- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
- Konu Sahibi fasulyegunaydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
moderatör düzenlemeleri efsaneLekeler, Çiller - Biolog leke kremi kullananlar ?
Merhaba Instagram da ve bazı ünlülerde gördüm ama tabi yine reklam olabilir kullanıp memnun olan var mı acaba ?www.kadinlarkulubu.com
2018 de başka bir markayla başlamışlar reklama.
Abla beni aradı ya hesabımı açın diye bu üyelerle bağlantınız var görüyorum Ip adresleri tutuyor, aynı cihazdan bağlanmışsınız diyorum bana hayır bağlantım yok diyor.
Israrla üyeliğimi açın dedi hayır açmıyacağım dedim yeni üyelik alır gelirim dedi ya la.....
gel abla gelmezsen gönül korum ama markalarını tek tek buraya yazarım buyur gel ...
galibaaŞu mucizevi kremde bu ablaya mı ait acaba?
Kremin kapağını açtım:
Eki Görüntüle 2648031
Aynen evde bir sürü oldu benim sabah akşam sürüyorum cildim nefes alıyor ne krem ne başka bişey kullanmıyorumEğlence var dediler geldik, ben aloe vera öneriyorum, bir dal alıp dikiyorsunuz kocaman oluyor, kırıp kırıp sürüyorsunuz :)))
Paylaşan oldu mu bilmiyorum ama okuyunca aklıma bu geldibi bölgeyi kıllandırıp bi bölgenin saçını nasıl dökebilir? bu ürünü bu kadar karaladığınıza göre sizin önerdiğiniz krem nedir?
Aklına tek gelen ben değilmişimBu yorumu okuyunca aklıma vizontele filminde bir kisim geldi ..
Ah musluk ne çektin sen bu kıllardan, her gün kıl temizliyorsun yerlerdenSaç döken keremden arıyorum saç döküyorsa döşü gıllı kocamın gıllarını da döker. Ama tepesinde 3 tel saç kaldı onları dökmesin. lütfen yardım edin yoksa boşanıcam
Şu mucizevi kremde bu ablaya mı ait acaba?
Ahahahha doğru canlandı gözümdeAklıma Harley Quinn'in asit havuzuna atlama sahnesi geldi
Paylaşan oldu mu bilmiyorum ama okuyunca aklıma bu geldi
Saçları döksün istemiyorum ama 2 tel saç var herifin kafada.Ah musluk ne çektin sen bu kıllardan, her gün kıl temizliyorsun yerlerden
Bu krem iyi geliyormuş, bence boşanma bunu kullan