- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
ayni dedigin gibi oldu canim. once ultrason cektiler. Sonra kbb doktoruna gittim. ilac verdi bakalim 1 haftaya gecmezse kamerali ic goruntuleme yapacaklar. 2 cm buyumusler.Bazen oluyor maalesef,istersen kbb doktoruna göster olmazsa bir ultrason filan çeksinler daha net belli olur o zaman.
Onların bir ölçümleri var çünkü.
sagol canimNiyetliydim de aşırı sıcaktı devam edemedim. Belki bugün
Geçmiş olsun. Umarım nedeni bulunur da biran önce tedavi başlanır
Geçmiş olsun tekrardan,burundan bakılmasıda iyi olacak en azından daha netlik kazanır.sagol canim, sebebi tam belli degiol ama birkac test yapti midedeki bir rahatsizliktan sismis gibi duruyor dedi.
ilac verdi 1 haftaya gecmezse burundan kamera ile girip bakacaklarmis
cok sagol canim, simdilik kotu degil bakalimÇok geçmiş olsun cnm inşallah önemli birşey yoktur
Ultrasona daha net belli oluyor çünkü,ilaç belki küçültmede yapabilir daha rahat edersin en azından.ayni dedigin gibi oldu canim. once ultrason cektiler. Sonra kbb doktoruna gittim. ilac verdi bakalim 1 haftaya gecmezse kamerali ic goruntuleme yapacaklar. 2 cm buyumusler.
insallahc anim, nefes alirken bile rahatsiz ediyor bazenUltrasona daha net belli oluyor çünkü,ilaç belki küçültmede yapabilir daha rahat edersin en azından.
atesli hatun seniDolabı açıp kafamı buzluğa sokardım o kadar yani,kışın bile ateş basınca yorgan atardım,uzun sürdü bende nedense .
Kişiden kişiyede değişiyor tabi bu durum,umarım çok kolay atlatırsın
oyle tabi canim, cok cok kucuk de olsa kotu birsey cikma olasiiligi var hic degilse icim rahat ederGeçmiş olsun tekrardan,burundan bakılmasıda iyi olacak en azından daha netlik kazanır.
ne guzel yapmissiniz canim, askiniz da enerjiniz de daim olsunEvet bitanemmm.Senin de günün aydın olsun. Kamp yaptık ateş yaktık, konser vardı. Tir tir titredik en güzeli, herife sokuldum yattım yaz günü
Eki Görüntüle 3103808
Burundan dolayımı acaba bu durum.insallahc anim, nefes alirken bile rahatsiz ediyor bazen
Çok dert aslında bir anda fırına girmiş gibi oluyorsun.atesli hatun seni
Öyle düşünme bence aklına bile getirme.oyle tabi canim, cok cok kucuk de olsa kotu birsey cikma olasiiligi var hic degilse icim rahat eder
Afiyet olsun canimdunku menum:
09:00- 2 yumurtadan sucuklu yumurta
11:30 - 1 kase karpuz, 1 dilim peynir
14:00 - 1 kase haslanmis kara bugday, 1 tabak haslanmis beyaz et, 1 domates
18:00- yarim dilim dogum gunu pastasi (kizimin pastasi)
su:2,5 lt
spor: 30 dk bisiklet
5000 adim
Zipzip- Kinoalihatun
bizim de isyerindeki klimalardan yazin disarda hava mis sicak , icerisi buzzz.Burundan dolayımı acaba bu durum.
Çok dert aslında bir anda fırına girmiş gibi oluyorsun.
Öyle düşünme bence aklına bile getirme.
sagol kaptancim, bir dilim bile yemedimAfiyet olsun canim
Kizinin dogum gunu kutlu olsun
Zor oluyor tabiki de irade konusunda zorlanıyorum ama başarıyoruz evet sıvı şeyler harici ağzıma hicbisey surmuuyorum acikiyorum ama kahve su limonlu su ile idare ediyorum bazen ayran falan başka çarem yok çünkü 25 gün kaldı sonrasında kendime verdiğim kilo dogrultusunda mdiemde küçülmüş olacağı için güzel bir program hazırlamayı düşünüyorum veee bugünde 1 yaş daha alıyorumÇok sağol hocam
Nsıl gidiyor diyetiniz,okudum geöenlerde su diyeti yapıyormuşsunuz zor olmuyormu hiç sadece sıvı almak adına.
Aynen net alemi hemen tanıyı koyuyor zaten.bizim de isyerindeki klimalardan yazin disarda hava mis sicak , icerisi buzzz.
internete hic bakmamk laizm zaten canim, bi baksan lenf bezi diye oldum gittim
Doğum gününüz kutlu olsun o zaman,sağlıkla huzurla dolu nice mutlu yaşlarınız yıllarınız olsun.Zor oluyor tabiki de irade konusunda zorlanıyorum ama başarıyoruz evet sıvı şeyler harici ağzıma hicbisey surmuuyorum acikiyorum ama kahve su limonlu su ile idare ediyorum bazen ayran falan başka çarem yok çünkü 25 gün kaldı sonrasında kendime verdiğim kilo dogrultusunda mdiemde küçülmüş olacağı için güzel bir program hazırlamayı düşünüyorum veee bugünde 1 yaş daha alıyorum
Başınız sağolsun.Kızlar tekrardan merhaba, ben dün katılmak için yazmıştım fakat öğlen amcamın vefat haberini aldık. Ben daha sonra katılmak için tekrardan yazayım. Bir süre buraya vakit ayıramayacağım. Herkese fit günler
Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu fit yılların olsun :)Zor oluyor tabiki de irade konusunda zorlanıyorum ama başarıyoruz evet sıvı şeyler harici ağzıma hicbisey surmuuyorum acikiyorum ama kahve su limonlu su ile idare ediyorum bazen ayran falan başka çarem yok çünkü 25 gün kaldı sonrasında kendime verdiğim kilo dogrultusunda mdiemde küçülmüş olacağı için güzel bir program hazırlamayı düşünüyorum veee bugünde 1 yaş daha alıyorum
Dogum gunun kutlu olsun canim sevdiklerinle nice mutlu senelereZor oluyor tabiki de irade konusunda zorlanıyorum ama başarıyoruz evet sıvı şeyler harici ağzıma hicbisey surmuuyorum acikiyorum ama kahve su limonlu su ile idare ediyorum bazen ayran falan başka çarem yok çünkü 25 gün kaldı sonrasında kendime verdiğim kilo dogrultusunda mdiemde küçülmüş olacağı için güzel bir program hazırlamayı düşünüyorum veee bugünde 1 yaş daha alıyorum
Kızının oğum günü kutlu olsun nice yaşlara inşallahdunku menum:
09:00- 2 yumurtadan sucuklu yumurta
11:30 - 1 kase karpuz, 1 dilim peynir
14:00 - 1 kase haslanmis kara bugday, 1 tabak haslanmis beyaz et, 1 domates
18:00- yarim dilim dogum gunu pastasi (kizimin pastasi)
su:2,5 lt
spor: 30 dk bisiklet
5000 adim
Zipzip- Kinoalihatun