Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tebrik ederim canımm❤️ harika fark.ara versen de bırakma kendini çok güzel gidiyosuun:KK9:
teşekkürler kaptanım :KK60: yok ara vermeyi düşünmüyorum ama 3 hafta boyunca haftasonu dahil çalışacağım çok yorucu bir süreç oluyor kkya girebileceğimden bile şüpheliyim :KK43:

Tebrik ederim jasmine :KK9:
teşekkürler canımm :KK60:

Çok güzel eksi canım. Buraya odaklanamasan da kendini bırakma olur mu. ❤️
sağol canımm :KK60: yok yok bırakmam kendimi, ne zorluklarla veriyoruz kiloları bırakır mıyım hiç :KK23:

Tamam bitanem inşallah o yoğun süreci kolaylıkla atlatırsın. :dua:Seni bekliyor olacağız. Yuregimizdesin :dua::KK200:
amin canım kaptanım çok teşekkürler :KK60: 1Ağustosun 2. haftasından sonra inşallah döneceğim :KK60:

masallah cnaim, harikasiiin
sağol canımm :KK60:

Geçen hafta: 80,8
Bu hafta: 79,9
Fark: -900 gram
Yüzde hesabını unutmuşum yapamadım 🫣

Kilo verene herkesi tebrik ediyorum harika sonuçlar var♥️ Umarım haftaya ben de listeye girebilirim 🥰 Bu arada iki hafta oldu diyete başlayalı 81,3 ten 79,9 a düşmüşüm umarım sekizleri bir daha görmem kritik bir yerdeyim 🥹

Eklentiler

• EB8C42B7-5F57-4A3D-A033-B349F299AF8B.jpeg
    EB8C42B7-5F57-4A3D-A033-B349F299AF8B.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 22
Olsın yine çok az kalmış canım haftaya gelebilir bile 😍
Darısı sana kuzumm bende senin kilonla başladım detokslarla verdim ve akşamları erken yedim yatmadan yogurt kürler yiyerek verdim heleki yürüyüş çok daha işe yarıyo buhafta ne spor ettim.ne birşey gerçekten az yemekle alakasıymış

X