Popüler Konu LenaG ile MasterFit

@CordeLia küçük bir Minnoş hikayem var. Kahramanımız bu tatlış
Eki Görüntüle 3272453
Dün Feslikan Yaylası' na geldik. Rakım 2000' e yakın buz gibi bir yayla.
Akşam saatlerinde çöp konteynerinin yanında karşılaştım bu minnakla uyuyordu yanına su peynir getirdim okşadım başıni kaldiramiyordu. Bir ara silkindi kalktı tekrar düştü sarhoş gibiydi. Boynunda sırtında sari boya vardı. Sanırım yaladı kimyasal etkiledi midesini. Döndüm çadıra sabah ilk işim onu ziyaret oldu aynıydı. Islak mendille sileyim boyayı dedim sildikce köpürdü. Hemen çeşmeye götürdüm iyice yıkayip kuruladim. Sarhoşlugu gitti su içti biraz ama hâlâ bir şey yemiyor. 🥺İyi dileklerinize ihtiyacımız var. Eşim ne yaptıysam eve goturmeme razı olmadı. Sitenin bahçesine ses çıkarmadı bakalım giderken alacağım yanıma. :dua:
evinizin oraya götürürsün sokakta beslersin canım. mama ve su verirsin. eşin istemiyorsa bu şekilde de bakabilirsin. insan üzülüyor böyle tabi. inşallah çabuk iyileşir minnak 🤲🏻💞

Eki Görüntüle 3272453
Akşam saatlerinde çöp konteynerinin yanında karşılaştım bu minnakla uyuyordu yanına su peynir getirdim okşadım başıni kaldiramiyordu. Bir ara silkindi kalktı tekrar düştü sarhoş gibiydi. Boynunda sırtında sari boya vardı. Sanırım yaladı kimyasal etkiledi midesini. Döndüm çadıra sabah ilk işim onu ziyaret oldu aynıydı. Islak mendille sileyim boyayı dedim sildikce köpürdü. Hemen çeşmeye götürdüm iyice yıkayip kuruladim. Sarhoşlugu gitti su içti biraz ama hâlâ bir şey yemiyor. 🥺İyi dileklerinize ihtiyacımız var. Eşim ne yaptıysam eve goturmeme razı olmadı. Sitenin bahçesine ses çıkarmadı bakalım giderken alacağım yanıma. :dua:
Kıyamam ya

Sonundaa bende buldum hahahah 😂😂😂 kızzz deme öyle bi zamanlar bide 6 lı rakamlardaydık gene oluruz düşeriz 😍
İnsaAllah diyim :KK33:ama ben enson 2016 da gordum. Sonra 3 hamilelelik gelsin 30 ar kilo al ve simdiki sonuc bu. Simdi kararliyim İnsaAllah. Bir ara 2. Takimda yarisip 71 olmustum simdide aynisi olucak İnsaAllah :halay:

Eki Görüntüle 3272453
oyy minnak. Iyiki var canim senin gibi insanlar su dunyada

En Büyük KKSimdiii yazmasam olmaz bu verdigim 300 gr cik bana iki ogunde saglikli bolca ye araya 4 saat koy sisteminin bende ise yaramadigini gosterdi. Sizin verdiginiz kilolarda motivemi arttirdi. Onceki grubu da ki 2011 olabilir :-) Anbu diye kisaltma kullanirdi arkadaslar
Simdi Anbu geri dondu diye kendimi motive edip bu hafta -1 kiloyu vermem lazim

En Büyük KKSimdiii yazmasam olmaz bu verdigim 300 gr cik bana iki ogunde saglikli bolca ye araya 4 saat koy sisteminin bende ise yaramadigini gosterdi. Sizin verdiginiz kilolarda motivemi arttirdi. Onceki grubu da ki 2011 olabilir :-) Anbu diye kisaltma kullanirdi arkadaslar
Simdi Anbu geri dondu diye kendimi motive edip bu hafta -1 kiloyu vermem lazim
taboii cnaim herkesin vucuduna baska yeme sekli yarar.
\Eminim haftaya o eksi 1 buraya gelecek :KK66:

Çok teşekkür ederim ♥️

Gezegen ablam sen de burdasın 🥹 Beni hatırladın mı 🥲

Çok teşekkür ederim. Allah var çok yormadı birazdan da eşim gelir korktuğumdan iyi geçti

Çok teşekkür ederim kaptanım
Hatırlayamadım canım
Gelsemmi gelmesem mi bilemiyorum, ödem çok rahatsız ediyor, bugün pek iyi değilim

Günaydın fit yolunda ki hatunlar
Geçen hafta .65
Bu hafta 64.6
Eksi. 400 grm
@ozlemon
Elhan Elhan

07.07 kilom : 58.70
14.04 kilom: 58.30
Fark -400😍
Eki Görüntüle 3272160

FitVenus FitVenus Elhan Elhan @ozlemon

GÜNAYDIIINN 🌸🙋🏻‍♀️

Kilo Bildirimi
Geçen cuma:
75.40
Bugün: 73.40
Fark: -2 kg Eki Görüntüle 3272165 @ozlemon Elhan Elhan

Eki Görüntüle 3272169

En son 67.7
Bugün 68.6
Fark +900gr 😶‍🌫️😶🫨🤕😵‍💫🤯

Geçen cuma 70.75
Bu cuma 69.65
WC YOK kabızlık çekiyorum
-1.100 🤩
@ozlemon Elhan Elhan

Kamera mı bebek kirletmiş neyse yinede atim

Gecen cuma: 61.2
Cuma: 60.00
Fark: -1,2
Masterfitte olmak istiyorum :KK73:
Sevabıyla günahıyla güzel bir haftaydı teşekkür ederim kızlar ❤️😍🥰
Elhan Elhan @ozlemon

Eki Görüntüle 3272203
Geçen hafta 85.2
600 gr almışım maalesef

FitVenus FitVenus
@ozlemon

💙 14 Temmuz Kilo Bildirimi 💙

9 Temmuz : 77.60

14 Temmuz : 76.15

Fark: -1,45 kg :KK54: 💙

Elhan Elhan 💙 @ozlemon 💙

Geçen cuma 74.1
Bu Cuma 72.6
Fark -1.5 💃🏻💃🏻
Eki Görüntüle 3272205

Elhan Elhan 🌼🌼

Bugunku kilom: 75,60
Cuma kilom:76
Fark:400gr
Yuzde: 0,526

Elhan Elhan
@ozlemon

Gecen cuma: 95.4
Cuma: 94.2
Fark : -1.2

Elhan Elhan FitVenus FitVenus

Ters cekmisim :-)
Elhan Elhan FitVenus FitVenus
BUhafta -300
Listelerimdende gordugunuz gibi fazla yedim ama birden kesip sonra buldugum herseyi yemek istemedim. Aslinda kendimi dahada hafif hissediyorum haftaya en az bir kilo hedefim var :KK48:

Geçen hafta 72.90
Bu hafta 71.45
Fark -1.45

Elhan Elhan @ozlemon
Eki Görüntüle 3272231

Çok şükür 🥰
Geçen hafta 81.30
Bugün 79.40
Fark -1.9

Masterfite devam 🙏🏼
Elhan Elhan @ozlemon Eki Görüntüle 3272236

14 temmuz cuma
Elhan Elhan @ozlemon

Pazartesi:73.1
Bugun :71.2
Fark:-1.900
Eki Görüntüle 3272238

Geçen hafta: 80,8
Bu hafta: 79,9
Fark: -900 gram
Yüzde hesabını unutmuşum yapamadım 🫣

Kilo verene herkesi tebrik ediyorum harika sonuçlar var♥️ Umarım haftaya ben de listeye girebilirim 🥰 Bu arada iki hafta oldu diyete başlayalı 81,3 ten 79,9 a düşmüşüm umarım sekizleri bir daha görmem kritik bir yerdeyim 🥹

İki hafta önce:83.55
Bugün:86.4
Fark:-2,85
@ozlemon
Elhan Elhan
Masterfitte alın beni lütfen :KK61:o_O
Kilo veren arkadaşlar sizler adına çok sevindim. Tebrikler.
Artı gelen arkadaşlar hiç moralinizi bozmayın bu durum çok normal kararlılığıniz devam ettiği sürece yağların kurtuluşu yok.

Eki Görüntüle 3272453
Allah şifa versin yavrum, nasılda bitkin yatıyor.
Biz de birini sahiplendirdik 😔, ne kadar zor oldu anlatamam. Biri de erken doğum yaptı, 4 bebek olacaktı, o da çok bitkindi, yeni yeni düzeliyor

Eki Görüntüle 3272453
Ahh yavrum beniiiim inşallah düzelir :KK43: Elhan çok iyisin işin rast gitsin bu masuma yardım ettiğin için 🙏🙏🙏🙏

Ben yeme işini bitirdim hemen yazayım ki başka birsey yemeyeyim
Sabah 12
Yulaf yoğurt 1 erik 2 ceviz tarçınlı karışım
Ara
Filtre kahve
2kuru kayısı

Akşam 17.00
2 adet fit dolma
1 kepçe corba
Yogurt

Su 2 litre oldu 3 u bulur
Yesil cay