Cnm bu, benim karar vereceğim bi konu degilkiMefkurem canım ne diyorsun? Sen beklemeyelim dersen beklemeyelim.
R E K L A M L A R...........
Valla biz kazanırdık
Bu lafları kime diyorsun canım? Kim alınsın?
Belki değil nerden biliyosun
Sinirden gülüyorumR E K L A M L A R...........
Az sonra yeni kirmizi kaptani aciklayacagiz.....
8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Mefkurem @askrhpozitif @madamhd @Tutaste53 @sardunya1038 @klbk33 @masal3487 @prensinin annesi MAVİ TAKIM fantastikaaa @Aijoo bluegreeneyes @Tostombalakanne Wilma11 @Zeynebim2020 Nefesimmmsin @aypare- ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ E Elif_Eylul @Bal0ncuk Umutumut82 @Nehir im @Pikachu_ @Noisy Girl @eceboce @Byrmsyda1 @Hazrmmm
Bu hafta menude avantaji kirmizi takim kazandi tebrik ederim ❤❤
Bence o
Degil mii hadi be ordan en fazla kilo veren 2.1 den ondan geliyorBelki değil nerden biliyosun
Menü bildirimleri için demistim cnm :)Kaptanım bu hafta kim kazandı ben baktımda bulamadım sayfalara
Çok geçmiş olsun canım insaAllah yaptıklarının cezasını bulurlar siz de biran önce sağlığınıza kavuşursunuzZaten bana yorum yazan arkadasla ilgili öyke birşey duşünmedim bile. Karsıliklı konustuk bitti. Ben söyledigim tarz insanlari herzaman görmezden gelirim cevap vermem zaten.
Napyusun fıstıkÇok geçmiş olsun canım insaAllah yaptıklarının cezasını bulurlar siz de biran önce sağlığınıza kavuşursunuz
Açıkla tabii.