Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İlk menümü yazayım 😍
@Zipzip-
Cordelia Cordelia

3 şubat

2 dilim çavdar ekmeği, birine az tereyağı az reçel, birine az çikolu fındık ezmesi ,domates salatalık 1 yumurta 1 dilim peynir

100 ml sütle yarım paket toz sıcak çikolata

Fırında falafelli salata , form çay

Yağ yakıcı türk kahvesi

Siyah çay 1/4 gofret

Tavuk haşlama, ayran ,haşlama sebze

Rezeneli çay ,1 kuru tr hurma,1 çikolatalı yulaf kurabiye

1.5 lt su , 25 dk egzersiz, 6.270 adım
Afiyet olsun. İlk menün hayirli olsun😀
Günaydın musmutlu sabahlar ❤️
Tünaydın
günaydın kızlar :KK200:

bugün işlerim var evden çalışıyorum ne yazık ki :KK43:

inşallah çarçabuk biter
Kolay gelsin canım

3 Şubat Cuma Menü

16.30: sütlü kahve, 1 küçük elma, 1 adet leblebi ve kayısı topu

18.30:
2 tabak kereviz yemeği, 4 yk bulgur pilavı, yeşil salata

çayın yanında leblebi ve kuru üzüm.

su: hatırlamıyorum ama çok değil
Spor: yok

@Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım🙏😘

Gunaydin kizlar
Gune uykusuz olarak basliyorum bende
Oglumun gece den belli atesi var bi dusuyo bi yukseliyo
Disleri yuzunden galiba
Günaydin cok gecmis olsun kac aylik canim
Sayı olarak kendi saydı canim.
50 ile başladık 10 ar ar yükseltti ben altıncı sette pes ettim😢😢

Pilav pirinçti sanırım.
Sebze ilistirseymissin bir yerlere kurtarbilirmis yinede. Bugün dengelersin canim sennn🥰😘😘

Afiyet olsun canim 🥰🥰
Sagol kaptanim 😍
Dun alintilamistim cevap veremedim bi turlu:)
Kanimi kesseniz mavi akar bu hafta💪💪😁

Her daim guveniyoruz kaptanim🤩🤩

Ben duymadim hic canim halk arasinda fil hastaligimi deniyodu sanki

KAnada col soguk ulke diye biliyorum

Huc sevmiyorum kisi
Gunler cok kisa oluyo

Hosgeldin canim

Gunaydin canim
iste buuu💪💪💪

Afiyet olsun canim
Bende eriniyorum biseyler hazirlamaya
Aaa hic üsenme canim önce gözünüz doycak bence güzel bi tabak hazirla kendine 😍
2 mil leslie yapıldı💃💃 . Mesajımı gören su içsin ❤
😍 masallah, bende simdi spor yapcagim oglan uyusun
Günaydın canim ❤

Günaydın canim kolay gelsin ❤

Afiyet olsun canim ❤

Günaydın canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

Günaydın canim ❤
Sagol kaptanim ❤️

Burnumuzun ucunu bile dışari çikarmiyoruz🤣 çok sık olmuyor bu havalar

Aynen ben hep diyorum zaten Kanadanın havasini merak eden Sivas Erzuruma gitsin nerdeyse ayni sadece burda çok uzun sürüyor kışlar
Sivas eskiden öyleydi kuzum, nerde o eski soğuklar 🤣🤣🤣
Hiç te sevmem

Geçmiş olsun canım

eçmiş olsun canım. Ne kadardı oğlun

Günaydın canim gecmis olsun

Günaydin cok gecmis olsun kac aylik canim
Sagolun kizlar 7 aylik oldu oglum
Aaa hic üsenme canim önce gözünüz doycak bence güzel bi tabak hazirla kendine 😍
Bi mandalina yiyip gecistirrdim.oglum durmuyo hic firsat bulamadim

Merhaba kizlar çogunuz uyudugunuza gore kalan gece kuṣlari ile sohbet edelim biraz digerleri de sabah gorurse crvap verebilir .Lipödem duymussunuzdur aslinda genetik bir hastslik resmi teşhis konulan var mi aramizda? Bacak basen bolgesinde yaglanma ve selulit olan herkes acaba lipödem mi var bende diye dusunuyor bu aralar .Nerden mi biliyorum? Diyet sayfalarini diyetisyenlerin gönderilerinin altindaki mesajlari okuyarak böyle bir çıkarimda bulundum .Aslinda kslp damar cerrahi tarafindan testler yapilarak teshis konulan bir hastalik ama belirtileri okuyunca kendimden suphelendim.Belki sizde de ayni belirtiler vardir ?üst ve alt beden arasinda ennaz 2 beden fark olmasi , zayiflamaya ragmen incelmeyen bacaklar ve kaybolmayan yağ dokusu görüntüsü,bacaklarda agri ve morarma , diz kapsklarinda yaglanma (zayifken bile) ayak bileklerde ödem (manşet diyolar ne oldugunu anlamadim).Lipodem olan kisiler normsl diyetle duzelemiyor karbonhidrat gluten ve süt urunlerini hsyatlarindan çikariyolar (ki benim icin cok zor) sizin var mi bu konu hakkinda tecrubeleriniz ya da bilginiz
Canım duymadim ama eğer belirtiler uyuyorsa Türkiye'ye gelince görün bir Dr a...ben de hipotiroidi var onda da glutensiz beslenmem gerek ama mümkün değil yapmam,ben karbonhidrat seviyorum...bizim bir arkadaş aile boyu organik ve glutensiz besleniyorlar ama bence çok ağır birşey...benim de basen ile üst arasında bir veya iki beden fark var ama bacaklarım ince sadece popoda var ve ödem çok olmaz yani bileklerim falan fazla incedir benim genetik,zayıflayınca hele daha da inceliyor bacaklarım 🤦 çok komik duruyor iki kürdan üstüne popo şeklinde
Masterfit Yarışması 63.Etap
Kırmızı Takım
Hallederiz Hallederiz Kırmızı Kaptan 86.7
@siskopat Kırmızı 83.3
@Kinoalihatun Kırmızı 82.6
Cordelia Cordelia Kırmızı 79.75
@succulentaski Kırmızı 60.8
@karamelllim Kırmızı 79.2
@Mavikus_ Kırmızı 73.2
Migrenben Migrenben Kırmızı 71.6
@Suskunkardelen Kırmızı 66.9
@Zipzip- Kırmızı-Sarı
@erenmothers Kırmızı-Sarı
Mavi Takım
@Ucmelekannesi Mavi Kaptan 83.1
@Mthn83 Mavi 81.2
Jasminium84 Jasminium84 Mavi 64.6
Pnrrr-12 Pnrrr-12 Mavi 75.3
@Elif Tolga Mavi 72.2
G Goklerce Mavi 69.9
I Ilyusa Mavi 76.7
@Beyaz leylakMavi 78.1
kelebek19 kelebek19 Mavi 58.6
@Fit mutlu anne Mavi-Sarı
@Willemijn- Mavi-Sarı
Yeşil Takım
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Yeşil 75.3
@Toprak_ Kokusu Yeşil 67.4
@belmayne Yeşil
Ellerine sağlık kaptanım ❤️😍
GÜNAYDIN KIZLAR 🤗
Bugün güne erken başladım 7 buçukta esimi gonderince uyumayıp spor yaptim 1 saat sonrasinda cocuklar uyandi kahvalti fasli bi duş aldım detoks yapacagim bugun 11.30 da kahvalti zamanı bakalim bugün benim için milat olabilecek mi?
Ooo harikasın, ben kahvaltıda batırdım ama akşama toparlarim 🤲❤️
Yuhh ya o ne öyle 🥴 Allah size kolaylik versin hayat durmuyor bu bu derecelerde okullar isler ulasim nasil oluyor ?

Süpersinn kaptanim iyi motivasyon verdin sabah sabah 😍🤗🥰

Bugun hava yagmurlu evde spor şart 💪😄
Kız ben de Kars'ta okudum uniyi, inan hayat durmuyor -40 ,50 falan oluyordu gece özellikle 🙄😁 arkadaşların evinin mutfak duvarı iç kısmı buz olmuştu 😁😁 ve biz gece havalar biraz ısındı diye yani -30 dan -10 düştü diye arkadaşlarla çıkıp dondurma yemiştik 😁😁😁😁 o soğukta geceleri çıkardık corbaciya, dürümcüye...gündü okula falan giderdik...insan alışıyor

Sagolun kizlar 7 aylik oldu oglum

Bi mandalina yiyip gecistirrdim.oglum durmuyo hic firsat bulamadim
Masallah 🧿
Kiz öyle gecistirme olunca aksam bende genelde patlama oluyor acliktan yani herkez kendini dha iyi bilir ama bence pratik enazindan 2 yumurta haslayip onlari yiyebillrsn en kolayindan enazindan tok tutar
Canım duymadim ama eğer belirtiler uyuyorsa Türkiye'ye gelince görün bir Dr a...ben de hipotiroidi var onda da glutensiz beslenmem gerek ama mümkün değil yapmam,ben karbonhidrat seviyorum...bizim bir arkadaş aile boyu organik ve glutensiz besleniyorlar ama bence çok ağır birşey...benim de basen ile üst arasında bir veya iki beden fark var ama bacaklarım ince sadece popoda var ve ödem çok olmaz yani bileklerim falan fazla incedir benim genetik,zayıflayınca hele daha da inceliyor bacaklarım 🤦 çok komik duruyor iki kürdan üstüne popo şeklinde

Ellerine sağlık kaptanım ❤️😍

Ooo harikasın, ben kahvaltıda batırdım ama akşama toparlarim 🤲❤️

Kız ben de Kars'ta okudum uniyi, inan hayat durmuyor -40 ,50 falan oluyordu gece özellikle 🙄😁 arkadaşların evinin mutfak duvarı iç kısmı buz olmuştu 😁😁 ve biz gece havalar biraz ısındı diye yani -30 dan -10 düştü diye arkadaşlarla çıkıp dondurma yemiştik 😁😁😁😁 o soğukta geceleri çıkardık corbaciya, dürümcüye...gündü okula falan giderdik...insan alışıyor
Yaa fena bende almanyada -20lere kadr gördm ama daha fazlasni düsünemiyorm ya baya buz gbi oluyodur valla iyiymis o dondurma yeme olayida 🤣🤣

Günaydın canim kolay gelsin ❤

Afiyet olsun canim ❤
teşekkürler kaptanımm :KK60:

Afiyet olsun. Hiiiiç bir sey olmaz. Dengenin kitabini yazarsin🔥🔥
sağol canımm :KK200::KK60:

Kolay gelsin canım
teşekkürler canımm

güya çalışıyorum, bir yandan da küçük kızımla uğraşıyorum, gece çok ateşlenmişti bugün öğlene doğru kulağım ağrıyor diye ağlamaya başlayınca apar topar hastaneye götürdüm, antibiyotik başladı doktoru :KK43:
çok halsiz yavrum, sürekli yanıma gelip sarılıyor bana, ilgi bekliyor ama benim de çalışmam gerek üfffff :KK43: içim parçalnadı bugün haline kızımın
şimdi de uyuyor o uyurken hızlı hızlı yapayım da işlerimi o uyanınca 1 saat olsun onunla ilgileneyim istiyorum

teşekkürler kaptanımm :KK60:

sağol canımm :KK200::KK60:

teşekkürler canımm

güya çalışıyorum, bir yandan da küçük kızımla uğraşıyorum, gece çok ateşlenmişti bugün öğlene doğru kulağım ağrıyor diye ağlamaya başlayınca apar topar hastaneye götürdüm, antibiyotik başladı doktoru :KK43:
çok halsiz yavrum, sürekli yanıma gelip sarılıyor bana, ilgi bekliyor ama benim de çalışmam gerek üfffff :KK43: içim parçalnadı bugün haline kızımın
şimdi de uyuyor o uyurken hızlı hızlı yapayım da işlerimi o uyanınca 1 saat olsun onunla ilgileneyim istiyorum
Orta kulak iltihabı… üstüne tez yazarım, o kadar atlattı kızım. Çok geçmiş olsun. Ateş ve halsizlik 2 gün sürüyor, en çokta o halsizlikleri iştahsızlıkları beni benden alıyor🥺

X