Yorulma hiç. Çok sıcak hava 8300 de bıraktım. Bugünün galibi sensin
YuppiiiiYorulma hiç. Çok sıcak hava 8300 de bıraktım. Bugünün galibi sensin
Dayım aynı biricikimTatlım dayin nasıl olduMuglada tatili bitirdin ben hala ona yanarım biliyor musun
Fıstığım bitti mi kampınız nasıl geçtiBayramdan önce bitmişti canım. Eylül'de tekrar gideceğim. Yazın gelen giden çok oluyor o yüzden kayıt yenilemedim. Çok eğlenceli kesinlikle gitmelisin.
İlk sayfadaki formu doldurabilir misin canım? Hoşgeldin :)Merhaba kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. Daha önce diyet gruplarına katılmıştım hedef kiloma ulaşmıştım. Ama pandemide herşey tersine döndü5-6 kilo fazlam var. Var mıdır beni grubuna alabilecek?
HoşgeldinMerhaba kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. Daha önce diyet gruplarına katılmıştım hedef kiloma ulaşmıştım. Ama pandemide herşey tersine döndü5-6 kilo fazlam var. Var mıdır beni grubuna alabilecek?
Hos geldinizKatılım formu:
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 150
KİLONUZ: 53
HEDEF KİLONUZ: 47
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Ogrenci
ÇOCUK SAYISI: -
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Pandemi malum :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Artik pantolonlarima sigmak istiyorum
Kizlar ben adim yarisina katilamayacagim. Sadece liste ve spor paylasimi yapabilirim. Herkese fit gunler
Zumbada çok güzel tüm vücut çalışıyor,arkadaşım zumbayla hemde diyetle kilo vermişti,evde kendi yaptı hatta.Zumbaya yazıldım demişti bayramdan önce. Sonra konuşmadık , devam ediyo mu acaba?
Gideyim de pilatesle birlikte yorar mı acaba. Bi de akşam 7’de , tam karar veremedim,
GünaydınlarGünaydın kızlar
Günaydınlarhem yoga hem yürüyüş süper olmuş,zamanla o ayak ağrılarıda alışıyor aslında.Günaydın kızlar, beni dün hem yürüyüş hem yoga mahvetmiş. Ayacıklarım ağrıyor.
Ben haftada bir, 2 haftada 1 kafama estikçe yogaya gidiyordum doğumdan beri. Arkadaşım özel ders veriyor onun evinde. Maksat sosyal aktivite biraz evden uzaklaşma olsun.
Dün arkadaşımla da konuştum bu işi ciddiye bindiriyoruz. Hareketleri zorlaştırıyoruz ve haftada 2 güne çıkarıyoruz. İnşallah faydasını görürüm
Sagol canim. Ilk defa basima geliyor benimde. Hic bademcigim bile sismezBendede yanakta şişiyor arada,herhalde dişten kaynaklı benimki ultrason filanda çekildi bişi çıkmamıştı.
Çok geçmiş olsun deryacım,doktorun dediğine göre enfeksiyon nerde varsa orada şişermiş.
Sagol kaptancim.Gecmis olsun canim
Tmm canim. Cok sagol.Evet güzel olur. Ton balığı çok severim
Majezik yok. Çocukların şurubundan içerim.
Geçmiş olsun canım, bilgim yok maalesef. Haberdar et bizi
Bazen oluyor maalesef,istersen kbb doktoruna göster olmazsa bir ultrason filan çeksinler daha net belli olur o zaman.Sagol canim. Ilk defa basima geliyor benimde. Hic bademcigim bile sismez