- 17 Eylül 2020
- 1.119
- 5.126
- 32
Ayyy inşallahhhmasallah cnaim, boyle girderse 1-2 aya seni goren herkes sasiracak , masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallahhhmasallah cnaim, boyle girderse 1-2 aya seni goren herkes sasiracak , masallah
Başları dönecek sen nediyosunAyyy inşallahhh
harikasın tatlım özellikle o ilk rakamın değişmesi yani düşmesi çok motive ediyor insanı. 8 ler 7 olmuş çok şükürCanımsın
Sabah tartıldım
Geçen hafta 80.4
Bu hafta 79.4
Fark -1
evinizin oraya götürürsün sokakta beslersin canım. mama ve su verirsin. eşin istemiyorsa bu şekilde de bakabilirsin. insan üzülüyor böyle tabi. inşallah çabuk iyileşir minnak@CordeLia küçük bir Minnoş hikayem var. Kahramanımız bu tatlış
Eki Görüntüle 3272453
Dün Feslikan Yaylası' na geldik. Rakım 2000' e yakın buz gibi bir yayla.
Akşam saatlerinde çöp konteynerinin yanında karşılaştım bu minnakla uyuyordu yanına su peynir getirdim okşadım başıni kaldiramiyordu. Bir ara silkindi kalktı tekrar düştü sarhoş gibiydi. Boynunda sırtında sari boya vardı. Sanırım yaladı kimyasal etkiledi midesini. Döndüm çadıra sabah ilk işim onu ziyaret oldu aynıydı. Islak mendille sileyim boyayı dedim sildikce köpürdü. Hemen çeşmeye götürdüm iyice yıkayip kuruladim. Sarhoşlugu gitti su içti biraz ama hâlâ bir şey yemiyor. İyi dileklerinize ihtiyacımız var. Eşim ne yaptıysam eve goturmeme razı olmadı. Sitenin bahçesine ses çıkarmadı bakalım giderken alacağım yanıma.
Kıyamam ya@CordeLia küçük bir Minnoş hikayem var. Kahramanımız bu tatlış
Eki Görüntüle 3272453
Akşam saatlerinde çöp konteynerinin yanında karşılaştım bu minnakla uyuyordu yanına su peynir getirdim okşadım başıni kaldiramiyordu. Bir ara silkindi kalktı tekrar düştü sarhoş gibiydi. Boynunda sırtında sari boya vardı. Sanırım yaladı kimyasal etkiledi midesini. Döndüm çadıra sabah ilk işim onu ziyaret oldu aynıydı. Islak mendille sileyim boyayı dedim sildikce köpürdü. Hemen çeşmeye götürdüm iyice yıkayip kuruladim. Sarhoşlugu gitti su içti biraz ama hâlâ bir şey yemiyor. İyi dileklerinize ihtiyacımız var. Eşim ne yaptıysam eve goturmeme razı olmadı. Sitenin bahçesine ses çıkarmadı bakalım giderken alacağım yanıma.
amaan eksi sandim yaaKız o artı
İnsaAllah diyim ama ben enson 2016 da gordum. Sonra 3 hamilelelik gelsin 30 ar kilo al ve simdiki sonuc bu. Simdi kararliyim İnsaAllah. Bir ara 2. Takimda yarisip 71 olmustum simdide aynisi olucak İnsaAllahSonundaa bende buldum hahahah kızzz deme öyle bi zamanlar bide 6 lı rakamlardaydık gene oluruz düşeriz
oyy minnak. Iyiki var canim senin gibi insanlar su dunyada@CordeLia küçük bir Minnoş hikayem var. Kahramanımız bu tatlış
Eki Görüntüle 3272453
taboii cnaim herkesin vucuduna baska yeme sekli yarar.Simdiii yazmasam olmaz bu verdigim 300 gr cik bana iki ogunde saglikli bolca ye araya 4 saat koy sisteminin bende ise yaramadigini gosterdi. Sizin verdiginiz kilolarda motivemi arttirdi. Onceki grubu da ki 2011 olabilir Anbu diye kisaltma kullanirdi arkadaslar
Simdi Anbu geri dondu diye kendimi motive edip bu hafta -1 kiloyu vermem lazim
Hatırlayamadım canımÇok teşekkür ederim
Gezegen ablam sen de burdasın Beni hatırladın mı
Çok teşekkür ederim. Allah var çok yormadı birazdan da eşim gelir korktuğumdan iyi geçti
Çok teşekkür ederim kaptanım
Sağol kuzumIyi bak kendine kuzumm
GÜNAYDIIINN
Kilo Bildirimi
Geçen cuma: 75.40
Bugün: 73.40
Fark: -2 kg Eki Görüntüle 3272165 @ozlemon Elhan
Çok şükür
Geçen hafta 81.30
Bugün 79.40
Fark -1.9
Masterfite devam
Elhan @ozlemon Eki Görüntüle 3272236
Geçen hafta: 80,8
Bu hafta: 79,9
Fark: -900 gram
Yüzde hesabını unutmuşum yapamadım
Kilo verene herkesi tebrik ediyorum harika sonuçlar var Umarım haftaya ben de listeye girebilirim Bu arada iki hafta oldu diyete başlayalı 81,3 ten 79,9 a düşmüşüm umarım sekizleri bir daha görmem kritik bir yerdeyim
Kilo veren arkadaşlar sizler adına çok sevindim. Tebrikler.
Hoşbuldum ElhanımHoş geldin kinoşum
Yasa çok tatlısınSeve seve
Vermedim ki aldım.ödem şişlik felanda varCanım mükemmel gitmiş harikasın tabi ki bizimle zayıflamak iste sen yeterki
Allah şifa versin yavrum, nasılda bitkin yatıyor.@CordeLia küçük bir Minnoş hikayem var. Kahramanımız bu tatlış
Eki Görüntüle 3272453
Ahh yavrum beniiiim inşallah düzelir Elhan çok iyisin işin rast gitsin bu masuma yardım ettiğin için@CordeLia küçük bir Minnoş hikayem var. Kahramanımız bu tatlış
Eki Görüntüle 3272453
cok sagol canimKilo veren arkadaşlar sizler adına çok sevindim. Tebrikler.
Artı gelen arkadaşlar hiç moralinizi bozmayın bu durum çok normal kararlılığıniz devam ettiği sürece yağların kurtuluşu yok.