Sen döndü mü memlekttemisin cnmOyyy oy çok sevindim ablacımsen güzel şeylere odaklan
E gidin yaz bitmeden bi daha
Günaydın canim afiyet olsunGünaydın hanımlaryürüyüşumu yaptım. keten tohumu ve taze kahvemi aldim .güzel bir kahvaltıyi hak ettim anliycağiniz
Kuzum çok oldu temmuz başı döndükSen döndü mü memlekttemisin cnm
Teşekkür ederim balım
Günaydın hanımlaryürüyüşumu yaptım. keten tohumu ve taze kahvemi aldim .güzel bir kahvaltıyi hak ettim anliycağiniz
Tünaydınlar, hoşbuldum
Cümleten tünaydınlar hanımlarTünaydın
Ooo çok iyi, ne kadar devam edeceksin. Çok uzun yapılmaz herhalde değil mi?Evet bu sadece sıvı başka bişey Yok of of ama pes etmeyecegim 5.5 kilo verdim çünkü 1 haftada bu akşam yemekte de ziyafet var pirinç pilavı ciğer sote soğan salatası ve cacık ama ben sadece izleyecegim
Olur canım sabretİnşallah canım ya bu sefer son olsun yetti gari
Saatler günler uymuyo aşkitom yaaa.Bayramdan önce bitmişti canım. Eylül'de tekrar gideceğim. Yazın gelen giden çok oluyor o yüzden kayıt yenilemedim. Çok eğlenceli kesinlikle gitmelisin.
0nu da düşündüm olmazsa kendim yaparımZumbada çok güzel tüm vücut çalışıyor,arkadaşım zumbayla hemde diyetle kilo vermişti,evde kendi yaptı hatta.
Aynen kendinde evde yapablirsin bunu,çok güzel müzikler var bir dönem bende yapmıştım çok keyifli oluyor.Ooo çok iyi, ne kadar devam edeceksin. Çok uzun yapılmaz herhalde değil mi?
Olur canım sabret
Saatler günler uymuyo aşkitom yaaa.
Pazartesi Çarşamba Cuma 18.30-19.30 çocukları tenise götürüyorum. Zumbayı Çarşamba-Cuma 19.00-20.00 yapmışlar. Çocuklar yorgun yorgun beni bekleyemez yarım saat.
0nu da düşündüm olmazsa kendim yaparım
İnşallah canım inşallahAllah şifa versin canım. İnşallah toparlar. Umudumuz baki ablanlara geldiğinde haber edersin artık bir dahaki sefere inşallah.
Çocuklara bir sor belki bekleriz derler. Yarım saat çok değil ki...Hocadan izin alır 15 dakika erken çıkarsın arada bir.Ooo çok iyi, ne kadar devam edeceksin. Çok uzun yapılmaz herhalde değil mi?
Olur canım sabret
Saatler günler uymuyo aşkitom yaaa.
Pazartesi Çarşamba Cuma 18.30-19.30 çocukları tenise götürüyorum. Zumbayı Çarşamba-Cuma 19.00-20.00 yapmışlar. Çocuklar yorgun yorgun beni bekleyemez yarım saat.
0nu da düşündüm olmazsa kendim yaparım
Tatlım sen Antalya'da misin ?Ben kaçırmışım nereye gittiniz abla .
Süper olmuş hocam iyi yapmışsınız ne güzel,tabi çaktırmadan üşüdüm diye enişteyede sarılmışsın yaniEvet bitanemmm.Senin de günün aydın olsun. Kamp yaptık ateş yaktık, konser vardı. Tir tir titredik en güzeli, herife sokuldum yattım yaz günü
Eki Görüntüle 3103808
Kızzzzzz migimmmm ayran hangi ara l,imonlu oluverdi gariiiiiselammnabiyon kızlar.
bu nicki sevdim beKızzzzzz migimmmm ayran hangi ara l,imonlu oluverdi gariiiii
Vallahmııııı ayran yapıp üstüne limon mu sıkacaz pekibu nicki sevdim belimonlu ayran kilo verdiriyor bak