- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Masallah canimcuma 83.5
bugun 83.2
fark 0.3 kg
0.359
kızlar wc olmadi ama yediklerimden sporumdan eminim sadece su biraz eksik kaldi bence .. insa yarin sabaha veya en gec pazartesiye daha guzel rakam gorebilirim
gobek 3 cm basen 2 cm incelms
Eki Görüntüle 3100959
Zipzip-
@hllgkchl
@diyetcigeldihanim
@pastelfit
DeryaOnDiet
Sagol canimÇok sağol,kızımdada boğazağrısı var zaten,gecede soğuk terlemiş birde,umarım hemncecik atlatır.
İyi tatilleriniz olsun.
Ben artidadim amapazartesiyegoreeksiydharikaaaa tebrik ederim
tebrik ediyorum harikaaa
tebrik ederimm canimm
mükemmeeel eksitebrik ederim canımmm benimm zalım rakip takimdasin ama
ahhh 6 laar geliyorr
canim benim arkadasimizda yeni bende tanimiyorum ama iyi ve dogru niyetli oldugumuzu ins anlar
olsun yinede harika eksibu hafta gider insa
50 grmn lafi mi olurtebrik ederimmm
tebrik ederimm harika eksi
ama 5 li rakamlardasin
mukemmeeelllll harikaaaa masşallaah
Un yaramiyor bana bir kez daha anlamis old. Ama komple birakmak hayatim boyunca dacok zor geliyor.İnşallah daha iyi çıkar sonucu canım
İyiyim tşk
Ben de 73.7 bugün
Canım devam et , belki bir süre sonra eksi gelir
Inşallah kaptanımHayirlisi olsun inşallah canim
Cok guzelde öğrenci olursun bizim zamanimizda da aftan yararlanip gelen cok sayida öğrenci olmustu bölüme
Seneye oglunla birlikte okursun inşallah
Zıyan olmasın kabak onemliYiyelim bende yerrim evde 3 kabak kaldiyolculuk belli degil 25inden sonra heran olabilir
Güle güle kirlet bacım ..anan aglasa da açıp açıp odalara bak ve eserinle gurur duy cnmBugun son wc banyo kaldi onlari bitirdigimde hersey bitmis olacak.. camlari silmeyecektim ama dayanamadim onlari da sildim ebemi gordum daha bir sene boyle derin girmem
Hoşgeldin arkadaşım ben dilekMerhaba , tamamdır öyleyse yarın tartı bildirip başlamak istiyorum.Emzirdiğim için ağır diyetler şuan yok ama dikkat ederek inş.eski kiloma döncem sizlerle
Merhaba , ketojonik diet belki biliyorsundur , acayip incelme ve yağ yatırıyor.Eğer yapabilirsen hem sağlıklı hem kalıcı kilo verirsin ve 2 haftada farkedilir incelediğin.Ben yapmıştım süper bişey.Kızım 4 aylık olduğunda yine yapcam.İstersen yardımcı olurum listeyle ilgili ki diyetisyenden aldığım liste.Durumun varsa direk diyetisyen derim sana özel olsun diye ama sen bilirsin tabiEstağfurullah neden kızayim ama her yolu denemiş ve başaramamış biri olarak son çare buidi
Başarılar kaptanımIyi gidiyor canim teşekkür ederim
Ziraat muhendisligi tarim ekonomisi bolumu mezunuyum
Canım diyetisyen kontrolünde diyet denedin mi110.9 dan düştüm 106.9 a 5 günde ama ben sıvı diyeti yapıyorum herkesin yapabileceği bişey değil aslında ama her yolu denemiş artık bıkmış biri olarak son caremdi bu benim hiç bişey yemiyorum sadece sıvı ve vitaminler ile besleniyorum
Hoşgeldinn sabah tartılıyoruz canımBen de katılmak istiyorum forumda da yeniyimDeneme süreci vs ne varsa dahil olabilirim iyi bir yarışmacı olabilirim
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:178
KİLONUZ:123
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:Bekar
MESLEGINIZ:Mühendis
ÇOCUK SAYISI:0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hareketsizlik ve sağlıksız beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Artık yeter diyorum ve istediğim şeyi yapıp istediğim şeyleri giymek istiyorum. Sağlığımı kaybetmek istemiyorum
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim24 Temmuz
Sabah 8.30
Menemen, beyaz peynir, yeşil zeytin, 2 dilim ekmek ve çay
Öğle 13
Sütlü nescafe
1 şeftali
Akşam 18.30
Et kavurma, salata ve ayran
Sade soda
Su 3-4 litre
Adım 8567
Afiyet olsun canimBugün
Kahvaltı
Domatesli biber 2 kase
Yoğurt 2yk
Peynir bi dilim
1 yetin
1.25 dilim yb ekmek
Sütlü kahve
Akşam
Pilav 3 yk
Püre2yk
Yarım bardak kola
3 yk kavurma
Yaş pasta
(Düğündeydik)
Dondurma
Leslie boosted 30dk
10 dk pamela reif abs
Teşekkür ederim canimBaşarılar kaptanım
Hosgeldin canim aramiza insallah hedefine birlikte ulasirizBen de katılmak istiyorum forumda da yeniyimDeneme süreci vs ne varsa dahil olabilirim iyi bir yarışmacı olabilirim
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:178
KİLONUZ:123
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:Bekar
MESLEGINIZ:Mühendis
ÇOCUK SAYISI:0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hareketsizlik ve sağlıksız beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Artık yeter diyorum ve istediğim şeyi yapıp istediğim şeyleri giymek istiyorum. Sağlığımı kaybetmek istemiyorum