- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canim ❤3 Şubat cuma menüsü
10.15 kahvaltı
Omlet, zeytin,peynir, marul maydonoz,kayısı reçeli, tahin pekmez, 2 dlm TB ekmeği
14.00 filitre kahve, 3 ceviz, bir avuç kuru üzüm
15.30 bir dilim kek
19.30 bir kase tavuk çorbası,2 YK yoğurt,3 YK makarna bolca salata
Rezene ve su toplam 2 lt olmuştur, akşama kadar adimim 3000idi, Leslie yaptım(5300) on bini bulmak için adımladim 1016 idi saate baktığımda.Senkronize olamadığı için uygulamada görünmediister 10016'yi say ister fotodakini sevgili Cordelia cigim
Hallederiz Zipzip- başka etiketlemem gereken var mıydı
Afiyet olsun canim ❤Hayırlı geceler hanımlar
3 Şubat cuma
12.30
Yarım tavada yumurta
Yarım tırnaklı fırın ekmek
Bir ufak poğaça
16.00
2 y.k. kıyma
El kadar tırnaklı ekmek.
Midem tuttu çok kötü oldum.misafirim var.
21.00
4 yk. Pirinç pilav
Bir parça tavuk
Çok az ekmek
Bir b ayran
Afiyet olsun canim ❤3 Şubat Cuma Menüsü
2 yumurta omlet
1 dilim çavdar ekmeği
2 parça peynir
7 zeytin
4 ceri domates
1 kupa filtre kahve
2 kare bitter
1 elma
3 ceviz
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 kase mor lahana salatası
1 dilim çavdar ekmeği
Spor
Adim: 8.687
Zipzip- Cordelia Hallederiz ❤❤
Eki Görüntüle 3202423
Afiyet olsun canim ❤3subat cuma
14.00
4 yaprak sarma
1 kucuk dlm lazanya
18.30
1 lahmacun
Salata
3 5 tane yaprak sarma
20.00
2 kare cikolata
Su 2 lt
1 saat eliptik 420 puan
Zipzip-
Cordelia
Ucmelekannesi
Günaydın canim ❤Günaydın güzeller
Afiyet olsun canim ❤3 Ocak Cuma Menüm
12 :30 Kahvalti
Fırinda patates (1 tabak kadar vardi )
Domates salatalik
16;00 Sütlü kahve 3 hurma 10 badem
19:00
karnabahar yemegi
4 kasik yogurt
2 litre su
Zipzip- Ucmelekannesi
6000 adim Cordelia (akilli saati şarjdan çikardiktan sonra telefonla senkronize etmedim gece 12 yi gecikince sifirlandi telefondan da ekran görüntüsü alamadim o yüzden.6 bin küsurati vardi hatirlamiyorum . Cordelia fotosuz listeye eklenmeyebilir sayi onemli degil sen gör diye gönderdim zaten leslie yaptim onunla oldu 6 bin evin icinde bir turlu artiramiyorum adim sayisini)
Aaaa sağlıkla kucağına al canım . Harika bı haber
Tesekkur ederim kizlarSelam canim hosgeldin
Gözün aydın sağlıkli bir sekilde kucagina alırsın inşallah ❤❤
Günaydın kaptanimGÜNAYDİNLARRRRR
Selam canim hosgeldin katılabilirsin tabi ki
Günaydın kaptanim ❤Günaydın kızlar Birazdan spor linklerimle geliyorum
Adim paylasmak alışkanlık oldu sanirimBenim canım takımım adımlarını da paylaşınca kural değişikliği mi oldu diye düşündüm de
Günaydın canim ❤Günaydın musmutlu sabahlar
Masterfit Yarışması 63.Etap | ||
---|---|---|
Kırmızı Takım | ||
Hallederiz | Kırmızı Kaptan | 86.7 |
bilgeyogii | Kırmızı | 83.3 |
Kinoalihatun | Kırmızı | 82.6 |
Cordelia | Kırmızı | 79.75 |
succulentaski | Kırmızı | 60.8 |
Hedef65tir | Kırmızı | 79.2 |
Mavikus_ | Kırmızı | 73.2 |
Migrenben | Kırmızı | 71.6 |
S Suskunkardelen | Kırmızı | 66.9 |
Zipzip- | Kırmızı-Sarı | |
erenmothers | Kırmızı-Sarı | |
Mavi Takım | ||
Ucmelekannesi | Mavi Kaptan | 83.1 |
Mthn83 | Mavi | 81.2 |
Jasminium84 | Mavi | 64.6 |
Pnrrr-12 | Mavi | 75.3 |
E Elif Tolga | Mavi | 72.2 |
G Goklerce | Mavi | 69.9 |
I Ilyusa | Mavi | 76.7 |
Beyaz leylak | Mavi | 78.1 |
kelebek19 | Mavi | 58.6 |
Fit mutlu anne | Mavi-Sarı | |
@Willemijn- | Mavi-Sarı | |
Yeşil Takım | ||
Hedef60kgolmak | Yeşil | 75.3 |
@Toprak_ Kokusu | Yeşil | 67.4 |
belmayne | Yeşil | |
Kinoalihatun S Suskunkardelen
Hedef65tir succulentaski Migrenben Mavikus_ bilgeyogii Cordelia arkadaşlarım, zorluk seviyesine göre spor paylaşımı yapacağım;
1- ‘Uzun zamandır yürüyüşten başka birşey yapmıyorum, zaten spor yapmayı da pek sevmem’ diyenlere, ellerine yarım litrelik iki dolu şişe alarak Leslie ile evde yürüyüşe davet ediyorum;
2- ‘Aslında spor yapmayı seviyorum ama çocuktan/işten fırsat bulamıyorum diyenleri, bir zamanlar beni forma sokmakta çok işime yarayan Mustafa Hoca’nın 15 dklık hiit kardiyo videosuna bekliyorum;
3- ‘Spor yapmak benim işim, kendimi zorlayamı severim, pilates topum da var’ diyenleri 12 dklık çok hareketli bir hiit antremanına davet ediyorum;
4- ‘Spor yapacağım ama modum düşük, enerjim yok’ diyenleri de YouTube da ‘growwithjo’ kanalındaki herhangi bir videoyu yada en azından 15-20 dk boyunca hareketli şarkılar açıp dans etmelerini tavsiye ediyorum.
Günaydın canim❤Günaydınlar
Günaydın canim❤Günaydın
Kinoalihatun S Suskunkardelen
Hedef65tir succulentaski Migrenben Mavikus_ bilgeyogii Cordelia arkadaşlarım, zorluk seviyesine göre spor paylaşımı yapacağım;
1- ‘Uzun zamandır yürüyüşten başka birşey yapmıyorum, zaten spor yapmayı da pek sevmem’ diyenlere, ellerine yarım litrelik iki dolu şişe alarak Leslie ile evde yürüyüşe davet ediyorum;
2- ‘Aslında spor yapmayı seviyorum ama çocuktan/işten fırsat bulamıyorum diyenleri, bir zamanlar beni forma sokmakta çok işime yarayan Mustafa Hoca’nın 15 dklık hiit kardiyo videosuna bekliyorum;
3- ‘Spor yapmak benim işim, kendimi zorlayamı severim, pilates topum da var’ diyenleri 12 dklık çok hareketli bir hiit antremanına davet ediyorum;
4- ‘Spor yapacağım ama modum düşük, enerjim yok’ diyenleri de YouTube da ‘growwithjo’ kanalındaki herhangi bir videoyu yada en azından 15-20 dk boyunca hareketli şarkılar açıp dans etmelerini tavsiye ediyorum.
Bugün güzel bi adımla geleceğim kaptanım inşAllahEki Görüntüle 3202492
Jasminium84 Pnrrr-12 Beyaz leylak E Elif Tolga I Ilyusa kelebek19 @Willemijn- Fit mutlu anne G Goklerce Mthn83
Önce kendimiz kızlar. Biz iyi olursak etrafimiza faydamız daha çok olur
Güne enerjik ve bomba gibi başlayın insss
Saatleri ayarlayın adım atmayı unutmayalım harekette bereket varr
Olacak olacak ben detosk a bugün ara verdim.GÜNAYDIN KIZLAR Bugün güne erken başladım 7 buçukta esimi gonderince uyumayıp spor yaptim 1 saat sonrasinda cocuklar uyandi kahvalti fasli bi duş aldım detoks yapacagim bugun 11.30 da kahvalti zamanı bakalim bugün benim için milat olabilecek mi?