- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Selam canim ekside olman guzel tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canim ekside olman guzel tebrik ederim
Aslında sadece kek börek ıvır zıvır kestim sadeceOoo erken başlamışsın. Ben bebek o kadarken genetik geberk takılmakla meşguldüm
Yarışın olmayışı hemen salmamiza sebep oluyor sanki
Kıyamam 83 diyecegime 73 demişim hala alisamadi garip kendim 80lereGünaydın kızlar
cuma 72.7
bugün 73.4
cumartesi abartılı yemiştim onun sonucu
cumaya eksiye düşerim Allah in izniyle
Sefan olsun kilo durumlariçok şükür iki hafta tatilimi yaptım bayramla beraber... bu hafta işe başladim.:)
Un yaramiyor bana bir kez daha anlamis old. Ama komple birakmak hayatim boyunca dacok zor geliyor.
Hadi inşallah güzel yerler açılsın. Hatay isteyecektiniz değil mi canımGünaydınlar misafirlerim gitti, bundan sonraki aşama ev toparlamak çünkü il dışı tayinler bugün açılıyor
İnşallah ablacım, evet Hatay isteyeceğiz.Bakalım neresi gelecek eşime . Hayırlısı olur inşallahHadi inşallah güzel yerler açılsın. Hatay isteyecektiniz değil mi canım
Cumaya eksiye dusersin canim
Cumaya eksiye dusersin canimGünaydın kızlar
cuma 72.7
bugün 73.4
cumartesi abartılı yemiştim onun sonucu
cumaya eksiye düşerim Allah in izniyle
Mutlu haftalar canimMutlu haftalar kızlar
Proluğumu ilk sen farketmiştin bişey demeden bu kezCumaya eksiye dusersin canim
Cumaya eksiye dusersin canim
Mutlu haftalar canim
Selam canimGünaydın aslında 8 de uyandım işe geldim. Yoğundum yazamadım Sabah tartıldım, ama bence yeşil çay falan yiyip bugün bi toparlamam lazım. Şişkinliğim var gibi
Kilo bildirimi
Cuma 123
Bugün 122.3
Aslinda fark ettim de sorsam mi sormasam mi bilemedim neden gittigini merak ettimProluğumu ilk sen farketmiştin bişey demeden bu kez
Selamm tekrardanSelam canim
Ben istedim canımAslinda fark ettim de sorsam mi sormasam mi bilemedim neden gittigini merak ettim
Ben istedim canım
Kendim alacağım ödül olarak