın deneyecem bakalım eksi nekadar düşcek gerçekten işe yariyormu yararsa sanada derim
Hahahahaahah gizli gizligizli gizli zayıflıyormuşsun :))) buraya yok börek yedim yok çikolata kaçamak yaptım :)))) hahahaaaaa
Cordelia küçük bir Minnoş hikayem var. Kahramanımız bu tatlış
Eki Görüntüle 3272453
Dün Feslikan Yaylası' na geldik. Rakım 2000' e yakın buz gibi bir yayla.
Akşam saatlerinde çöp konteynerinin yanında karşılaştım bu minnakla uyuyordu yanına su peynir getirdim okşadım başıni kaldiramiyordu. Bir ara silkindi kalktı tekrar düştü sarhoş gibiydi. Boynunda sırtında sari boya vardı. Sanırım yaladı kimyasal etkiledi midesini. Döndüm çadıra sabah ilk işim onu ziyaret oldu aynıydı. Islak mendille sileyim boyayı dedim sildikce köpürdü. Hemen çeşmeye götürdüm iyice yıkayip kuruladim. Sarhoşlugu gitti su içti biraz ama hâlâ bir şey yemiyor.İyi dileklerinize ihtiyacımız var. Eşim ne yaptıysam eve goturmeme razı olmadı. Sitenin bahçesine ses çıkarmadı bakalım giderken alacağım yanıma.
çok üzüldüm canım eşine kızma eve götürme konusunda maalesef ben de eşinle aynı fikirdeyim çünkü eğer eve götürürsen tekrar bırakamayabilirsin. eğer sahiplenmeye hazır değilseniz bu sizin için sıkıntı olabilir. ama gözetimin altında site bahçesinde olursa çok iyi olur. yazık o yavruya umarım iyileşirÇok teşekkür ederim bitanemBen eşime üzülüyorum da biraz merhametten nasibini alamayan biri minnak bir kediye yaklaşımı canımı çok sıktı. Yukarıda okuduysan anlattım.
Sonundaa bende buldum hahahahOleyyy bana yakin bir kiloarkadaslarda 6 li rakamlar var. O rakamlar benim hayalim bile degil