Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Mefkurem Mefkurem canım ben ek süre istedim. Biliyorsun kırmızı takımdayım ama o kadar acele sonuç bildirmek doğru gelmedi. Bundan önce de menü bildirmeyen oldu ama onlar takımdan ayrılmıştı. Bu bir ilk. Yine de sen diyorsan açıklarız. zaten gelmeyecek diye düşünüyorum.
Ben bisey demiyorum cnm :) nasil isterseniz öyle yapin

Bence bundan sonrasi için, kural belirlensin, haksizlik olmasin

:cool::cool::cool::cool:bu M MissHayaLet o hep yiyor ve kilo almıyor neden 3 bebesi peşini bırakmıyor siz onu hep oturup pisiler yiyor saniyorsunuz ama öyle değil yavaş yiyor :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: sizde onu örnek alın :confused: :confused: :confused: :confused:
fantastikaaa fantastikaaa o hem hemsire, hem 2 cocuk annesi, hem eş. Aslinda normalde de cok yemek yemiyor ama metabolizmasinin yavas olmasi yüzünden tontis bi hayat sürüyor. Emeklerinin karsiligini alacagini düsünerek diyet ve spor yaparak hayatina devam ediyor. Onun gibi olmak isteyip istemediginize siz karar verin🤣🤣🤣

fantastikaaa fantastikaaa o hem hemsire, hem 2 cocuk annesi, hem eş. Aslinda normalde de cok yemek yemiyor ama metabolizmasinin yavas olmasi yüzünden tontis bi hayat sürüyor. Emeklerinin karsiligini alacagini düsünerek diyet ve spor yaparak hayatina devam ediyor. Onun gibi olmak isteyip istemediginize siz karar verin🤣🤣🤣
Allah seni :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

X