- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Tartılmadım canım. Su içtim kahve içtim kahvaltı yaptım. Yarın bildiririm. Fırsat olmadı ki.Cordelia kaç kilosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartılmadım canım. Su içtim kahve içtim kahvaltı yaptım. Yarın bildiririm. Fırsat olmadı ki.Cordelia kaç kilosun
Sağ kız 100/200 Gr giderKızlar bişey soravam yaa şimdi emziriyorum yaaa aba tartıya çıkmadan sütümü sagsam mı
Yarun bl daha cikabilsem benTartılmadım canım. Su içtim kahve içtim kahvaltı yaptım. Yarın bildiririm. Fırsat olmadı ki.
Ben bisey demiyorum cnm :) nasil isterseniz öyle yapinMefkurem canım ben ek süre istedim. Biliyorsun kırmızı takımdayım ama o kadar acele sonuç bildirmek doğru gelmedi. Bundan önce de menü bildirmeyen oldu ama onlar takımdan ayrılmıştı. Bu bir ilk. Yine de sen diyorsan açıklarız. zaten gelmeyecek diye düşünüyorum.
Napayım aşko diyete devam çoluk çocuk okula git gel geçiyor günler sen nasılsın balımNapyusun fıstık
Valla bu mesajın bana kendimi inek gibi hissettirdiSağ kız 100/200 Gr gider
Son 16 dakikaSon 26 dakika
fantastikaaa o hem hemsire, hem 2 cocuk annesi, hem eş. Aslinda normalde de cok yemek yemiyor ama metabolizmasinin yavas olmasi yüzünden tontis bi hayat sürüyor. Emeklerinin karsiligini alacagini düsünerek diyet ve spor yaparak hayatina devam ediyor. Onun gibi olmak isteyip istemediginize siz karar verinbu M MissHayaLet o hep yiyor ve kilo almıyor neden 3 bebesi peşini bırakmıyor siz onu hep oturup pisiler yiyor saniyorsunuz ama öyle değil yavaş yiyor sizde onu örnek alın
tebrikler gülüm kırmızı takım kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun bu hafta da herkes bol bol zayıflasın inşallahNapayım aşko diyete devam çoluk çocuk okula git gel geçiyor günler sen nasılsın balım
O his beni 3 seneden beri bırakmıyorValla bu mesajın bana kendimi inek gibi hissettirdi
Ay çok sevindirik oldum yaa@Tostombalakanne en cok kiloyu vererek kırmızı kaptan oldun tebrik ediyorum canim
Simdi mavi takim kaptanini secmeni bekliyoruz düşünebilirsin daha vaktimiz var
Ohh çok şükür@Tostombalakanne en cok kiloyu vererek kırmızı kaptan oldun tebrik ediyorum canim
Simdi mavi takim kaptanini secmeni bekliyoruz düşünebilirsin daha vaktimiz var
Tamam canim etiketlerimZipzip- sonuçlar açıklanınca beni etiket yapar misin tatlım
Allah senifantastikaaa o hem hemsire, hem 2 cocuk annesi, hem eş. Aslinda normalde de cok yemek yemiyor ama metabolizmasinin yavas olmasi yüzünden tontis bi hayat sürüyor. Emeklerinin karsiligini alacagini düsünerek diyet ve spor yaparak hayatina devam ediyor. Onun gibi olmak isteyip istemediginize siz karar verin
Ya seni mavi kaptan secerseOhh çok şükür
Tebrik ederim @Tostombalakanne
Sağol kuzumOhh çok şükür
Tebrik ederim @Tostombalakanne