Günaydın ablacim cok gecmis olsun kizina kolaylikla atlatir inşallahGünaydınlar hanımlar kızım covid oldu gene,eşide test verdi dün bugün belli olacak bakalım .
Boğazları kızarmıştı sadece 1 hafta evde artık,ufaklıkta var nasıl olacak şimdi.
Günaydın canimGünaydınlar herkese
Günaydın kuzum,çok sağol umarım hemencecik atlatır.Günaydın ablacim cok gecmis olsun kizina kolaylikla atlatir inşallah
Günaydın canim
Günaydın canimSelam kızlar günaydın mutlu günler
Eksin cok guzel tebrik ederim canimKilo bildirimi yapayım hemen,
Cuma :85,5
Bugün: 83,8
Fark :1,7
Yüzde:1,98Zipzip- Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3100793
Günaydın hayırlı sabahlar bayanlar
Günaydın canım hayırlı cumalarCumanız mübarek olsun
Günaydın canim hayirli cumalarGünaydın hayırlı sabahlar bayanlar
Canım her cuma kilo bildirimi yapılıyor ya ben de yapacak miyim daha hafta dolmadı ondan sordum nasıl olcak benimGünaydın canim hayirli cumalar
Günaydın canımGünaydın herkese.1-2 gün giremedim pek ama dikkat ettim sizi düşünerek. Bu haftam biraz yoğundu. Ben staj yapıyorum ve bu hafta evimden 55 km uzakta bir yere gitmek zorunda kaldım. Zor oldu ama bitti şükür.
Birazdan ilk tartımı paylaşacağım inşallah. Çok heyecanlıyım. Herkese güzel eksiler gelmiştir umarım.
Tebrikler canım eksin çok güzelPazartesi: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1.0
Yüzde: %1.49 (Çok uzun zaman oldu hesaplamayalı. İnş doğru yapmışımdır.)
Teşekkür ederiim. Aslında biraz daha fazla da. Cumartesi diyete başladım pazartesi kilomu girdim. Ondan biraz daha az. Önemli olan diğer haftalar. Hepinizin sonucunu merakla bekliyorum.Tebrikler canım eksin çok güzel
Evet canim bugun paylas ki haftaya cuma ne kadar kilo vermissin görelimCanım her cuma kilo bildirimi yapılıyor ya ben de yapacak miyim daha hafta dolmadı ondan sordum nasıl olcak benim
Günaydın canimGünaydın herkese.1-2 gün giremedim pek ama dikkat ettim sizi düşünerek. Bu haftam biraz yoğundu. Ben staj yapıyorum ve bu hafta evimden 55 km uzakta bir yere gitmek zorunda kaldım. Zor oldu ama bitti şükür.
Birazdan ilk tartımı paylaşacağım inşallah. Çok heyecanlıyım. Herkese güzel eksiler gelmiştir umarım.
Resimli olarak paylaşılıyor degilmkEvet canim bugun paylas ki haftaya cuma ne kadar kilo vermissin görelim
Günaydın canim
Eksin çok guzel tebrik ederim canimPazartesi: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1.0
Yüzde: %1.49 (Çok uzun zaman oldu hesaplamayalı. İnş doğru yapmışımdır.)
Afiyet olsun canim
Evet resimli paylasiyoruzResimli olarak paylaşılıyor degilmk
Gunaydin canimGunaydin kizlar
Bugunku kilom: 73,30
Gecen hafta: 72,85
Fark: 0,45
Yuzde: 0,61%
Zipzip- Kinoalihatun