Popüler Konu LenaG ile MasterFit

(cocuklari ayni anda uyutmaya calisiyordum ayagimda. Elimde tel sallarken. Sarj bitti, kalkip takamadim, yeni uyudular) kendi kendime bir seyler anlatmayi seviyorum galiba. Yaris vs yok. Uyumuslarken bir seyler yiyip yatayim. İyi geceler🤗

Ooo büyük travma😅bir İzmirlinin Kanada günlugunu duymussundur çok meshurdu internette😅
Ay ben onu kaçırmışım 😅 başa ne geleceğini bilmediğim için ilk kar yagdiginda(4 Kasim'di ,dün gibi hatırlarım) bahçede çocuklarla kar topu oynamıştım, kahvemi alıp o soğukta dışarda içmiştim.Arkadaslar hocam bokarsin diyordu,ne bikacagim bu güzellikten bikilir mi diyordum 🙈bıkmadım ama soğuk ve hastalıklar bı hayli zorlamisti🥴
Evet Allah izin verirse canim :)
Ne güzel, Rabbim saglikla kucağıma almayi nasip etsin🤗kaçıncı olacak😅
S Suskunkardelen sandriyon sandriyon @succulentaski kızlar ben 3 ünüzü birbirinize karistiriyorum. 3 ünüzde S ile basliyorsunuz ve tesaduf 3 unuz de az konusuyorsunuz :oha:

Biriniz yeni hamile miydiniz, dogum mu yaptiniz? Biriniz de gecen gün detoks yapmisti, kapisalim falan demistim.
Aslında adım suskun olsam da fazlaca konuşkan bı insanım🤭 sürpriz hamilelik öncesi burdayım ki ayrılmak durumunda kaldım.
Geçen hafta çokça misafir agirladigim için pek giremedim,inşallah bundan sonra daha düzenli yazabilirim🤗
Boza eski nickin mi?Mart gibi burda mıydın yoksa düzen temizlik topiginden mi hatirliyorum🙈 covid ve hamilelik sonrası hafızam çok kötü ☹️

3 Şubat cuma menüsü

10.15 kahvaltı
Omlet, zeytin,peynir, marul maydonoz,kayısı reçeli, tahin pekmez, 2 dlm TB ekmeği

14.00 filitre kahve, 3 ceviz, bir avuç kuru üzüm

15.30 bir dilim kek🥴

19.30 bir kase tavuk çorbası,2 YK yoğurt,3 YK makarna bolca salata

Rezene ve su toplam 2 lt olmuştur, akşama kadar adimim 3000idi, Leslie yaptım(5300) on bini bulmak için adımladim 1016 idi saate baktığımda.Senkronize olamadığı için uygulamada görünmedi🥴ister 10016'yi say ister fotodakini sevgili Cordelia Cordelia cigim🤗
Hallederiz Hallederiz 🥰 Zipzip- Zipzip- başka etiketlemem gereken var mıydı🙈

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-03-23-59-44-168_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_2023-02-03-23-59-44-168_com.huawei.health.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 24
Hayırlı geceler hanımlar
3 Şubat cuma

12.30
Yarım tavada yumurta
Yarım tırnaklı fırın ekmek
Bir ufak poğaça

16.00
2 y.k. kıyma
El kadar tırnaklı ekmek.

Midem tuttu çok kötü oldum.misafirim var.

21.00
4 yk. Pirinç pilav
Bir parça tavuk
Çok az ekmek
Bir b ayran
Afiyet olsun canim sabah pogaca ekmek ara ogunde ekmek aksam pirinc pilavi karbonhidrat biraz fazla geldi bana gerci miktarlari kucuk galiba el kadar falan yazmissin ama karbonhidrat az da olsa ödem yapiyor

Masallah Allah bagislasin
Nasil gidiyo yeni bebisle hayat? 3. Ile Nasil ona gore hazirlikli olayim😀

Buyuk 12,5
Kucuk 2,5
İyi diyelim iyi olsun😅 ara ara huniyi takma noktasına gelsem de elhamdülillah çok güzel🤗
3 Şubat Cuma Menüsü
2 yumurta omlet
1 dilim çavdar ekmeği
2 parça peynir
7 zeytin
4 ceri domates

1 kupa filtre kahve
2 kare bitter
1 elma
3 ceviz

1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 kase mor lahana salatası
1 dilim çavdar ekmeği

Spor
Adim: 8.687
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Hallederiz Hallederiz ❤❤

Eki Görüntüle 3202423
Afiyet olsun 🤗
3subat cuma
14.00
4 yaprak sarma
1 kucuk dlm lazanya

18.30
1 lahmacun
Salata
3 5 tane yaprak sarma

20.00
2 kare cikolata
Su 2 lt
1 saat eliptik 420 puan
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Afiyet olsun 🤗

Bugün menü yazmasam olmazmı😂😂
Sbh kızımı diş doktoruna götürdüm sonra kreşe bırakıp tekrar işe geldim derken günüm yoğun ve yemeli geçti zaten ne yalan döyleyim bir haftadır epeyce yedim hiç dikkat etmedim ama nasıl 600 gram verdim anlamadım orası da ayrı 😂😂😂
Yinede dengeli yemissiin demekki canim. Ne yersek yiyelim mutlaka yazmaliyiz menülerini kelebekim🥰🥰
Sabah: 1 dereotlu poğaça, çeyrek simit çay
Öğle : yarım tavuk dürüm ayran
Akşam : palamut, salata şalgam bir bardak, az bi parça ekmek

Gün içinde yediğim diğer şeyler : bir tane probis, mandalina, bi dilim elma, kadayıflı muhallebi (2 ymk kaşığı kadar), 1 çilekli gofret,
4-5 kupa çay

Aklıma gelenler bunlar 😂 son yazdıklarım sabahtan yatana kadar farklı zamanlarda yediklerim
Su: 2 lt yi geçti ama tam emin değilim,
Adım: 7531
100 ip atlama
Sporda 2 haftadır yapmıyordum birden başlayınca bacaklarım çok ağrıdı

Akşam öğünün hafif olmuş en azından salgami gormezsek canim. Aslinda miktarlar çok değil ama karbonhidrat agirlikli olmuş menün.
Afiyet olsun canim 🥰
Menüm
Öğlen tavuk çöp şiş mercimek çorbası portakal 1yk kadar tuzlu çekirdek
Akşam kıymalı yeşil fasulye 2 yk bol salata ve yarım kase yoğurt
Yarım ekler 🙄
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Hallederiz Hallederiz Ucmelekannesi Ucmelekannesi duyduk duymadık demeyin sonra🤣
Eki Görüntüle 3202380
Menü süper ekler göze bile görünmedi afiyet olsun canim 🥰
Ben yeşil takım menü yazmıyor diye geçen hafta hiç yazmamıştım abooo🙈🙈🥴
Belki bende yanlış biliyorum dur canim. 🤭
Ayağına sağlık canım🥰🥰
Hayırlı geceler hanımlar
3 Şubat cuma

12.30
Yarım tavada yumurta
Yarım tırnaklı fırın ekmek
Bir ufak poğaça

16.00
2 y.k. kıyma
El kadar tırnaklı ekmek.

Midem tuttu çok kötü oldum.misafirim var.

21.00
4 yk. Pirinç pilav
Bir parça tavuk
Çok az ekmek
Bir b ayran
Afiyet olsun canim 🥰
3subat cuma
14.00
4 yaprak sarma
1 kucuk dlm lazanya

18.30
1 lahmacun
Salata
3 5 tane yaprak sarma

20.00
2 kare cikolata
Su 2 lt
1 saat eliptik 420 puan
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim 🥰

3 Ocak Cuma Menüm
12 :30 Kahvalti
Fırinda patates (1 tabak kadar vardi )
Domates salatalik

16;00 Sütlü kahve 3 hurma 10 badem

19:00
karnabahar yemegi
4 kasik yogurt
2 litre su
Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi

6000 adim Cordelia Cordelia (akilli saati şarjdan çikardiktan sonra telefonla senkronize etmedim gece 12 yi gecikince sifirlandi telefondan da ekran görüntüsü alamadim o yüzden.6 bin küsurati vardi hatirlamiyorum . Cordelia Cordelia fotosuz listeye eklenmeyebilir sayi onemli degil sen gör diye gönderdim😉 zaten leslie yaptim onunla oldu 6 bin evin icinde bir turlu artiramiyorum adim sayisini)

X