- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Afiyet olsun canim.21 temmuz
Adım 8303
Zipzip- Kinoalihatun _ASTRAL_ DeryaOnDiet
Kahvaltı 12:00
1 domates
2dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
7 zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
1 bardak çay
Ara 15:00 1 tabak karpuz
Akşam 18:00. 4 tane ızgara köfte
1 kase yoğurt
1 kase şehriye çorbası
3 litre su
Biraz fazla yedim sanki. Gerci pazartesiye gore eksideyim. Bakalim birkac gun daha devam edeyimNasıl gidiyor cnm afiyet olsun
Haklisin kaptancim, haftaya kotu baslamistimGunaydin canim
Hafta basindaki artinin bir kismini atmissin neyseki haftaya daha guzel olur
Yeni başladım birden bırakılmıyor ve 1 ay dayanicam eğer devam ettirebilirsem hedefim 40 gün yapmakEksin çok guzel tebrik ederim canim
Yuzde hesabi doğru
Afiyet olsun canim
Artik su diyetini birakip normal diyete mi geçsen canim
Teşekkür ederiim.Eksin çok guzel tebrik ederim canim
Yuzde hesabi doğru
Afiyet olsun canim
Artik su diyetini birakip normal diyete mi geçsen canim
Geçmiş olsun kaptanım. Ne rahatsızlığı var?Ben de cok özledim hepinizi.
Nasıl olduğum belli değil. Siz nasılsınız?
Maalesef olumsuz konusuyorlar salı günü operasyon olacak. Bugün başka veterinerlere göstereceğiz.
Geçmiş olsun kolayca atlatır inşallahGünaydınlar hanımlar kızım covid oldu gene,eşide test verdi dün bugün belli olacak bakalım .
Boğazları kızarmıştı sadece 1 hafta evde artık,ufaklıkta var nasıl olacak şimdi.
Kilo bildirimi yapayım hemen,
Cuma :85,5
Bugün: 83,8
Fark :1,7
Yüzde:1,98Zipzip- Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3100793
Pazartesi: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1.0
Yüzde: %1.49 (Çok uzun zaman oldu hesaplamayalı. İnş doğru yapmışımdır.)
Gunaydin kizlar
Bugunku kilom: 73,30
Gecen hafta: 72,85
Fark: 0,45
Yuzde: 0,61%
Zipzip- Kinoalihatun
TebriklerGünaydınlaarr
Geçen hafta 81.6
Bu hafta 79.8
Fark - 1,8
Yüzde %2,205
Zipzip- Kinoalihatun Tutku44 pastelfit
Tebrikler canım benimGunaydin kizlar
Bugunku kilom: 73,30
Gecen hafta: 72,85
Fark: 0,45
Yuzde: 0,61%
Zipzip- Kinoalihatun
Teşekkürler tatlımAfiyet olsun canim.
Günaydınlaarr
Geçen hafta 81.6
Bu hafta 79.8
Fark - 1,8
Yüzde %2,205
Zipzip- Kinoalihatun Tutku44 pastelfit
Geçen hafta aynı kiloda olduğum için
Geçen cuma:110.8
Bu cuma:107.3
Fark:3.5
Ama yüzde nasıl hesaplanıyor kaptanım yardımcı olursan sevinirimEki Görüntüle 3100809
Harikasın yine tatlım süpersin maşallah tebrikler
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah bu. Kararda ilerlersem süper şeyler olacakTebrikler canım benim
Teşekkürler tatlım
tebrikler canım
maşallah tebrikler canım
Dısarı cıkıyorum kızımla oyuzden yemrk saatım kacıyorcanim aksam yemegini baya gec yemissinafiyet olsun
Sen bugün mezunsun sanırımHarikasın yine tatlım süpersin maşallah tebrikler
Yok bebeğim daha mezun olabilmem için 65 i görmem lazım sanırımSen bugün mezunsun sanırım
Kilo bildirimini bekliyorumYok bebeğim daha mezun olabilmem için 65 i görmem lazım sanırımbir kaç hafta daha burdayım
canım bak burda cokca tecrubeli arkadas var ve hepimiz diyetle ilgili cokca yazi okumusuzdur.. inan burda kimse kotu niyetle birsey birbirine demez..Yeni başladım birden bırakılmıyor ve 1 ay dayanicam eğer devam ettirebilirsem hedefim 40 gün yapmak
Ben de yazıp yazıp siliyordum. Umarım sağlıklı bir düzene geçercanım bak burda cokca tecrubeli arkadas var ve hepimiz diyetle ilgili cokca yazi okumusuzdur.. inan burda kimse kotu niyetle birsey birbirine demez... sen 40 gun bu diyeti yaparsan bagirsaklarını mahvedeceksin . . vucudumuzun bir dengesi var ona gore yemeye calisiyoruz ... vucut inanilmaz bir makina .. Dr. Aysegul Coruhlu nun kitaplarini okuyabilirsin.. inan hepimiz bir an once vermek istiyoruz ... ama sen vucudumu cezalandirmak istiyorsun .. 2 3 gundur arkadaslar nazikce birseyler soyluyor bunun dogru olamayagina dair.. bugun kaptanda soyledi .. bizde detokslar yapiyoruz .. ama destekleyici oluyor veya daha lifli proteinli falan .. tartidaki rakam istedigin sayiya geldiginde gercekten saglikli bir birey olmak istiyor musun ? baska yine vereceginden suphem yok burda hep beraberiz