- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Çok iyi böyle devam tebrikler
İnşallah az kaldı teşekkür ederim
Tesekurlerrr canimÇok iyi böyle devam tebrikler
İnşallah az kaldı teşekkür ederim
Harıka sın sen bir tane sin
Tesekurlerrr canim benimTebrik ederim.
Tebrik ederim jasmine
Tebrik ederim kaptanım, süpersin
Günaydınnnnn
Bende bu hafta hiçbişey yapmadım. BYramdan önce 1 hafta yürümüştüm. Sadece. Ama hem yürüyüşün hem diyetin faydasını gördüm. 2.5 3 senedür kendiliğimden regl olmuyordum. Bu ay 27. Günde kendi kendime regl oldumDarısı sana kuzumm bende senin kilonla başladım detokslarla verdim ve akşamları erken yedim yatmadan yogurt kürler yiyerek verdim heleki yürüyüş çok daha işe yarıyo buhafta ne spor ettim.ne birşey gerçekten az yemekle alakasıymış
Tebriklerrr bu ne güzel eksiGÜNAYDIIINN
Kilo Bildirimi
Geçen cuma: 75.40
Bugün: 73.40
Fark: -2 kg Eki Görüntüle 3272165ozlemon Elhan
AHaaa bak yürüyüş yumurtalarını hareketlendirdiiBende bu hafta hiçbişey yapmadım. BYramdan önce 1 hafta yürümüştüm. Sadece. Ama hem yürüyüşün hem diyetin faydasını gördüm. 2.5 3 senedür kendiliğimden regl olmuyordum. Bu ay 27. Günde kendi kendime regl oldum
pazartesi yine yürüyüşe başlıcam nasipse
Ayy inşanlah canım benim bugün dikkat edcö bir daha 70 görmek istemiyorum bıktım vallahi billahi senide tebrik ederim,Çok güzel tebrik ederim
Naptın sen süpersin
Olsun canım hemen halledersin hiç üzülme.zor bir dönemden geçiyorsun. Ama toparlanacaksınburadan ayrılma olur mu
Maşallah hadi artık 70 üstüne çıkmak yok
Çok güzel eksi canım. Buraya odaklanamasan da kendini bırakma olur mu.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi
Böyle bir günde zmerhaba kızlarrr
sabah tartılmayı unutmuşum.
amanin bu nasil bir eksi boyleee, masallah canim
Evet canim inşallahkevsocuuum hadi bakalım inişler başlamış genetebrik ederim canım
Ay yanlış yazmışım78.4 çıkmış canım tartı
Hoş geldin kinoşumGünaydın kızlar
Seve seve
Canım mükemmel gitmiş harikasın
Canım ok geçmiş olsun inişli çıkışlı dönemlerimiz bizi bitiriyorben de bir türlü toparlayamadım. bazı sağlık sorunlarım oldu. onunla uğraştım. beslenmem çok dağıldı.
sanırım işyerine kahvaltı yerine salata götüreceğim. daha iyi olacak bu.