- 27 Kasım 2014
- 5.898
- 10.870
Valla bende çok yorgunum hele bugün yediklerimi yazsammmDur kız, yorgunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende çok yorgunum hele bugün yediklerimi yazsammmDur kız, yorgunum
Ay inşallah canım çok istiyorum. Bugün menüm de dengesiz ama güzel menülerle geleceğim inşallah.bu hafta hedef 78.5Cordelia kaptanım; sadece yemekle olmaz, sporun gücünü gösterelim bu hafta
Canım afiyet olsun3 Şubat 2023 cuma
Menüm
Sabah 2 kk peynir
8 zeytin
Sütlü kahve
Ögle
Tavuklu salata 2 çatal makarna yeğenimden aldım.
Ara
30 gram çikolata filtre kahve
Akşam
1 kase piyaz
nesfit 89 kalori
Hallederiz
Zipzip-
Sporu sonra bildireceğim. Şimdilik 8600 adım bakalım yapabilecek miyim.
Hoşgeldin2 haftalık iznin son altın vuruşunu da yaptıysak diyet modunu aktifleştirebiliriz
İnşallah spor için de vakit ayırıcam artık. Sporsuz olmuyor çünkü
Hoşbuldum majestem❤Hoşgeldin
Ben lafımı ortaya korum, beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçar Yaşım yine çıktı ortaya… Avrupa yakası Dilber Hala’yı da andıkSeferoğulları - tellioğulları oluyoruz diyosunuz yani
Bugün ben de bitik haldeyim, çok bişey demiyorum ama yarın sabah her türlü bahaneye karşı bir spor linkiyle geleceğimAy inşallah canım çok istiyorum. Bugün menüm de dengesiz ama güzel menülerle geleceğim inşallah.bu hafta hedef 78.5
Afiyet olsun canım. Ben saat bile takmadım bugün, bugün biraz dinlenelim. Saat 10 olmuş zaten, uyku vaktim gelmiş benim3 Şubat 2023 cuma
Menüm
Sabah 2 kk peynir
8 zeytin
Sütlü kahve
Ögle
Tavuklu salata 2 çatal makarna yeğenimden aldım.
Ara
30 gram çikolata filtre kahve
Akşam
1 kase piyaz
nesfit 89 kalori
Hallederiz
Zipzip-
Sporu sonra bildireceğim. Şimdilik 8600 adım bakalım yapabilecek miyim.
Hepimiz aşağı yukarı aynı yaştayız sal gitsinBen lafımı ortaya korum, beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçar Yaşım yine çıktı ortaya… Avrupa yakası Dilber Hala’yı da andık
Oy majestemHoşbuldum majestem❤
Nasılsın canımOy majestem
Afiyet olsun kuzum. Akşam ‘pasta yiyorum zaten, yemekten kısayım’ gibi bir düşüncen oldu sanırım, makarnanın yanına bol salata / biraz protein yada en azından biraz çorba koysaydın vücudun çok mutlu olurdu bence3 şubat menüm
Kahvaltıdan önce 1 kahve
Kahvaltı 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 2 yumurta
Ara 2 kuru incir 1 filtre kahve
ara 1 elma
Akşam 1 servis kaşığı makarna
1 dilim pasta 1 çay
2 litre su
Hallederiz Zipzip- Cordelia
Teşekkür ederim. İyi uykular canımAfiyet olsun canım. Ben saat bile takmadım bugün, bugün biraz dinlenelim. Saat 10 olmuş zaten, uyku vaktim gelmiş benim
Kız zerre kadar umrumda değil gerçi biraz umrumda olsa iyi olur, bu rahatlıkta iyi değil. Gençlik elden gidiyahhh, kilolar bize kalıyahhhHepimiz aşağı yukarı aynı yaştayız sal gitsin
İyiyim canım 1 şubatta başladım ben deNasılsın canım
Tamam teşekkür ederim dediğim gibi bugün son altın vuruştu daha dikkatli olucamAfiyet olsun kuzum. Akşam ‘pasta yiyorum zaten, yemekten kısayım’ gibi bir düşüncen oldu sanırım, makarnanın yanına bol salata / biraz protein yada en azından biraz çorba koysaydın vücudun çok mutlu olurdu bence
İyiyim canım şükür baya saldım bakalım nasıl toparlicamİyiyim canım 1 şubatta başladım ben de
Ölçülü olarak gofret çiko vs de yiyorum bakalım bu sefer tutar inşallah
Sen nasılsın