- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ben zaten şamar oglanıyim gelen vuruyor giden vuruyorAnnem anliyor zaten
Ne yapayim kime catacagim baska
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben zaten şamar oglanıyim gelen vuruyor giden vuruyorAnnem anliyor zaten
Ne yapayim kime catacagim baska
Aaa sustumBen zaten şamar oglanıyim gelen vuruyor giden vuruyor
Yok ev usulü deyince çok bir minnak oluyorSen yime -400 de gider kiz
Gunduz yiyip dengelebilirsin canim
Koyulttuğum kısma aynen katılıyorum. Umutumut82Tatlim zor bi gün yasamişsin, cok geçmiş olsun
Ama bunu kilo bildirimi yaparken soylemedin
Sadece moralim bozuktu, sabaha kadar yedim mihvalinde bisey yazdin
Bizde müneccim degiliz, ne yasadigini bilemeyiz
Senin ifaden üzerine, takimda oldugunu zannedip arkadaş yorum yapmis - ki kötü biseyde demedi
Yani, aferim ne güzel yapmişinmi, demeliydi
Sonradan düzeltme yapti zaten
Bu mesajinda "Lafım sana degil" diyerek, diğer sifatlari yazmanda hiç dogru degil
Bence hiç uzatmaya gerek yok
Demek ki lafı birine ama hangimiz alalım üstümüze zaten haddimi kaybetmişim diğerleri de pek koymazTatlim zor bi gün yasamişsin, cok geçmiş olsun
Senin ifaden üzerine, takimda oldugunu zannedip arkadaş yorum yapmis - ki kötü biseyde demedi
Bu mesajinda "Lafım sana degil" diyerek, diğer sifatlari yazmanda hiç dogru degil
Çok üzgünum bu konuda sana da söyledim kaptan degilim ama en azindan birsey dedigimde saysalar ona bile sevincem bune cidden uzüldugum cok konu var dile getirmiyorumAaa sustum
Burda oyle insanlarin oldugunu düşünmüyorum canim herkes birbirine destek icin burda
Hahahha böyle bir espriyi ben yapıyordum annem ieEvet dayimin esi malimiz var yiyemiyoz demisti görgüsüz ayu
Tabi once saglik canim ama lezzetli seylerde hep zararli ya
Kaptanım bu hafta kim kazandı ben baktımda bulamadım sayfalaraSonuclar aciklandi tatlim :)))
Daha aciklamadik canimKaptanım bu hafta kim kazandı ben baktımda bulamadım sayfalara
Tatlim zor bi gün yasamişsin, cok geçmiş olsun
Haa tmm sabahtan beri sayfalari yokluyorum kim kazandi diye demekki aciklanmamisDaha aciklamadik canim
Son 26 dakikaHaa tmm sabahtan beri sayfalari yokluyorum kim kazandi diye demekki aciklanmamis
Daha reklam atacayuk arayaSon 26 dakika
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun fena oldum ben bir yaCanim teşekkür ederim dün esim ve cocuklarimla saldıriya ugradık hatta BDV ye konu açıp yardım istemistim. Kimseyle tartismak gibi niyetimde yok gücümde yok.
Cordelia kaç kilosunCanım yarıştığını sanmış. Yoksa zaten onları yazmazdı. Bence o konu ufak bir hata. Uzatmamak daha güzel olur.
Yarışma dışı olduğun için artılarının zararı sadece sana. Emziriyorsun ve yeni annesin. adet oldun mu onu da bilmiyorum. Bir haftanı değerlendirip sen kendini bi analiz et. Biz de yardımcı olacağımız birşey varsa oluruz. Yarışmasan da üzüldüm. İnşallah bu hafta daha güzel bir hafta olur.
Ürün falanda tanitalim. O arada bluegreeneyes gelirde biz aliriz belki yarisiDaha reklam atacayuk araya
Belli zatenCordelia acuncugum yeni kirmizi takim kaptanini aciklasak mi düşünsun kimi seçeceğini