- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 40
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGünaydınlaarr
Geçen hafta 81.6
Bu hafta 79.8
Fark - 1,8
Yüzde %2,205
Zipzip- Kinoalihatun Tutku44 @pastelfit
Eksin cok guzel tebrik ederim canimGeçen hafta aynı kiloda olduğum için
Geçen cuma:110.8
Bu cuma:107.3
Fark:3.5
Ama yüzde nasıl hesaplanıyor kaptanım yardımcı olursan sevinirimEki Görüntüle 3100809
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Günaydın canimGünaydın kızlar cok guzel eksılerın geldıgı bır gun olsun
Canım geçmiş olsun sen elinden geleni yapıyorsun Rabbım de şifa versin insallahBi tanesi kapıya, sıkıştı günlerdir hastanedeyim. Röntgen ve mr sonuçlarına göre çok olumsuz konuşuyorlar. Felç kalacakmış. Salı operasyon yapılacak rahatlaması için ama yine umitli değiller.
Günaydın canimGünaydın canlarım
Afiyet olsun canim21 temmuz
1 yumurta
Çok az simit
Peynir zeytin
Domates salatalık
Akşam
Tavuk
Az bulgur pilavı
Salata
Üzüm
Gece
1 adet waffle :))
Adım çok yok ama
1 saat tenis oynadım
Zipzip-
oyyy Allah sifa versin cok uzuldum canimBi tanesi kapıya, sıkıştı günlerdir hastanedeyim. Röntgen ve mr sonuçlarına göre çok olumsuz konuşuyorlar. Felç kalacakmış. Salı operasyon yapılacak rahatlaması için ama yine umitli değiller.
Cok uzuldum canimBen de cok özledim hepinizi.
Nasıl olduğum belli değil. Siz nasılsınız?
Maalesef olumsuz konusuyorlar salı günü operasyon olacak. Bugün başka veterinerlere göstereceğiz.
Gcemis olsun abla cok artti bu ara yineGünaydınlar hanımlar kızım covid oldu gene,eşide test verdi dün bugün belli olacak bakalım .
Boğazları kızarmıştı sadece 1 hafta evde artık,ufaklıkta var nasıl olacak şimdi.
Super eksiPazartesi: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1.0
Yüzde: %1.49 (Çok uzun zaman oldu hesaplamayalı. İnş doğru yapmışımdır.)
Bu hafta toparlarsin canim hadi pes etmke yokGunaydin kizlar
Bugunku kilom: 73,30
Gecen hafta: 72,85
Fark: 0,45
Yuzde: 0,61%
Zipzip- Kinoalihatun
Cok iyi canimGünaydınlaarr
Geçen hafta 81.6
Bu hafta 79.8
Fark - 1,8
Yüzde %2,205
Zipzip- Kinoalihatun Tutku44 @pastelfit
Oo hemen 6lara geleceksin supersin
Kesinlikle bende ayni durumdayimBen de yazıp yazıp siliyordum. Umarım sağlıklı bir düzene geçer
Motiveni bozmak istemiyorum ama tup mide ameliyati sonrasi bile protein tozlari ile destekleniyor, bir hafta (yanlisim yoksa) sonra pure corbaya geciliyor. En azindan bu sekilde yap oyle aldigin vitamjnlerle ayakta duramazsin. Dislerin cekilir, dis etlerin siser, saclarin dokulur , titnaklarin kirilir. Bunlar disardan gorececeklerin . Icerdeki tahribati dusunemiyorum bile. Mide ameliyati olup geri alan cok onemlisi kafada bitirmek bu kadar caresiz hissediyorsan nolur piskolojik destek al cunku yeme bozuklugu baska sekilde ortadan kalkmazİnanın haklısınız hemde sonuna kadar tabiki kimsenin kötü niyeti yok ama benim başka çarem yok ben yiyerek zayiflayamiyorum en azından yedikçe yiyesi gelenlerdenimm ve sonunca binpisman olanlardan ben vitamin takviyesi ile dengeliyorum ama inanın artık oturup ağlıyorum çünkü yok başka çare ameliyat olmayı çok istiyorum ama fiyatlar ortada
Bizde seni ozledik canimBen de burayı sizleri çok özledim
Afiyet olsun canim guzel eksi tebrik ederimPerşembe
Sabah
Yulaf lapası üzerine 1 küçük şeftali 1 tk fıstık ezmesi
Ara
Tb lavaş ekmeği içine salatalık biber ve 1 tk labne peyniri sürdüm yanında domates yedim
Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği yanında yogurt ve söğüş vardı
Doymadım üzerine biraz patlamış mısır yedim
Cuma 63.8
Bu cuma 63.0
Fark -800 gr ama tatilde aldığım kiloyu tam olarak veremedim
Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun canim
Çok güzeldi abla ahaha :)Ortim yemeseydin keşke pazartesiye kadar telafi edersin mutlaka.
Şimdi yapıyorum canımKilo bildirimini bekliyorum
Hoşgeldin günaydın tatlımGünaydın canlarım
Tebrikler canımPerşembe
Sabah
Yulaf lapası üzerine 1 küçük şeftali 1 tk fıstık ezmesi
Ara
Tb lavaş ekmeği içine salatalık biber ve 1 tk labne peyniri sürdüm yanında domates yedim
Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği yanında yogurt ve söğüş vardı
Doymadım üzerine biraz patlamış mısır yedim
Cuma 63.8
Bu cuma 63.0
Fark -800 gr ama tatilde aldığım kiloyu tam olarak veremedim
Zipzip- Cordelia
Geçmiş olsun canım inşallah kolayca atlatırBi tanesi kapıya, sıkıştı günlerdir hastanedeyim. Röntgen ve mr sonuçlarına göre çok olumsuz konuşuyorlar. Felç kalacakmış. Salı operasyon yapılacak rahatlaması için ama yine umitli değiller.
Geçmiş olsun kaptanım. Ne rahatsızlığı var?
Geçmiş olsun kolayca atlatır inşallah
Tebrikler
Tebrikler canım benim
Teşekkürler tatlım
tebrikler canım
maşallah tebrikler canım
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Yuzde hesabi
((Gecen cuma -bu cuma)×100)/gecen cuma
Günaydın canim
Teşekkür ederim canlarCok uzuldum canim
Gcemis olsun abla cok artti bu ara yine
Super eksi
Bu hafta toparlarsin canim hadi pes etmke yok
Cok iyi canim
Kesinlikle bende ayni durumdayim
Motiveni bozmak istemiyorum ama tup mide ameliyati sonrasi bile protein tozlari ile destekleniyor, bir hafta (yanlisim yoksa) sonra pure corbaya geciliyor. En azindan bu sekilde yap oyle aldigin vitamjnlerle ayakta duramazsin. Dislerin cekilir, dis etlerin siser, saclarin dokulur , titnaklarin kirilir. Bunlar disardan gorececeklerin . Icerdeki tahribati dusunemiyorum bile. Mide ameliyati olup geri alan cok onemlisi kafada bitirmek bu kadar caresiz hissediyorsan nolur piskolojik destek al cunku yeme bozuklugu baska sekilde ortadan kalkmaz
Zararlı şeyler güzeldir tabiÇok güzeldi abla ahaha :)
Geçmiş olsun, kolay atlatırlar inşallahGünaydınlar hanımlar kızım covid oldu gene,eşide test verdi dün bugün belli olacak bakalım .
Boğazları kızarmıştı sadece 1 hafta evde artık,ufaklıkta var nasıl olacak şimdi.
Çok sağol canısı,şimdi konuştumda gecede hiç uyumamış soğuk ter atmış hep,neyseki ateşide yok,ufaklılta evde zatenCok uzuldum canim
Gcemis olsun abla cok artti bu ara yine
Super eksi
Bu hafta toparlarsin canim hadi pes etmke yok
Cok iyi canim
Kesinlikle bende ayni durumdayim
Motiveni bozmak istemiyorum ama tup mide ameliyati sonrasi bile protein tozlari ile destekleniyor, bir hafta (yanlisim yoksa) sonra pure corbaya geciliyor. En azindan bu sekilde yap oyle aldigin vitamjnlerle ayakta duramazsin. Dislerin cekilir, dis etlerin siser, saclarin dokulur , titnaklarin kirilir. Bunlar disardan gorececeklerin . Icerdeki tahribati dusunemiyorum bile. Mide ameliyati olup geri alan cok onemlisi kafada bitirmek bu kadar caresiz hissediyorsan nolur piskolojik destek al cunku yeme bozuklugu baska sekilde ortadan kalkmaz
Çok sağol fezacım 2-3 sonra daha rahat eder herhalde.Geçmiş olsun, kolay atlatırlar inşallah
Tebrik ederiim. İki hafta arasındaki farkı hafta başındaki kilona bölüp 100 ile çarpıyorsun.
3.5/110,8x100’den %3.158.
Virgülden sonraki 3. Basamak 5 ve 5ten fazlaysa, ikinciyi bi yukarı yuvarlıy
İnan eror verdi beynim açlıktan zaar,Tebrik ederiim. İki hafta arasındaki farkı hafta başındaki kilona bölüp 100 ile çarpıyorsun.
3.5/110,8x100’den %3.158.
Virgülden sonraki 3. Basamak 5 ve 5ten fazlaysa, ikinciyi bi yukarı yuvarlıyoruz. Sonuç: %3.16
bizimde baska caremiz yok arkadaşımİnanın haklısınız hemde sonuna kadar tabiki kimsenin kötü niyeti yok ama benim başka çarem yok ben yiyerek zayiflayamiyorum en azından yedikçe yiyesi gelenlerdenimm ve sonunca binpisman olanlardan ben vitamin takviyesi ile dengeliyorum ama inanın artık oturup ağlıyorum çünkü yok başka çare ameliyat olmayı çok istiyorum ama fiyatlar ortada
Günaydın,kendinizi bırakmayın bu kadarsu diyeti yapıyormuşsunuz belki kilo vermede destek olur ama bunun zararlarıda var maalesef.İnanın haklısınız hemde sonuna kadar tabiki kimsenin kötü niyeti yok ama benim başka çarem yok ben yiyerek zayiflayamiyorum en azından yedikçe yiyesi gelenlerdenimm ve sonunca binpisman olanlardan ben vitamin takviyesi ile dengeliyorum ama inanın artık oturup ağlıyorum çünkü yok başka çare ameliyat olmayı çok istiyorum ama fiyatlar ortada
Yaptıkça alışırsın.İnan eror verdi beynim açlıktan zaar,