- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi bak kendine kuzummGeçen apaform içtim, benim alt taraf biraz sıkıntılı ya, WC ye zor yetiştim. Günde bir defa içmeye karar verdim, kazaya uğramayım. Suyu biraz artırsam iyi olacak
Öyle öyle ne spor yapabildim ne yüruyüş düşün yanii5 günde diyetle iyi gibi
Güzel canım
Güzel canım suyu arttırmak lazım ben de 2 lT içiyorum bazen ama çok içtiğim günler ertesi gün daha çok kg gittiğini farkettim
4 kare çikolata fazla gibi
Simit yerine tam buğday veya tahıllı daha iyi olurdu
Hurma yine de fazla bence çünkü şeker oranı yüksek diye biliyorum ayrıca sabah da karbonhidrat fazla olmuş çiğ köfte varken etimekler olmamalıydı ya da 1 tane yeterli diye düşünüyorum
Güzel canım
Süper
Lavaş miktarı belirtmemişsin inşallah fazla değildir
Kahvaltı daha Sağlıklı olabilirdi
O zaman dikkat edelim
Süper canım
Ama yine de biraz daha Sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisin karbonhidrat fazla
afiyet olsun balım menü çok iyiSelamlar
Öğle 15.00
Bi has yumurta
2 kepçe kabak çorbası
17.30
Biraz fırında tavuk
Salata
3yk bulgur
Yarım elma
Yarım muz
Şu 2 olur
Adım 6.500
FitVenus
Cok iyi yapmissin canim menun cok guzelEvet bugün neredeyse pasta yapıp yiyordum neyseki yarına bıraktım ödül olsun yarına
Nimoooo tatlı baş belasııı şimdi de kedi diline takıldık yoksa mük bir menü
Teşekkür ederim canım5 günde diyetle iyi gibi
Güzel canım
Güzel canım suyu arttırmak lazım ben de 2 lT içiyorum bazen ama çok içtiğim günler ertesi gün daha çok kg gittiğini farkettim
4 kare çikolata fazla gibi
Simit yerine tam buğday veya tahıllı daha iyi olurdu
Hurma yine de fazla bence çünkü şeker oranı yüksek diye biliyorum ayrıca sabah da karbonhidrat fazla olmuş çiğ köfte varken etimekler olmamalıydı ya da 1 tane yeterli diye düşünüyorum
Güzel canım
Süper
Lavaş miktarı belirtmemişsin inşallah fazla değildir
Kahvaltı daha Sağlıklı olabilirdi
O zaman dikkat edelim
Süper canım
Ama yine de biraz daha Sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisin karbonhidrat fazla
Kurabişim neden ineklere özeniyorsun özeneceksen çitalara özen hatta atlara özen at gibi desinler yani neden inekKaptanım hiç spor falan yapamıyorum çok sıcaktan valla koca gün afedersin inek gibi yatıyorum birde reglim eksi görürmüyüm bilmiyorum ama önümüzdeki hafta yürüyüşlere başlıcam nasipse
Canım çok güzel çok sevindim senin adına şimdi hedef iyice zayıflayıp o elbiselerin içine girmek hattaaaa tabi ki yenilerini almakhadi insallah beraber kiralim su seytanin bacagini da zayiflayalim
Yillardir hayalimdi, kendime giyinme odasi yaptirmak. Evim olsun filan diye hic ozenmedim ama su giyinme odasi hep hayalimdi. Baktik ki daha buyuk ev alamiyoruz , 64 metre karelik evde giyinme odasi yaptirdim
Pazartesiden beri isten sonra giyinme odami duzenliyorum, ay cok guzel elbiselerim var 65 kiloyken giydigim 36 bedenler, simdi icine giremem
Insallah senin pozitifligin ve sureli gaz vermen sayesinde olacak taboi beniom de su pis bogazimi azcik kismam lazim