Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Darısı sana kuzumm bende senin kilonla başladım detokslarla verdim ve akşamları erken yedim yatmadan yogurt kürler yiyerek verdim heleki yürüyüş çok daha işe yarıyo buhafta ne spor ettim.ne birşey gerçekten az yemekle alakasıymış
Bende bu hafta hiçbişey yapmadım. BYramdan önce 1 hafta yürümüştüm. Sadece. Ama hem yürüyüşün hem diyetin faydasını gördüm. 2.5 3 senedür kendiliğimden regl olmuyordum. Bu ay 27. Günde kendi kendime regl oldum 🤩
pazartesi yine yürüyüşe başlıcam nasipse 😀

Bende bu hafta hiçbişey yapmadım. BYramdan önce 1 hafta yürümüştüm. Sadece. Ama hem yürüyüşün hem diyetin faydasını gördüm. 2.5 3 senedür kendiliğimden regl olmuyordum. Bu ay 27. Günde kendi kendime regl oldum 🤩
pazartesi yine yürüyüşe başlıcam nasipse 😀
AHaaa bak yürüyüş yumurtalarını hareketlendirdii
Bende öyleydim cok gec olurdum 5 gun once erken olmuştum yürüyüşlerden sonra

Harikasin bebeğimm böyle devamm😍

Çok güzel tebrik ederim ☺️

Naptın sen süpersin 👌🧿

Olsun canım hemen halledersin hiç üzülme.zor bir dönemden geçiyorsun. Ama toparlanacaksın❤️ buradan ayrılma olur mu🫶

Maşallah hadi artık 70 üstüne çıkmak yok💪

Çok güzel eksi canım. Buraya odaklanamasan da kendini bırakma olur mu. ❤️

Tebrik ederim canım çok güzel eksi 🥰
Ayy inşanlah canım benim bugün dikkat edcö bir daha 70 görmek istemiyorum bıktım vallahi billahi senide tebrik ederim, 🙈

ben de bir türlü toparlayamadım. bazı sağlık sorunlarım oldu. onunla uğraştım. beslenmem çok dağıldı.
sanırım işyerine kahvaltı yerine salata götüreceğim. daha iyi olacak bu.
Canım ok geçmiş olsun inişli çıkışlı dönemlerimiz bizi bitiriyor 🙁 çok sağlam durmak lazım

X