- 13 Nisan 2012
- 194
- 570
Aaa tamamdır kaptan HoşbuldumMerhaba hosgeldin canim ,bu hafta ara verdik masterfit yok ama menu ve spor bildirmeye devam edebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa tamamdır kaptan HoşbuldumMerhaba hosgeldin canim ,bu hafta ara verdik masterfit yok ama menu ve spor bildirmeye devam edebilirsin
Afiyet olsun canimKızlar benim ilk öğün paylaşımım olacak
Kahvaltı 7.30 1 haşlanmış yumurta biraz salatalık biber dil peyniri yeşil zeytin
Öğlen 12.30 brokoli çorbası şinitzel salata
Ara öğün 16.00 Züber protein bar
Akşam 19.30 1 parça tavuk zyağlı patlıcan yemeği karpuz
HoşgeldinKızlar benim ilk öğün paylaşımım olacak
Kahvaltı 7.30 1 haşlanmış yumurta biraz salatalık biber dil peyniri yeşil zeytin
Öğlen 12.30 brokoli çorbası şinitzel salata
Ara öğün 16.00 Züber protein bar
Akşam 19.30 1 parça tavuk zyağlı patlıcan yemeği karpuz
Selam fesangimHerkes iyidir umarım
Afiyet olsun canim
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Sıvı beslenerek diyet yapiyosun tam kurallarına uyarak su diyeti yapsan şifa da bulursun bence cnm..İlerliyen zamanlarda kademeli olarak bende düşünüyorumMerhaba bayanlar bugün benim için çok zorlu bir gün olacak 3 gündür oğlum anne mantı yap diye tutturdu bugün yaptım akşama pisiricem onlara ben ayran içerken onlar mantı yiyecekler dua edin bana nolur
Cumaya daha da eksiye düşersin bol su ve dengeli beslenmeyi ihmal etme yeterGünaydın aslında 8 de uyandım işe geldim. Yoğundum yazamadım Sabah tartıldım, ama bence yeşil çay falan yiyip bugün bi toparlamam lazım. Şişkinliğim var gibi
Kilo bildirimi
Cuma 123
Bugün 122.3
Fark -0.7kg
İyi geceler kuşum tatlı rüyalarIyi geceler kizlar
çok çok zormuş canımAidin salihin kitabını almaya ve açlık orucunu yapmaya karar verdim .İlk önce Perşembe günü 24 saat yapmayı planlıyorum.Bugun bunla ilgili baya video izledim çok çok aklıma yattı .zaten aralıklı oruca uymaya çalışıyorum diyet surecimde beni zorlamiyacagini düşünüyorum
Aramızda uygulan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim
Ben de öyle düşünüyorum cuma gününü dört gözle bekliyorum Az önce meraktan tartıldım sabahtan akşama -1.2kg çıktı tabii yanıltıcı, cumayı bekleyelimCumaya daha da eksiye düşersin bol su ve dengeli beslenmeyi ihmal etme yeter