Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tamam teşekkür ederim 😍 dediğim gibi bugün son altın vuruştu 🤣🤣 daha dikkatli olucam
Mottomuz şu olsun ‘Ben dönyanın en gözel garısıyam!’ Bütün takım arkadaşlarıma söylüyorum, bu hafta bir değişiklik yapın ve birşeyi yerken size ne kadar faydası olacağını düşünün 😉

Mthn83 Mthn83 senin de masterfitligin hayirli olsun😘😘

@gezegenfeza daha da iyi ol insaallah😘😘
Sağol canım 😘🥰 el ele verip fitlige adım atarız 😘
Mthn83 Mthn83 yeni baslangiclar güzeldir heyecanlıdır. Hoşgeldin mavi takıma canim🥰
Teşekkür ederim kaptanım 🥰
Kaptanım emrine amadeyimm 😍😍😍😍 Yaşasın KIRMIZI TAKIM Yaşasın Kaptanım Hallederiz Hallederiz ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Nayır nolamaz😱
@Elif Tolga biz seninle aynı takımda olmalıyız hoşgeldin maviye💙
Canım hoşgeldin 🥰
Hoş geldin succulentaski succulentaski kirmiziyaaa 🤩🤩🤩

Prensesim Mthn83 Mthn83 ve harikalar yaratan canim @Elif Tolga ayri takimlarda kaldik ama mavi takımda çok başarılı olacağınıza eminimm canlarım hayırlı olsunn 💙💙💙
Evet çiçeğim ayırdılar bizi 😭
Teşekkürler canım iş güç ev ye iç:KK53: derken vakit geçiyor bu ara biraz bel ve dizi ağrılarım var ama buna şükür
Usuttun mu yoksa? 😔
Teşekkürler efenim teşekkürler 🥰🥰 heycan yaptım şimdi
Ooo bu hafta 5 kilo vermem lazım dönüşüm şerefine 🥰

Bende menümü paylaşayım. maalesef örnek olamıyorum bugün, biraz kaçamak yaptım sayılır.

3 şubat cuma menüler
Sabah 08.30
1 bardak çorba, 1 top ekmek (Canım Çankaya Belediyesinin ikramlıklarına dayanamadım o soğukta

Öğlen 12.00
Yarım lahmacun,
1 kase çorba.

Akşam 18.00
4 yk pilav,
1 porsiyon ızgara kuzu eti,
2 tane bisküvi, yarım avuç kadar cips.

Su:1,5 lt Zipzip- Zipzip-

💙💙💙Mavi takımın boncuklariii💙💙💙
@Jasminium84 Pnrrr-12 Pnrrr-12 Beyaz leylak Beyaz leylak @Elif Tolga @Ilazram kelebek19 kelebek19 @Willemijn- @Fit mutlu anne @Goklerce Mthn83 Mthn83

Bu hafta mavi takımın gücünü göstereceğiz veee kazanan takım olacağız canlarimmm💪💪💪
Ben size güveniyorum sizde bana güvenin 😍😍😍
💙💙💙😍😍😍 güveniyorum kaptanim insallah cok güzel olucak bi hafta🥰💙
Azcik cuma menüsü olmuş Pınar im. Afiyet olsun canim 🥰
Evet öyle oldu yarin cok daha iyi olcak insallah 🥰
Mottomuz şu olsun ‘Ben dönyanın en gözel garısıyam!’ Bütün takım arkadaşlarıma söylüyorum, bu hafta bir değişiklik yapın ve birşeyi yerken size ne kadar faydası olacağını düşünün 😉
Ne güzel dedin 😍

Motivasyonun düştüğü an seslen bana, ne yapacağını şaşırdığında, yeni birşeyler denemek istediğinde, kendini yorgun hissettiğinde… anında müdahale, her soruna bir çözüm buluruz evelallah 💪🏻
Bu hafta yarından itibaren yani motive olmam gerek ille de spor konusunda 🤣 peşimi bırakma her an ensemde ol

Bu hafta yarından itibaren yani motive olmam gerek ille de spor konusunda 🤣 peşimi bırakma her an ensemde ol
Benim adım Dombilikuş diye yazılır, spor queen diye okunur kuzum. Yarın sabah herkese her türlü yaşa/duruma/bahaneye karşı sporlar önereceğim merak etme. Sadece erteleme, bu hafta bir dene bakalım. En azından ne kadar fark ettiğini gözlemlersin😉

Slm kızlar herkese cok guzel bir hafta olur insallah heryer bembeyaz harika bol bol kartopu oynadik oglumla bugünün adımı Cordelia Cordelia
Menum
Sabah: 2 dilim ekmek kaşarlı yumurta bir parca 2 kaşık menemen
öğlen : 1 dilim pizza çay
Aksam : Yoğurtlu beyti işkembe çorba
Bugün olmadı ama yine de dikkat ettim aralıklı yapıyorum inşallah faydası olacak şubattan umutluyum Zipzip- Zipzip- Hallederiz Hallederiz

Eklentiler

• Screenshot_20230203_223418_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20230203_223418_Samsung Health.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 29
Benim adım Dombilikuş diye yazılır, spor queen diye okunur kuzum. Yarın sabah herkese her türlü yaşa/duruma/bahaneye karşı sporlar önereceğim merak etme. Sadece erteleme, bu hafta bir dene bakalım. En azından ne kadar fark ettiğini gözlemlersin😉
Daha önce denedim sporla çok iui oluyo. ❤

Sağol canım 😘🥰 el ele verip fitlige adım atarız 😘

Teşekkür ederim kaptanım 🥰

Nayır nolamaz😱

Canım hoşgeldin 🥰

Evet çiçeğim ayırdılar bizi 😭

Usuttun mu yoksa? 😔

Ooo bu hafta 5 kilo vermem lazım dönüşüm şerefine 🥰
Yok canım bnm ki üşütme değil bnm anki Lozan spondilit (ilthaplı eklem romatizması) varda onun ağrıları maalesef, ilaçlarım var devamlı kullandığım o yüzden aşırı spor ağır işler anı şeyler vs çok iyi değil bnm için

Benim vücudun orantısız biraz aslında 60 normal bize. Ama üstüm çok zayıf. Kalçam çok geniş. Üst 36 altım 40 beden şu an nerdeyse 38 zorluyor. Onu dengelemeye çalışıyorum. Elbise falan alamıyorum bu bedenle. Hep tadilat gerekiyor. 😅😅
Ya sorma sorma kardeş yıllardir ayni dert ben de var 57 kiloya dustugumde bile 38 beden etek giyemiyordum cok dar oluyordu üstelik spor yuruyus yapiyordum.Senin de benim gibi basenler bagimsizligini ilan etmis gibi mi duruyor😅sanki vücuttan ayri bir parcayi sobradan monte etmis gibi kalca basen bölgesi 😅
Fırına ekmek koydum. Bizim burda kömbe deriz. Misss gibi evi kokuta kokuta pişiyor😋😋

Bense yulafimi yiyecegim bugün detoks yapıyorum. Akşama da fırında sebze oh misss 😋😬😬😬
Afiyet bal olsun Haticem valla bu hafta muthis enerji aliyorum senden sanirim çok guzel bir eksi ile gekeceksin
Silkelen ve kendine gel lütfen olmuyor yapamıyorum öyle boyle yok net yok diyeti kafanda yapamıyorum ile başlarsan yapamazsın ama sen kendini motive etmek yerine devamlı modunu dusuruyorsun salsan ne olacak ben söyleyim mi alinmaca yok önce 90 sonra 3 rakamlı sayılar bu defa 80 bile sana müthiş bir rakam gelecek neden yolunu uzatiyorsun neden bu arkadasim var diyete basladiginda 75 kilo idi şimdi 110 kilo çünkü 3 yaptı 4 gün saldı sonra yine sonra yine bir döngü başlattı o diyetisyenler bu diyetisyen gezdi hiç biri ona uymadı çünkü kendi yapmak istemedi isteyip basaramayacagin emek veripte sonuç alamayacagimiz hiçbirsey yok peki gerçekten de sor kendine hakkını veriyor musun bu işin
Ya helal olsun Elifim ne güzel yazmışsin ya 👏😘gerçekten kimi alıntıladığını bile bilmiyorum direk üzerime alarak okudum😅 çok motive edici dönüp dönüp okumalik bir motivasyon yazisi olmus haklisin insan ne eder kendine eder demiş eskiler sonsuz diyet döngüsünü kirmak lazim artik
Bende 1 Marta kadar 55 ı görmek istiyorum kızlar🙂 umarım hayırlısı ile görürüm o günleri
inşallah hedefledigin kiloyu gorursun canim benimde bayrama 62 kilo olma hedefim var ama biraz fazla mi dedim diye simdi biraz duşunmeye basladim 16 kilo gozumu korkuttu 65 66 olsam da sorun yok hedefi revize edecegim😅
Son 1,5 yilda 9 kilo aldim
Son 5 kilo kan ilaclari ve ameliyat sonrasi geldi metabolizma eskisi kadar hızlı degil🙈🙈
Sanirim en hizli kilo alma rekoru bende 1.5 yilda 20 kilo😓
Harikasın🥳🥳🥳
50 dk fitness 30 dk koşu bandı 15 dk dir da bisikletin üstündeyim💪💪💪

Bacak ve kollarımın ağrısı süper . Mutlu olur insan biryerlerim agriyor diye ben ölüyorum🤭🤭
Maşalllaaahhhh kaptaniçemeee🥳🥳
Yaa buna çok güldüm 🤣
mazidekiler bazen şeker bazen zehir
Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı gibi geminin
Güzellik arayışında çirkin
İçinde çok kişi var terketmediğin
Yapamasan da olsaydı en azından sarfetmişliğin
Kaç kendinden, yarış mesafelerle
Ya da korkma seni kurtar savaş süvarilerle
Bak ben kopardım güneşten parçalar ellerimle, fırlattım onun kardan adamlarına var gücümle
Bu güzel kalemin sahibi kim ?yazar belirtmedigine göre sen olabilir misin?😍

Merhaba kizlar çogunuz uyudugunuza gore kalan gece kuṣlari ile sohbet edelim biraz digerleri de sabah gorurse crvap verebilir .Lipödem duymussunuzdur aslinda genetik bir hastslik resmi teşhis konulan var mi aramizda? Bacak basen bolgesinde yaglanma ve selulit olan herkes acaba lipödem mi var bende diye dusunuyor bu aralar .Nerden mi biliyorum? Diyet sayfalarini diyetisyenlerin gönderilerinin altindaki mesajlari okuyarak böyle bir çıkarimda bulundum .Aslinda kslp damar cerrahi tarafindan testler yapilarak teshis konulan bir hastalik ama belirtileri okuyunca kendimden suphelendim.Belki sizde de ayni belirtiler vardir ?üst ve alt beden arasinda ennaz 2 beden fark olmasi , zayiflamaya ragmen incelmeyen bacaklar ve kaybolmayan yağ dokusu görüntüsü,bacaklarda agri ve morarma , diz kapsklarinda yaglanma (zayifken bile) ayak bileklerde ödem (manşet diyolar ne oldugunu anlamadim).Lipodem olan kisiler normsl diyetle duzelemiyor karbonhidrat gluten ve süt urunlerini hsyatlarindan çikariyolar (ki benim icin cok zor) sizin var mi bu konu hakkinda tecrubeleriniz ya da bilginiz

X