Hoş geldin ikiz anası.Merhaba benim de diyette 4. Günüm aralıklı oruç yapıyoruminşallah başarırım pazartes 86.6 yi gördüm boyum 168 28 yaşındayım katılabilir miyim aranıza
Zamanla düzelir inşallahGünaydın hayırlı mutlu sabahlar
KaptanımFitVenus ve Elhan
Ve diğer çok değerli masterfit ekibi. Bu hafta mens haftasiydi. Çok uçlarda duygu dalgalanmaları yaşadım. Birimde personel değişiklikleri oldu ve ben çok değişiklik seven biri değilim. Sevdiğim bı arkadaşım gitti. Daha buraya yansitamadigim çok şey yaşadım. İç dünyam hala sallanıyor ama dışardan herşey yolundaymis gibi. Bu hafta size destek olamadım gelmedigim için desteğinizi de alamadım. Ama size yazacağımı bilmek fren yapmama yardımcı oldu. Çok uçuk bir eksim olmayacak ama eksi geleceğim. Varlığınız bile hafiflememe yardım ediyor. Bu hafta da biraz mesafeli kalabilirim ama izninizle masterfit e devam etmek istiyorum.
Tamam bitanem inşallah o yoğun süreci kolaylıkla atlatırsın.Geçen hafta: 64
Bugün: 62,95
Fark: 1,05
Yüzde: 1,64
Eki Görüntüle 3272194
FitVenus can kaptaannn
Elhan canım kaptanım ben masterfite bir süre ara vermek istiyorum, çok yoğun ve yorucu 1 aylık bir süreç beni bekliyor o yüzden buraya odaklanamayacağım ne yazık ki
sagol canim, her hafta 400-500 gr bikle gitse raziyimHarikasin
masallah cnaim, boyle girderse 1-2 aya seni goren herkes sasiracak , masallah
masallah cnaim, harikasiiinGeçen hafta: 64
Bugün: 62,95
Fark: 1,05
Yüzde: 1,64
Eki Görüntüle 3272194
FitVenus can kaptaannn
Elhan canım kaptanım ben masterfite bir süre ara vermek istiyorum, çok yoğun ve yorucu 1 aylık bir süreç beni bekliyor o yüzden buraya odaklanamayacağım ne yazık ki
canim 900gr, 1kilo kolaylikla bir iki haftada verebilecegin kilolar, sadece pes etme. Deavm et. Pes edip burdan ayrilirsan ustune daha fazla arti koyabilirsin, ama deavam edersen bu artiyi iki haftaya en gec eksiye cevirirsin.
Maşallah sana çok çok iyi gidiyorsun
Oleyyy bana yakin bir kilo
Evet canım ınsalhhh hepimiz istediğimiz kiloya sağlıkla ulaşacağızeksimiz ayni ama senin guncel kilon benim hedefimmasallah canim, tebrikler
Oo ne kalmış 6ya maşallah canım benim
Tebrik ederim
tebrik ederim
Tebrik ederim
tebrik ederim
tebrikler, harikasınızÇok şükür
Geçen hafta 81.30
Bugün 79.40
Fark -1.9
Masterfite devam
Elhan ozlemon Eki Görüntüle 3272236