Popüler Konu LenaG ile MasterFit

3 Şubat cuma menüsü

10.15 kahvaltı
Omlet, zeytin,peynir, marul maydonoz,kayısı reçeli, tahin pekmez, 2 dlm TB ekmeği

14.00 filitre kahve, 3 ceviz, bir avuç kuru üzüm

15.30 bir dilim kek🥴

19.30 bir kase tavuk çorbası,2 YK yoğurt,3 YK makarna bolca salata

Rezene ve su toplam 2 lt olmuştur, akşama kadar adimim 3000idi, Leslie yaptım(5300) on bini bulmak için adımladim 1016 idi saate baktığımda.Senkronize olamadığı için uygulamada görünmedi🥴ister 10016'yi say ister fotodakini sevgili Cordelia Cordelia cigim🤗
Hallederiz Hallederiz 🥰 Zipzip- Zipzip- başka etiketlemem gereken var mıydı🙈
Afiyet olsun canim ❤
Hayırlı geceler hanımlar
3 Şubat cuma

12.30
Yarım tavada yumurta
Yarım tırnaklı fırın ekmek
Bir ufak poğaça

16.00
2 y.k. kıyma
El kadar tırnaklı ekmek.

Midem tuttu çok kötü oldum.misafirim var.

21.00
4 yk. Pirinç pilav
Bir parça tavuk
Çok az ekmek
Bir b ayran
Afiyet olsun canim ❤
3 Şubat Cuma Menüsü
2 yumurta omlet
1 dilim çavdar ekmeği
2 parça peynir
7 zeytin
4 ceri domates

1 kupa filtre kahve
2 kare bitter
1 elma
3 ceviz

1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 kase mor lahana salatası
1 dilim çavdar ekmeği

Spor
Adim: 8.687
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Hallederiz Hallederiz ❤❤

Eki Görüntüle 3202423
Afiyet olsun canim ❤
3subat cuma
14.00
4 yaprak sarma
1 kucuk dlm lazanya

18.30
1 lahmacun
Salata
3 5 tane yaprak sarma

20.00
2 kare cikolata
Su 2 lt
1 saat eliptik 420 puan
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın güzeller 🥰
Günaydın canim ❤
3 Ocak Cuma Menüm
12 :30 Kahvalti
Fırinda patates (1 tabak kadar vardi )
Domates salatalik

16;00 Sütlü kahve 3 hurma 10 badem

19:00
karnabahar yemegi
4 kasik yogurt
2 litre su
Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi

6000 adim Cordelia Cordelia (akilli saati şarjdan çikardiktan sonra telefonla senkronize etmedim gece 12 yi gecikince sifirlandi telefondan da ekran görüntüsü alamadim o yüzden.6 bin küsurati vardi hatirlamiyorum . Cordelia Cordelia fotosuz listeye eklenmeyebilir sayi onemli degil sen gör diye gönderdim😉 zaten leslie yaptim onunla oldu 6 bin evin icinde bir turlu artiramiyorum adim sayisini)
Afiyet olsun canim ❤
Cuma adim hesaplamiyoruz bugun daha dikkatli olursun canim🥰🥰

💙💙 GÜNAYDİNLARRRRR💙💙
Günaydın kaptanim 💙
Selam kızlar hastalık tatil derken bayağı boşladım tekrardan aranıza katılabilir miyim. Tabi tatil dönüşü kilo aldım 😟
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
Selam canim hosgeldin katılabilirsin tabi ki🥰
Günaydın kızlar ❤️❤️ Birazdan spor linklerimle geliyorum ☺️
Günaydın kaptanim ❤
Benim canım takımım adımlarını da paylaşınca kural değişikliği mi oldu diye düşündüm de 😅
Adim paylasmak alışkanlık oldu sanirim 🤭🤭

Mthn83 Mthn83 güzellik menü de şu yok
Diğer bir etken öğle karbon olarak mercimek çorbası var o portakali çikar aklından karbon olduğu menülerde lütfen canım meyve ekleme
Meyve yiyeceksen yanına tarçınlı yoğurt ekle ki insülin direnci ile uğraşmaya sin çekirdek yiyeceksen kabak çekirdeği tuzsuz ekler canın cekmis azıcık ucunda yemişsin bişey diyemem ama gündüze çek canım ❤️

Kinoalihatun Kinoalihatun S Suskunkardelen
Hedef65tir Hedef65tir succulentaski succulentaski Migrenben Migrenben Mavikus_ Mavikus_ bilgeyogii bilgeyogii Cordelia Cordelia arkadaşlarım, zorluk seviyesine göre spor paylaşımı yapacağım;
1- ‘Uzun zamandır yürüyüşten başka birşey yapmıyorum, zaten spor yapmayı da pek sevmem’ diyenlere, ellerine yarım litrelik iki dolu şişe alarak Leslie ile evde yürüyüşe davet ediyorum;

2- ‘Aslında spor yapmayı seviyorum ama çocuktan/işten fırsat bulamıyorum diyenleri, bir zamanlar beni forma sokmakta çok işime yarayan Mustafa Hoca’nın 15 dklık hiit kardiyo videosuna bekliyorum;

3- ‘Spor yapmak benim işim, kendimi zorlayamı severim, pilates topum da var’ diyenleri 12 dklık çok hareketli bir hiit antremanına davet ediyorum;

4- ‘Spor yapacağım ama modum düşük, enerjim yok’ diyenleri de YouTube da ‘growwithjo’ kanalındaki herhangi bir videoyu yada en azından 15-20 dk boyunca hareketli şarkılar açıp dans etmelerini tavsiye ediyorum.

Masterfit Yarışması 63.Etap
Kırmızı Takım
Hallederiz Hallederiz Kırmızı Kaptan 86.7
bilgeyogii bilgeyogii Kırmızı 83.3
Kinoalihatun Kinoalihatun Kırmızı 82.6
Cordelia Cordelia Kırmızı 79.75
succulentaski succulentaski Kırmızı 60.8
Hedef65tir Hedef65tir Kırmızı 79.2
Mavikus_ Mavikus_ Kırmızı 73.2
Migrenben Migrenben Kırmızı 71.6
S Suskunkardelen Kırmızı 66.9
Zipzip- Zipzip- Kırmızı-Sarı
erenmothers erenmothers Kırmızı-Sarı
Mavi Takım
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Mavi Kaptan 83.1
Mthn83 Mthn83 Mavi 81.2
Jasminium84 Jasminium84 Mavi 64.6
Pnrrr-12 Pnrrr-12 Mavi 75.3
E Elif Tolga Mavi 72.2
G Goklerce Mavi 69.9
I Ilyusa Mavi 76.7
Beyaz leylak Beyaz leylak Mavi 78.1
kelebek19 kelebek19 Mavi 58.6
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Mavi-Sarı
@Willemijn- Mavi-Sarı
Yeşil Takım
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Yeşil 75.3
@Toprak_ Kokusu Yeşil 67.4
belmayne belmayne Yeşil

Hedef65tir Hedef65tir succulentaski succulentaski Migrenben Migrenben Mavikus_ Mavikus_ bilgeyogii bilgeyogii Cordelia Cordelia arkadaşlarım, zorluk seviyesine göre spor paylaşımı yapacağım;
1- ‘Uzun zamandır yürüyüşten başka birşey yapmıyorum, zaten spor yapmayı da pek sevmem’ diyenlere, ellerine yarım litrelik iki dolu şişe alarak Leslie ile evde yürüyüşe davet ediyorum;

2- ‘Aslında spor yapmayı seviyorum ama çocuktan/işten fırsat bulamıyorum diyenleri, bir zamanlar beni forma sokmakta çok işime yarayan Mustafa Hoca’nın 15 dklık hiit kardiyo videosuna bekliyorum;

3- ‘Spor yapmak benim işim, kendimi zorlayamı severim, pilates topum da var’ diyenleri 12 dklık çok hareketli bir hiit antremanına davet ediyorum;

4- ‘Spor yapacağım ama modum düşük, enerjim yok’ diyenleri de YouTube da ‘growwithjo’ kanalındaki herhangi bir videoyu yada en azından 15-20 dk boyunca hareketli şarkılar açıp dans etmelerini tavsiye ediyorum.

Çoook iyi kaptanım😍

IMG_20230204_101034.jpg

Jasminium84 Jasminium84 Pnrrr-12 Pnrrr-12 Beyaz leylak Beyaz leylak E Elif Tolga I Ilyusa kelebek19 kelebek19 @Willemijn- Fit mutlu anne Fit mutlu anne G Goklerce Mthn83 Mthn83

Önce kendimiz kızlar. Biz iyi olursak etrafimiza faydamız daha çok olur💙💙💙

Güne enerjik ve bomba gibi başlayın insss💃💃💃💃💃

Saatleri ayarlayın adım atmayı unutmayalım harekette bereket varr💃💃💃

Kaptanım attığın sporları kayedetmem peki🤣🤣
Bugün evdeyim değişik videolar arıyordum iyi oldu🤭

GÜNAYDIN KIZLAR 🤗
Bugün güne erken başladım 7 buçukta esimi gonderince uyumayıp spor yaptim 1 saat sonrasinda cocuklar uyandi kahvalti fasli bi duş aldım detoks yapacagim bugun 11.30 da kahvalti zamanı bakalim bugün benim için milat olabilecek mi?
Olacak olacak ben detosk a bugün ara verdim.
Çocuklar okula başlamadan birlikte kahvaltı yapıp TV izleyelim dediler.

Güne spor yaparak başlamışsın yani 1/0 ondesin zaten. Bide enerjiksindir simdi

X