- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
Çok teşekkür ederim güzelimGule gule kullan canim
harikaaa olmus canimTutkucugum dün bende bir program hazırladım kendime amacım günü ,zamanı gelişi güzel yaşamamak 24 saatin en fazla 4 saatini yapmak isteklerim için harcasam baya yol kat edicegimi düşünüyorum 1 sene sonun da
Haftanın 5 günü bu düzeni devam ettiricem haftasonlari yapabildiğim kadar diyim
5 vakit namazı vaktinde kılmak,günlük 4 sayfa kuran okuyup hatmetmek ,
Diyanet tv den kuran tefsiri dinlemek kulaklıkla işlerimi yaparken (çok güzel çok anlaşılır biçimde anlatıyor hoca tavsiye ederim)45 dk 1 saatimi yürüyüş yada spora ayırmak
günlük 2o dk kitap okumak (İslam tarihine başladım )
Güneş kremi sürmek yüzümü 1 kere leke sabunumla yıkamak
Kızımı 1 saatte olsa dışarı çıkarmak
Evde ki günlük iş hariç bir iş yapmak (çekmece düzeltmek avize silmek gibi)
Benimkinin geldiği de yok eksi de yokRegl kapida o vurmazsa benden iyi bir eksi gelir kaptancığım
Yaa Canım ablam, gel sarılalım birbirimize
İyi geceler bitanemIyi geceler kizlar
Hoş geldin canımYAŞINIZ:28
BOYUNUZ:174
KİLONUZ:85.2
HEDEF KİLONUZ:68
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:saglikci
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:dogum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ eski kiloma donmek
Merhabalar ancak doldurabildim
30 saniye önce beynimden geçenleri yazmışsın pastelfite.Yaz yaz sen yiyerek veriyorsun benim meto yavas
Insallah cok istiyorumiki gunde kabak detoxu yapacagim
Canın sağ olsun bitanemevet evet malesf
anladim kaptanim allah yardimvin olsun
he kiz walla kusuruma bakma ben profosyonel degilim bu konuda acemiyim sadece kimse kendini salmasın kendimde dahil.. kücuk kücuk takipleselim diye sey ettim
hoşgeeelldinnnn
gel o zaman ne duruyorsunnn
elhan ablaaaabu 3 gunluktu diye aceleyle sadece masterfittelere sordum elif adimlar sayilmayacak diyince zalımlar kollarindaki saatleri cikardilar
canım beni etiketlemeyi unutma bide sporumuda muhakkak ilk tabloya göre puanla olur mu
haydi bakalim insa
inan harika bir spor kaptanımiz vardi ama su an musait degil bende kucuk fikrimi kaptana soyledim sadece zorunlu menu spor yapan masterfit ekibini eslestirdim cumadan sonra yeni eslestirme yapariz katilmak istersen
kac adım oldu bende spor tembeliyimdir ama spora bir basladim mı tadi sonradan geliyor
Allah rahmet eylesin canim benim. Annenin mi babanın mı ... onların durumlari nasıl iyiler mi ..
bebis nasil hava sicak zorluyordur seni .. allahim minnosu saglicakla kucagina almani nasip etsin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailene sabırlar dilerim canım. Sağlıkla geçsin günlerin. Doğum çantanı hazır et diğerlerini dert etme.Hoşbuldum canlar idare eder hamileliğin son demlerindeyim bebeğin her işi duruyor ,geçen hafta dedemi kaybettik. Hayat bu aralar biraz fazla zorlayıcı sizler nasılsınız gorusmeyeli
Hayırlı olsun diyelim miBenimkinin geldiği de yok eksi de yok
Yarını Çarşamba sanıyorum ya benNorth River
_ASTRAL_
Fitt_anne
YaparsinMinii
zeyneppk
She-Raa
Elhan
ve sevgili kaptanimızhllgkchl
kızlarrr yarın son günnn bugün yatma saati gelmeden az bir bardak yesilcay veya ne bileyim sevdiginiz bir baska bitki cayi icellimmm unutmayalim
cumaaaya şurda ne kaldı
mavi takımmm kazanacak insa aynı pazarteside oldugu gibi
Amin cnmharikaaa olmus canimAllah niyetlerimizi gerceklestirmeyi nasip etsin insa
bunların cogunlugu bende de var
İlk elin günahı olmaz şekerimVayy işler ciddiye binmişdünkü müsabakayı ben kazandım sanırım
çok iyi
Afiyet olsun cnmSabah
Yulaf lapası üzerine 1 küçük şeftali 1 tk fıstık ezmesi
Öğle
1 tb lavas içine peynir salatalık ve kapya koydum
2 yk yogurt
Akşam
4 köfte
1 kase çorba
Söğüş
Şekersiz limonata
2 dilim donmuş muz
Zipzip-
çok güzel menü canım afiyet olsun19 Temmuz Menüm
09.00: 1 kase yoğurtlu meyveli yulaf
13.00: 1 kase tarhana çorbası
19.00: 1 kase mercimek çorbası
2 yk et sote
2 dilim ekmek
1 tabak karpuz
Adım: 10613 (1061 puan)
15 dk eliptik bisiklet (105 puan)
5 dk pilates (50 puan)
Toplam 1216 puan
Zipzip- hllgkchl @60kiloyum
enerrrciiiiiiiiiNorth River
_ASTRAL_
Fitt_anne
YaparsinMinii
zeyneppk
She-Raa
Elhan
ve sevgili kaptanimızhllgkchl
kızlarrr yarın son günnn bugün yatma saati gelmeden az bir bardak yesilcay veya ne bileyim sevdiginiz bir baska bitki cayi icellimmm unutmayalim
cumaaaya şurda ne kaldı
mavi takımmm kazanacak insa aynı pazarteside oldugu gibi