- 25 Ağustos 2019
- 60.515
- 111.022
- 30
Başka işleri yok çünküEvet yaaa ne boğaz bu arkadaş esevm bogazi mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka işleri yok çünküEvet yaaa ne boğaz bu arkadaş esevm bogazi mı
tebrik ederim Nimomm bak şu tatlıları kessen ben diyorum sana uçacaksın eksilere doğruuu
Olsun sağlık olsun canım zor bir hafta geçirdin sen üstesinden gelirsin önümüzdeki hafta bunun
tebrik ederim Kevsom
Tebrik ederim canımm harika fark.ara versen de bırakma kendini çok güzel gidiyosuunGeçen hafta: 64
Bugün: 62,95
Fark: 1,05
Yüzde: 1,64
Eki Görüntüle 3272194
FitVenus can kaptaannn
Elhan canım kaptanım ben masterfite bir süre ara vermek istiyorum, çok yoğun ve yorucu 1 aylık bir süreç beni bekliyor o yüzden buraya odaklanamayacağım ne yazık ki
Sıcak ozloşum bu sıcakta ne at olunur ne çıta yanıyozzKurabişim neden ineklere özeniyorsun özeneceksen çitalara özen hatta atlara özen at gibi desinler yani neden inek
Canım harikasın hadi bakalım tıkır tıkır gitsin inşallah
Hosgeldiniz ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misinizMerhaba benim de diyette 4. Günüm aralıklı oruç yapıyorum inşallah başarırım pazartes 86.6 yi gördüm boyum 168 28 yaşındayım katılabilir miyim aranıza
Tebrik ederim.
Tebrik ederim jasmineGeçen hafta: 64
Eki Görüntüle 3272194
FitVenus can kaptaannn
Elhan canım kaptanım ben masterfite bir süre ara vermek istiyorum, çok yoğun ve yorucu 1 aylık bir süreç beni bekliyor o yüzden buraya odaklanamayacağım ne yazık ki
Tebrik ederim kaptanım, süpersin
GünaydınnnnnGünaydın
İnşallah canım sayenizde gidiyor, gidecek. Ben asla yalnız başaramayanlardanımCanım harikasın hadi bakalım tıkır tıkır gitsin inşallah
Çok güzel tebrik ederim
Naptın sen süpersinGÜNAYDIIINN
Kilo Bildirimi
Geçen cuma: 75.40
Bugün: 73.40
Fark: -2 kg Eki Görüntüle 3272165 ozlemon Elhan
Olsun canım hemen halledersin hiç üzülme.zor bir dönemden geçiyorsun. Ama toparlanacaksın buradan ayrılma olur mu
Maşallah hadi artık 70 üstüne çıkmak yok
Çok güzel eksi canım. Buraya odaklanamasan da kendini bırakma olur mu.Geçen hafta: 64
Eki Görüntüle 3272194
FitVenus can kaptaannn
Tebrik ederim canım çok güzel eksi
Canım öncelikle neredesin bakalım sen?
Harikasin
78.4 çıkmış canım tartı