Vallahi rizeye gitmeden 70dim kuzum yaa ramak kalmıştı 69 zaOo ne kalmış 6ya maşallah canım benim
teşekkürler kaptanımTebrik ederim canımmharika fark.ara versen de bırakma kendini çok güzel gidiyosuun
teşekkürler canımmTebrik ederim jasmine
sağol canımmÇok güzel eksi canım. Buraya odaklanamasan da kendini bırakma olur mu.
amin canım kaptanım çok teşekkürlerTamam bitanem inşallah o yoğun süreci kolaylıkla atlatırsın.Seni bekliyor olacağız. Yuregimizdesin
sağol canımmmasallah cnaim, harikasiiin
Tebrikler
harikasın canım
Süpeeerrrr
Çok şükür
Geçen hafta 81.30
Bugün 79.40
Fark -1.9
Masterfite devam
@Elhanozlemon Eki Görüntüle 3272236
Kızlaaar harikalar yaratmışsınız
Birlikte harikayız hepimizTebrik ederim
tebrik ederim
Tebrik ederim
tebrik ederim
tebrikler, harikasınız
Olsın yine çok az kalmış canım haftaya gelebilir bileVallahi rizeye gitmeden 70dim kuzum yaa ramak kalmıştı 69 zaartık yavas yavas
Senin emeğinle motivasyonunla kaptanımKızlaaar harikalar yaratmışsınızben emindim zaten
insallah cnaim, haftaya hedefim eksi 1harikasın canımböyle böyle gelecek 65
wuuwuuu harikasin canim masallah
Ama ben görücem tabi kiinsallah cnaim, haftaya hedefim eksi 1hadi bakalim kim gorecek once 69,9999 u
Çpk teşekkür ederim kaptanimcanım harikasın bir de kabızlık sorunu hallolsa demek ki rahatlıkla 68 i göreceksinçok güzel bir hafta geçirdin karşılığını da çok güzel aldın
Darısı sana kuzumm bende senin kilonla başladım detokslarla verdim ve akşamları erken yedim yatmadan yogurt kürler yiyerek verdim heleki yürüyüş çok daha işe yarıyo buhafta ne spor ettim.ne birşey gerçekten az yemekle alakasıymışOlsın yine çok az kalmış canım haftaya gelebilir bile
Seni yanıltmadık kaptanımmKızlaaar harikalar yaratmışsınızben emindim zaten
hadi gorelim bakalimAma ben görücem tabi kiayyy takılma falan olmasın vallahi kaç hafta aynı kiloda kalmışlığım var