Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tatlim zor bi gün yasamişsin, cok geçmiş olsun 💓
Ama bunu kilo bildirimi yaparken soylemedin
Sadece moralim bozuktu, sabaha kadar yedim mihvalinde bisey yazdin
Bizde müneccim degiliz, ne yasadigini bilemeyiz
Senin ifaden üzerine, takimda oldugunu zannedip arkadaş yorum yapmis - ki kötü biseyde demedi
Yani, aferim ne güzel yapmişinmi, demeliydi
Sonradan düzeltme yapti zaten

Bu mesajinda "Lafım sana degil" diyerek, diğer sifatlari yazmanda hiç dogru degil

Bence hiç uzatmaya gerek yok
Koyulttuğum kısma aynen katılıyorum. Umutumut82 Umutumut82

Senin ifaden üzerine, takimda oldugunu zannedip arkadaş yorum yapmis - ki kötü biseyde demedi

Bu mesajinda "Lafım sana degil" diyerek, diğer sifatlari yazmanda hiç dogru degil

Demek ki lafı birine ama hangimiz alalım üstümüze zaten haddimi kaybetmişim diğerleri de pek koymaz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Burda oyle insanlarin oldugunu düşünmüyorum canim herkes birbirine destek icin burda

Zaten bana yorum yazan arkadasla ilgili öyke birşey duşünmedim bile. Karsıliklı konustuk bitti. Ben söyledigim tarz insanlari herzaman görmezden gelirim cevap vermem zaten.

Iyi niyetin icin teşekkurler. Zaten benim şu ana kadar kimseyle bir tartismam olmadi.

Canım yarıştığını sanmış. Yoksa zaten onları yazmazdı. Bence o konu ufak bir hata. Uzatmamak daha güzel olur. :anne:
Yarışma dışı olduğun için artılarının zararı sadece sana. Emziriyorsun ve yeni annesin. adet oldun mu onu da bilmiyorum. Bir haftanı değerlendirip sen kendini bi analiz et. Biz de yardımcı olacağımız birşey varsa oluruz. Yarışmasan da üzüldüm. İnşallah bu hafta daha güzel bir hafta olur. :KK200: :KK200:
Cordelia kaç kilosun 🙄

X