- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
iyi olmaya calisiyorum canim, su yeme isini bi duzene sokabilsem tam super olacakHoş buldum sağol,iyiyim bende sen nasılsın.
Fazlamı yiyorsun yoksa,yada dengesizmi besleniyorsun,arada düzende değişiyor birde.iyi olmaya calisiyorum canim, su yeme isini bi duzene sokabilsem tam super olacak
cok fazla yiyprum tek seferde.Fazlamı yiyorsun yoksa,yada dengesizmi besleniyorsun,arada düzende değişiyor birde.
hosbulduk canim
Emekliliğin hayırlı olsunEn son kaç kiloydum hatırlamıyorum kuzum. Tek bildiğim 5.5 kilo vermem gerektiği.
Ayyy aynıyız bugünnnGunaydin kizlar.
Benim icin cumartesi pazar biraz kotu gecti cok yedim ve bugubn tartida artioyi da gordum 73,8im( Zipzip- @Kinoalihatun
Cumartesi evet ama pazar normal kuzumsagol canim, haftaici fena degildi ama hafta sonu cok kotu yedim.Cok kiziyorum bugun yine kendime
Arkadaşın mesajında gördüm. Allah yardımcın olsun kaptanım. Her ne sıkıntınız varsa biran önce hallolsun. Feraha çıkın inşallahKizlar zor günler geçiriyorum. Gelemiyorum üzgünüm.
Kizlar galiba yapmaya calistigim keto tarzi diyet beni cok zorluyor sonra asiri aclik hissediyorum. Yine bir diyetisyen listesiyle geldim, insallah bu sefer olacak. Ayni diyetisyenle gorumcem super kilo verdi hem de cook doyurucu. Liteyi gun gun veriyor ama tabiki kendim karistirabilirim. Yani hergune ayri yiyecek ama tek istegi opgun atlamamak sIK SIK yemek ve tabi gunluk en az 20-30 dk hareketli spor. Bugun yeni bir baslandic, artik kendi goruntumu yeniden sevmek istiyorum. Bugun tartida neredeyse 74 oldugumu gorunce cook uzuldum, oysa ki 60lara yeniden nasil yaklasmistim. Gun gun menumu yazarken basina ek;erim diyetisyen listesi disinda birsey yedim mi belki bu listeyi sonra kullanmak isteyen arkadaslar olur. Etrafimdaki cok kisi bu diyetisyenle kilo verdi, darisii basimaa darisii basimD
Bu mesajı da yeni gördüm. Yapabileceğim bir şey varsa buradayım kaptanımSimdi bu iki hafta bende cok aktif olamayacagim
Ne yapsak kimler yardımcı olmak ister
BEN BIR SURELIGINE su diyetisyen diyetine devam edecegim en az 1-2 hafta bakalim sonuc ne olacak canim, doyacagim yani :) kadin doya doya zayioflarsin dedfi insallah dedigi gibi olur.Ayyy aynıyız bugünnn
Cumartesi evet ama pazar normal kuzum
ornek yazdim canim, kadin gun gun ayri yiyecekler grami gramina yazdi, ama genel olarak hergun bu sekilde. sadece degisik tarifler var.Ay hadi bakalım canımaynen biz de bakarız
Günaydın şekerGünaydınlar mutlu haftalar
bu aclik krizlerimi keto diyeti denemelerimin yuzunden oldugunu soyledi.Ay hadi bakalım canımaynen biz de bakarız
Teşekkür ederimPastelfitimmm azıcık bir artı birşey yok zaten geçer gider
Öyle düşünme kuzum olumlama çok önemli motivasyonu çok etkiliyor
Bugün itibariyle aşağıdaki cümlelerle güne başla istersen ben her sabah uyanınca ve yatmadan önce bu sözler gibi olumlamalar yaparım ve bende işe yarıyor sanırım istersen deneyebilirsin
- Vücudumu tanıyorum. Onu seviyor ve ona saygı duyuyorum.
- Vücudumu sağlıklı yiyeceklerle besliyorum.
Afiyet olsun bebikimmmmm
Teşekkür ederimArtin cok degil cumaya eksiye düşersin pastelfitim
Afiyet olsun pastelfitim
Kolay gelsin canımBen kaçayım işlerimihalledeyim hemen görüşürüz.
Kolay gelsin ablacimBen kaçayım işlerimihalledeyim hemen görüşürüz.
Artin cok degil cumaya eksiye dusersin canim
Günaydın canimGünaydınlar mutlu haftalar
Teşekkür ederim canimBu mesajı da yeni gördüm. Yapabileceğim bir şey varsa buradayım kaptanım