Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bu gercek kilon degil canim sabah uyandığında tekrar bildirim yaparsin
Listede degilsin o yuzden ortalamayi etkilemiyor
Yeni hafta icin yeni bildiirmini bekliyorum 🥰🥰

Artin cok degil haftaya daha guzel olur canim🥰

Gunaydin canim Masterfite ekledim ❤

Günaydın canim❤

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤

Ekside olman güzel tebrik ederim canim❤
Teşekkür ederim kaptanım :KK200:

Inşallah Haticem zaten oyle paslanmisimki nefes nefese kaldim lesli yaparken zor tamamkadim boyle boyle alisacam Inşallah
Ah ahh hala vücut ağrılarım geçmedi canim
Dün ip atlattı yeminle beynim zonkladi çok kötü oldum . 6 set yaptırdı son seti yapamadim😔

:KK60: :KK200: :KK200:

ellerine sağlık kaptanım :KK60:

tebrikler @siskopat kaptanım :KK200:

@siskopat tebrikler kaptanım, güzel yarıştınız kırmızı takım olarak :KK9::KK9::KK60::KK60:

@DombiliKus tebrikler canım :KK200:

canımmmm :KK200::KK60::KK60: çok teşekkür ederim :KK60::KK200:

sizlerle de yarışmak çok büyük mutluluktu, azminiz, heyecanınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim

@Poldelya
Pnrrr-12 Pnrrr-12
@Kinoalihatun
Mavikus_ Mavikus_
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@erenmothers
@Beyaz leylak
@ifdiyetim

çok teşekkürler :KK60:

ellerine sağlık kaptanım :KK200::KK60:
Sen elinden geleni yaptın kaptanım seninle yarışmada zevkti :KK200:

Mavikus_ Mavikus_ kuşların gücü adına, güç bende artıkkk ama haftaya neden sende olmasın? 😅 gel yamacıma
Öncelikle tebrik ederim kaptanım çok güzel kilo vermişsin darısı başımıza. Bu hafta yeni bir başlangıç inşallah bu Hafta hedefimize ulaşalım. Geldim yamacına :KK68:

Olacak olacak ben detosk a bugün ara verdim.
Çocuklar okula başlamadan birlikte kahvaltı yapıp TV izleyelim dediler.

Güne spor yaparak başlamışsın yani 1/0 ondesin zaten. Bide enerjiksindir simdi
İnsAllah canım aynen mutluyum bugüne hareketle başladigim icin
Ah ahh hala vücut ağrılarım geçmedi canim
Dün ip atlattı yeminle beynim zonkladi çok kötü oldum . 6 set yaptırdı son seti yapamadim😔
Yaaaa 1 set ne kadar dk olaraak mi tuttu bi sayi mi verdi sette

@Kinoalihatun @Suskunkardelen
@karamelllim @succulentaski @D U T Mavikus_ Mavikus_ @siskopat @Poldelya arkadaşlarım, zorluk seviyesine göre spor paylaşımı yapacağım;
1- ‘Uzun zamandır yürüyüşten başka birşey yapmıyorum, zaten spor yapmayı da pek sevmem’ diyenlere, ellerine yarım litrelik iki dolu şişe alarak Leslie ile evde yürüyüşe davet ediyorum;

2- ‘Aslında spor yapmayı seviyorum ama çocuktan/işten fırsat bulamıyorum diyenleri, bir zamanlar beni forma sokmakta çok işime yarayan Mustafa Hoca’nın 15 dklık hiit kardiyo videosuna bekliyorum;

3- ‘Spor yapmak benim işim, kendimi zorlayamı severim, pilates topum da var’ diyenleri 12 dklık çok hareketli bir hiit antremanına davet ediyorum;

4- ‘Spor yapacağım ama modum düşük, enerjim yok’ diyenleri de YouTube da ‘growwithjo’ kanalındaki herhangi bir videoyu yada en azından 15-20 dk boyunca hareketli şarkılar açıp dans etmelerini tavsiye ediyorum.

Ben şimdilik 1. Seviyeden başlayım kaptanım videolar çok güzel :KK200:

52E9BDB4-A18C-46B9-A3BA-8E32B8376B86.jpeg
Kahvalti zamani 😍

İnanamiyorum ya bugün hava -35 derece:110:
Yuhh ya o ne öyle 🥴 Allah size kolaylik versin hayat durmuyor bu bu derecelerde okullar isler ulasim nasil oluyor ?
Eki Görüntüle 3202492

Jasminium84 Jasminium84 Pnrrr-12 Pnrrr-12 @Beyaz leylak @Elif Tolga @Ilazram @kelebek19 @Willemijn- Fit mutlu anne Fit mutlu anne @Goklerce Mthn83 Mthn83

Önce kendimiz kızlar. Biz iyi olursak etrafimiza faydamız daha çok olur💙💙💙

Güne enerjik ve bomba gibi başlayın insss💃💃💃💃💃

Saatleri ayarlayın adım atmayı unutmayalım harekette bereket varr💃💃💃
Süpersinn kaptanim iyi motivasyon verdin sabah sabah 😍🤗🥰

Bugun hava yagmurlu evde spor şart 💪😄

Ay ben onu kaçırmışım 😅 başa ne geleceğini bilmediğim için ilk kar yagdiginda(4 Kasim'di ,dün gibi hatırlarım) bahçede çocuklarla kar topu oynamıştım, kahvemi alıp o soğukta dışarda içmiştim.Arkadaslar hocam bokarsin diyordu,ne bikacagim bu güzellikten bikilir mi diyordum 🙈bıkmadım ama soğuk ve hastalıklar bı hayli zorlamisti🥴

Ne güzel, Rabbim saglikla kucağıma almayi nasip etsin🤗kaçıncı olacak😅

Aslında adım suskun olsam da fazlaca konuşkan bı insanım🤭 sürpriz hamilelik öncesi burdayım ki ayrılmak durumunda kaldım.
Geçen hafta çokça misafir agirladigim için pek giremedim,inşallah bundan sonra daha düzenli yazabilirim🤗

Boza eski nickin mi?Mart gibi burda mıydın yoksa düzen temizlik topiginden mi hatirliyorum🙈 covid ve hamilelik sonrası hafızam çok kötü ☹️
Dogrudur. Marttan beri diyetteyim😀

Selam kızlar hastalık tatil derken bayağı boşladım tekrardan aranıza katılabilir miyim. Tabi tatil dönüşü kilo aldım 😟
@Poldelya Zipzip- Zipzip-
Adın gibi kayiplardasin hoşgeldin 🥰
Mthn83 Mthn83 güzellik menü de şu yok
Diğer bir etken öğle karbon olarak mercimek çorbası var o portakali çikar aklından karbon olduğu menülerde lütfen canım meyve ekleme
Meyve yiyeceksen yanına tarçınlı yoğurt ekle ki insülin direnci ile uğraşmaya sin çekirdek yiyeceksen kabak çekirdeği tuzsuz ekler canın cekmis azıcık ucunda yemişsin bişey diyemem ama gündüze çek canım ❤️
Öğlen iş yeri menüsü
Çekirdek nefis körlüğü
Ekler göz açlığı
Bahaneleri mi sıraladım 🙄😅
Bugün gezme var sabah yumurta salatası yaptım. Tamamen aç gitmemek için. Öğlen bakalım tabakta ne olacak.
Su 1.5 lt içtim yazmamisim. Akşam yemeğinden önce yeşil çay içtim. İş yerinde usudugum için sürekli sıcak su içiyorum
@Kinoalihatun @Suskunkardelen
@karamelllim @succulentaski @D U T Mavikus_ Mavikus_ @siskopat @Poldelya arkadaşlarım, zorluk seviyesine göre spor paylaşımı yapacağım;
1- ‘Uzun zamandır yürüyüşten başka birşey yapmıyorum, zaten spor yapmayı da pek sevmem’ diyenlere, ellerine yarım litrelik iki dolu şişe alarak Leslie ile evde yürüyüşe davet ediyorum;

2- ‘Aslında spor yapmayı seviyorum ama çocuktan/işten fırsat bulamıyorum diyenleri, bir zamanlar beni forma sokmakta çok işime yarayan Mustafa Hoca’nın 15 dklık hiit kardiyo videosuna bekliyorum;

3- ‘Spor yapmak benim işim, kendimi zorlayamı severim, pilates topum da var’ diyenleri 12 dklık çok hareketli bir hiit antremanına davet ediyorum;

4- ‘Spor yapacağım ama modum düşük, enerjim yok’ diyenleri de YouTube da ‘growwithjo’ kanalındaki herhangi bir videoyu yada en azından 15-20 dk boyunca hareketli şarkılar açıp dans etmelerini tavsiye ediyorum.

Kaydettim kaptanım ellerini sağlık 🥰

Masterfit Yarışması 63.Etap
Kırmızı Takım
@DombiliKus Kırmızı Kaptan 86.7
@siskopat Kırmızı 83.3
@Kinoalihatun Kırmızı 82.6
@Poldelya Kırmızı 79.75
@succulentaski Kırmızı 60.8
@karamelllim Kırmızı 79.2
Mavikus_ Mavikus_ Kırmızı 73.2
@D U T Kırmızı 71.6
@Suskunkardelen Kırmızı 66.9
Zipzip- Zipzip- Kırmızı-Sarı
@erenmothers Kırmızı-Sarı
Mavi Takım
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Mavi Kaptan 83.1
Mthn83 Mthn83 Mavi 81.2
Jasminium84 Jasminium84 Mavi 64.6
Pnrrr-12 Pnrrr-12 Mavi 75.3
@Elif Tolga Mavi 72.2
@Goklerce Mavi 69.9
@Ilazram Mavi 76.7
@Beyaz leylakMavi 78.1
@kelebek19 Mavi 58.6
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Mavi-Sarı
@Willemijn- Mavi-Sarı
Yeşil Takım
@SebastianCheesecake Yeşil 75.3
@Toprak_ Kokusu Yeşil 67.4
@belmayne Yeşil
ellerine sağlık kaptanım :KK200:

Eki Görüntüle 3202492

Jasminium84 Jasminium84 Pnrrr-12 Pnrrr-12 @Beyaz leylak @Elif Tolga @Ilazram @kelebek19 @Willemijn- Fit mutlu anne Fit mutlu anne @Goklerce Mthn83 Mthn83

süpersin kaptanımm :KK49::KK76:

Sen elinden geleni yaptın kaptanım seninle yarışmada zevkti :KK200:
teşekkürler canımm :KK60::KK60:

Yinede dengeli yemissiin demekki canim. Ne yersek yiyelim mutlaka yazmaliyiz menülerini kelebekim🥰🥰

Akşam öğünün hafif olmuş en azından salgami gormezsek canim. Aslinda miktarlar çok değil ama karbonhidrat agirlikli olmuş menün.
Afiyet olsun canim 🥰

Menü süper ekler göze bile görünmedi afiyet olsun canim 🥰

Belki bende yanlış biliyorum dur canim. 🤭

Ayağına sağlık canım🥰🥰

Afiyet olsun canim 🥰

Afiyet olsun canim 🥰
Sağ ol kaptanim💘💘
Ben detoks yapmıştım canım ama 2 haftadır gelemedim. Hala detoksu bitirdiğim kilodayım. İnşallah altına inebilirim bu hafta ❣️
İnsaallah🤲🤲
Masterfit Yarışması 63.Etap
Kırmızı Takım
@DombiliKus Kırmızı Kaptan 86.7
@siskopat Kırmızı 83.3
@Kinoalihatun Kırmızı 82.6
@Poldelya Kırmızı 79.75
@succulentaski Kırmızı 60.8
@karamelllim Kırmızı 79.2
Mavikus_ Mavikus_ Kırmızı 73.2
@D U T Kırmızı 71.6
@Suskunkardelen Kırmızı 66.9
Zipzip- Zipzip- Kırmızı-Sarı
@erenmothers Kırmızı-Sarı
Mavi Takım
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Mavi Kaptan 83.1
Mthn83 Mthn83 Mavi 81.2
Jasminium84 Jasminium84 Mavi 64.6
Pnrrr-12 Pnrrr-12 Mavi 75.3
@Elif Tolga Mavi 72.2
@Goklerce Mavi 69.9
@Ilazram Mavi 76.7
@Beyaz leylakMavi 78.1
@kelebek19 Mavi 58.6
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Mavi-Sarı
@Willemijn- Mavi-Sarı
Yeşil Takım
@SebastianCheesecake Yeşil 75.3
@Toprak_ Kokusu Yeşil 67.4
@belmayne Yeşil
Eline saglik zipzipim
Eki Görüntüle 3202492

Günaydinnn🌀🌀

X