Günaydın canım hoşgeldinMerhaba kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. Daha önce diyet gruplarına katılmıştım hedef kiloma ulaşmıştım. Ama pandemide herşey tersine döndü5-6 kilo fazlam var. Var mıdır beni grubuna alabilecek?
Afiyet olsun canimSabah 8
Salata (haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık, biber, maydanoz), 1 dilim ekmek ve ayran
Sütlü kahve
Ara 12.30
Sütlü kahve
1 dilim kavun ve 3 ceviz
Akşam 18.30
Tavuk sote, salata ve ayran
Su 3-4 litre
Adım 8300
Afiyet olsun canim7.30 2 tane haşlanmış yumurta 1 kaşık lor peyniri 1 dilim hindi füme
10.00 tadım yer fıstıklı bar. Şeker varmış sonradan farkettim ama gözüm dönmüştü süt sağarken yedim
12.30 çorba 3-4 tane köfte salata karpuz
19.30 1 dilim beybime yaptığım bol lor peynirli siyez unlu tuzlu kek 1 dilim karpuz (akşam yemek yemeğe vakit bulamadım resmen.)
20.30 yoga
Adım 11500
Şu an bir şeyler atıştırmamak için zor duruyorum. Belki biraz kuruyemiş yerim.
Hosgeldin canimKatılım formu:
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 150
KİLONUZ: 53
HEDEF KİLONUZ: 47
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Ogrenci
ÇOCUK SAYISI: -
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Pandemi malum :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Artik pantolonlarima sigmak istiyorum
Kizlar ben adim yarisina katilamayacagim. Sadece liste ve spor paylasimi yapabilirim. Herkese fit gunler
Günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydın kızlar, beni dün hem yürüyüş hem yoga mahvetmiş. Ayacıklarım ağrıyor.
Ben haftada bir, 2 haftada 1 kafama estikçe yogaya gidiyordum doğumdan beri. Arkadaşım özel ders veriyor onun evinde. Maksat sosyal aktivite biraz evden uzaklaşma olsun.
Dün arkadaşımla da konuştum bu işi ciddiye bindiriyoruz. Hareketleri zorlaştırıyoruz ve haftada 2 güne çıkarıyoruz. İnşallah faydasını görürüm
Günaydın canim istedigin zaman dönebilirsin aramizaGünaydınlar , arkadaşlar bı süre aranızdan ayrılmak durumundayım ama hedef kiloma düşene kadar kendim devam etcem tabiki.
Umarım en kısa sürede aranıza dönerim , inşallah herkes istediği kiloya düşer
Çok teşekkür ederimGünaydın canim istedigin zaman dönebilirsin aramiza
Pazar günü döndük tatlım. Çok güzel geçti 1800 mt rakım buz gibiydi. Hurmalarin acısı içindeyim şimdi.Fıstığım bitti mi kampınız nasıl geçti
İlk sayfadaki formu doldurabilir misin canım? Hoşgeldin :)
Niyetliydim de aşırı sıcaktı devam edemedim. Belki bugünYuppiiiiBu bir.tuzak mi yoksa 23.59 da atarsan 15000 ya
Geçmiş olsun. Umarım nedeni bulunur da biran önce tedavi başlanırSagol canim. Ilk defa basima geliyor benimde. Hic bademcigim bile sismez
Allah şifa versin canım. İnşallah toparlar. Umudumuz baki ablanlara geldiğinde haber edersin artık bir dahaki sefere inşallah.Dayım aynı biricikim
Hiç sorma ya hiç planladığım gibi gelişmedi ne yazık ki
Günaydınlar kuzumGünaydın
Hocam günaydınlar,yaylayamı gittiniz yoksa ne güzel.Pazar günü döndük tatlım. Çok güzel geçti 1800 mt rakım buz gibiydi. Hurmalarin acısı içindeyim şimdi.yan komşumuz bişi yaptı bol bol yedik. Yörüklerle hayat çok güzel. Ben de çay demledim. Eski değerleri tekrar yaşadık. İnsanlık dağlarda ölmemiş hala yaşıyorlar. Medeniyet birçok şeyi öldürmüş.
Afiyet olsun canimDünkü menümü paylaşayım
8.15
2 yumurta sahanda
9.30
1 kupa Sütlü Filtre kahve
1 paket altınbaşak çörekotlu kinoalı bisküvi
12.00
1 kupa sütlü filtre kahve
14.15
1.5 kase Köz patlıcan, biber, domates salatası
Avuç içi kadar ızgara tavuk
150 ml limonata
16.00
1 paket altınbaşak çörekotlu kinoalı bisküvi
1 bardak çay+1 küp şeker
19.30
1 kase domates+salata+biber
1 kaseden biraz fazla yeşil mercimek yemeği
Spor:500 puan
Spora gidemiyorum yarın ve ertesi gün arkadaşımın düğünü var kendimi yormamak için3-4 günlük ekeceğim sporu
Günaydın canimHerkese günaydın bu aradaumarım gününüz çok güzel geçer
Günaydın canimGünaydınTartıya son 1. Durumlar nasıl?
Yarın bildirim yapacak olanlar lütfen resimli bildirim yapsınlar. Bildirimler bitince hepsini tek mesajda toplayacağım
Günaydın ablacimGünaydınlar kuzum
Hocam günaydınlar,yaylayamı gittiniz yoksa ne güzel.
Sağol kuzumAfiyet olsun canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Teşekkür ederim bende musait olursam bakmaya çalışırım
Günaydın ablacim
Oyyy oy çok sevindim ablacımPazar günü döndük tatlım. Çok güzel geçti 1800 mt rakım buz gibiydi. Hurmalarin acısı içindeyim şimdi.yan komşumuz bişi yaptı bol bol yedik. Yörüklerle hayat çok güzel. Ben de çay demledim. Eski değerleri tekrar yaşadık. İnsanlık dağlarda ölmemiş hala yaşıyorlar. Medeniyet birçok şeyi öldürmüş.
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun cnm inşallah önemli birşey yokturselam kizlar
son gunlerde lenf bezlerim sisti cok kotu, bogazmin iki yaninda kurek kemiklerinin orda ve koltuk altinda. Doktora gittim, bakalim kontrollerimi yaptiracagim. Hic basina boyle bir durum gelen oldu mu daha once?
Ben kaçırmışım nereye gittiniz abla .Pazar günü döndük tatlım. Çok güzel geçti 1800 mt rakım buz gibiydi. Hurmalarin acısı içindeyim şimdi.yan komşumuz bişi yaptı bol bol yedik. Yörüklerle hayat çok güzel. Ben de çay demledim. Eski değerleri tekrar yaşadık. İnsanlık dağlarda ölmemiş hala yaşıyorlar. Medeniyet birçok şeyi öldürmüş.