- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Tebrik ederim canımSağol kuzum
Daha dur aciklamadik kibeni seçmeyin secildigim tüm takımlar kazanamıyor
tebrikler gülüm kırmızı takım kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun bu hafta da herkes bol bol zayıflasın inşallah
Sagolun canlarım
Tebrik ederim daha nice eksilereAy çok sevindirik oldum yaa
Sağol kuzumTebrik ederim canım
Şimdi otur vaat üretSağol kuzumkendimi masterfit'in cumhurbaşkanı gibi hissettim vaatlerin de yok ki daha
Tamda onunla ilgili yazdim canim
Dur kız daha hemende moda girmiş
Cixsss başbakanlık bana göre değil ama bakan olabilirimSeni mi yapsam Başbakan acep
@Tostombalakanne tebrikler canım@Tostombalakanne en cok kiloyu vererek kırmızı kaptan oldun tebrik ediyorum canim
Simdi mavi takim kaptanini secmeni bekliyoruz düşünebilirsin daha vaktimiz var
Ben yarışmaya katılmayacağım zaman bildiririm o zamana kadar hep varımO kadar etikete ragmen cogu kisi yarisip yarışmayacagini bildirmedi neye gore secim yapacaz bilmiyorum
Ben de 2 kisi de gördüm de katılmayacağım diyen ondan şeyettimDur kız daha hemende moda girmiş
Katılan seni etiket yapsın o zamanO kadar etikete ragmen cogu kisi yarisip yarışmayacagini bildirmedi neye gore secim yapacaz bilmiyorum
Yaa ablam hiç üzülme bariz farklarla yenilmedik ki sen çok iyi bir kaptan oldun hakkını helal et@Tostombalakanne tebrik ederim cnm. Herseyi kaybettigimiz hafta da kirmizi kaptanin bizden cikmasi cok sevindirici cnm. Kaptanlik haftanda basarilar diliyorm cnm
Dun yazdim herkesi etiketledim deKatılan seni etiket yapsın o zaman
Evet rekabet dolu bi hafta oldu. Siz hakkinizi helal edin cnm. Hergün adimi da menüyü de eksiksiz paylastinizYaa ablam hiç üzülme bariz farklarla yenilmedim ki sen çok iyi bir kaptan oldun hakkını helal et