- 17 Ekim 2021
- 11.332
- 37.607
- 38
Selam canim hosgeldin
Bu cuma aktif olabilir miyim bilmiyorum canimZipzip- bu cuma katılabilirim? Devam degil mi bu konu ?
Selam canim hosgeldin
Hoş buldukBu cuma aktif olabilir miyim bilmiyorum canim
Pazar gunu sınavım var birde ablam gelecek
Duruma gore hareket ederiz
Oyy mantı benim de hassas noktam. Kolay gelsin.Merhaba bayanlar bugün benim için çok zorlu bir gün olacak 3 gündür oğlum anne mantı yap diye tutturdu bugün yaptım akşama pisiricem onlara ben ayran içerken onlar mantı yiyecekler dua edin bana nolur
Sagol canimHoş buldukkolay gelsin. Tamam o zaman . Allah zihin açıkligi versin
Allah kolaylik versin yememek zor olacak aslinda cok az yiyebilirsin ama su diyetine devam ediyorsunMerhaba bayanlar bugün benim için çok zorlu bir gün olacak 3 gündür oğlum anne mantı yap diye tutturdu bugün yaptım akşama pisiricem onlara ben ayran içerken onlar mantı yiyecekler dua edin bana nolur
Evet ya yarış paklıyor biziYarışın olmayışı hemen salmamiza sebep oluyor sanki
Bi kronik hastalık vs var mı canımÇok gittim ama bir sonuç alamadim
Guzel eksi tebrik ederim canimCuma 65.5
Bugğn 64.4 ama olay tamamen WC muhtemelen..
Mumkun oldugunca azaltmam lazim orasi kesin. Simdi yinehaftasonu yemedim. Cok daha iyi hissediyorum. 2-3 sene once test yaptirdigimda alerji degil de intolerans cikmisti.Canım gluteni haftada 2-3 le sınırlandırsan?
Çok iyi tatlım
1kg wc olma canim, eksidir o benceCuma 65.5
Bugğn 64.4 ama olay tamamen WC muhtemelen..
caniM hayır yokBi kronik hastalık vs var mı canım
Hoş geldin kuzu
Merhaba hosgeldin canim ,bu hafta ara verdik masterfit yok ama menu ve spor bildirmeye devam edebilirsinCanlarımm merhaba ben geldim, babamın durumu iyi çok şükürbu haftaki masterfit nasıl gidiyor
Afiyet olsun canimHerkese merhaba , bugün komşuları geldi yazamadım, hemen menümü paylaşım.
11:30 - kahvaltı : 2 has.yum.zeytin peynir bol yeşillik 1 dilim ekmek kenarı
14:30 - 2 kuru kayısı 1 hurma
15:30 - 1 dilim kek ve 3-4 kuru kayısı
19:30 : yoğurtlu semizotu salatası, 1 parça ekmek.
Bolca su