- 25 Ağustos 2019
- 60.510
- 110.997
- 30
Vallahi rizeye gitmeden 70dim kuzum yaa ramak kalmıştı 69 za artık yavas yavasOo ne kalmış 6ya maşallah canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi rizeye gitmeden 70dim kuzum yaa ramak kalmıştı 69 za artık yavas yavasOo ne kalmış 6ya maşallah canım benim
teşekkürler kaptanım yok ara vermeyi düşünmüyorum ama 3 hafta boyunca haftasonu dahil çalışacağım çok yorucu bir süreç oluyor kkya girebileceğimden bile şüpheliyimTebrik ederim canımm harika fark.ara versen de bırakma kendini çok güzel gidiyosuun
teşekkürler canımmTebrik ederim jasmine
sağol canımm yok yok bırakmam kendimi, ne zorluklarla veriyoruz kiloları bırakır mıyım hiçÇok güzel eksi canım. Buraya odaklanamasan da kendini bırakma olur mu.
amin canım kaptanım çok teşekkürler 1Ağustosun 2. haftasından sonra inşallah döneceğimTamam bitanem inşallah o yoğun süreci kolaylıkla atlatırsın. Seni bekliyor olacağız. Yuregimizdesin
sağol canımmmasallah cnaim, harikasiiin
Tebrikler
Sağol canımmmTebrikler
harikasın canım böyle böyle gelecek 65
Süpeeerrrr canım çok iyi gitmiş devamı gelsin inşallah
Çok şükür
Geçen hafta 81.30
Bugün 79.40
Fark -1.9
Masterfite devam
@Elhan ozlemon Eki Görüntüle 3272236
Kızlaaar harikalar yaratmışsınız ben emindim zaten
Birlikte harikayız hepimizTebrik ederim
tebrik ederim
Tebrik ederim
tebrik ederim
tebrikler, harikasınız
Olsın yine çok az kalmış canım haftaya gelebilir bileVallahi rizeye gitmeden 70dim kuzum yaa ramak kalmıştı 69 za artık yavas yavas
Senin emeğinle motivasyonunla kaptanımKızlaaar harikalar yaratmışsınız ben emindim zaten
insallah cnaim, haftaya hedefim eksi 1 hadi bakalim kim gorecek once 69,9999 uharikasın canım böyle böyle gelecek 65
wuuwuuu harikasin canim masallah
Ama ben görücem tabi ki ayyy takılma falan olmasın vallahi kaç hafta aynı kiloda kalmışlığım varinsallah cnaim, haftaya hedefim eksi 1 hadi bakalim kim gorecek once 69,9999 u
Çpk teşekkür ederim kaptanim inşanlah haftaya da 68 görücezcanım harikasın bir de kabızlık sorunu hallolsa demek ki rahatlıkla 68 i göreceksin çok güzel bir hafta geçirdin karşılığını da çok güzel aldın
Darısı sana kuzumm bende senin kilonla başladım detokslarla verdim ve akşamları erken yedim yatmadan yogurt kürler yiyerek verdim heleki yürüyüş çok daha işe yarıyo buhafta ne spor ettim.ne birşey gerçekten az yemekle alakasıymışOlsın yine çok az kalmış canım haftaya gelebilir bile
Seni yanıltmadık kaptanımmKızlaaar harikalar yaratmışsınız ben emindim zaten
hadi gorelim bakalimAma ben görücem tabi ki ayyy takılma falan olmasın vallahi kaç hafta aynı kiloda kalmışlığım var