- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
- Konu Sahibi fasulyegunaydin
Ya da artık biz cikaralim bi tane, bence artik yeteri kadar deneyimliyizİşte sınavlara çalış çalış bunlar kaçıyor
Söz bir dahakine daha dikkatli olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya da artık biz cikaralim bi tane, bence artik yeteri kadar deneyimliyizİşte sınavlara çalış çalış bunlar kaçıyor
Söz bir dahakine daha dikkatli olucam
Biz çıkarsak bunlarınkinden daha çok fayda sağlar ben sana deyimYa da artık biz cikaralim bi tane, bence artik yeteri kadar deneyimliyiz
Düşük faizli 'ihtiyaç kremi' ahdjahdhshdjdBiz çıkarsak bunlarınkinden daha çok fayda sağlar ben sana deyim
Vuvvv ismi de güzelDüşük faizli 'ihtiyaç kremi' ahdjahdhshdjd
Artik yuzumuz lekeli gezicez mecbur@Bal0ncuk Hemsirecik Paresilaaa ay kızlar bu kazen beysle mune hanimss cok olmaya başladı, once macuncumuz gitti şimdi kremcimiz. Bi gün yüzü goremeyecek miyiz? Sonra vay efendim bebe olcak da bilmem ne... Nasil olcak nasilll
Eğer cildiniz normalse yanı alerjınız yoksa expigment 1 numaralı leke kremıdırKızlar uzun zamandır günlük kullanabileceğim bir ürün arıyordum bir kaç arkadasımın tavsiyesi ile leke kreminden sipariş verdim sivilcelerde de etkiliymiş onlar cok etkisini görmüş bende aldım sizede bir sormak istedim aranız da kullanan var mı?
Vuvvv ismi de güzel
Her derde deva
Artik yuzumuz lekeli gezicez mecbur
Onu kullanacağına farmasi ürünleri kullan canım bn kullanıyorum çok da memnunumHanimlar bende bir çok krem denedim cogunuda reklamlardan gorerek aldim ama etkisini bu kadar hızlı sonuç almaya başladığım bir ürünü buldum nihayet. Yuzumdeki sivilcem icin almıştım 2 gunde söndür du vallahi cok seçici birisi olmama ragmen tavsiyemdir hanimlar...
Düzeltme Yaklasik 1 hafta sonra lekelerim birden cikti. Eskisinden daha kotu oldu. Aman ben yandim siz yanmayin. Uzak durun bu urunden. hatta su anda ciltim alev yaniyor. dolandirildigima mi yanayim. Cildim daha da kotu oldu ona mi yanayim offf off aptal kafam. Licape leke kreminden uzak durun.
Benim de bi keresinde yorumuma beğenmedim bırakmıştı. O zamandan beridir tetikteyimValla ben de korktum ilk sabah da uzun zamandır banlanmıyorum filan diyodum arkadaşa
Ablacım aloe vera arsız bir bitki diye tanımlanabilir, aydınlık bir yere koyar, toprağı kurumadıkça su vermezsen, saksını da çok büyük ve derin tutmazsan çabuk büyür ve çok yavru verir, içinden çıkan jeli direkt yüzüne sürmeye çekinirsen, olur ya hassas bir cilde sahipsindir, o zaman aloe vera jelini çıkarır bir kapta iyice çırpar, üzerine 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı buğday yağı, 1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı koyar karıştırırsın, küçük bir krem kabının içine koyarsın buzdolabında muhafaza edersin, hafif aromalı güzel bir krem oluyor, sabah akşam yüzünü temizledikten sonra sürersinya beni korkuttular aloe veranın içinden çıkarttığını direkt sürme yanar yakar onu kremlere karıştır dediler, bi de onun yaprakları oluşup o sıvı üretilene kadar ohooo 1 sene geçer sen boşver dediler, kandırmışlar mı beni?
yaa çok teşekkür ederiim, maske tarifleri defterime not aldım hepsiniAblacım aloe vera arsız bir bitki diye tanımlanabilir, aydınlık bir yere koyar, toprağı kurumadıkça su vermezsen, saksını da çok büyük ve derin tutmazsan çabuk büyür ve çok yavru verir, içinden çıkan jeli direkt yüzüne sürmeye çekinirsen, olur ya hassas bir cilde sahipsindir, o zaman aloe vera jelini çıkarır bir kapta iyice çırpar, üzerine 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı buğday yağı, 1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı koyar karıştırırsın, küçük bir krem kabının içine koyarsın buzdolabında muhafaza edersin, hafif aromalı güzel bir krem oluyor, sabah akşam yüzünü temizledikten sonra sürersin
Aaaa hayret birşey. Benimde amcamın amcası kullandı,adam maymuna döndü,bir kıllandı bir kıllandı size anlatamam,tabi yenileri geldikçe eskileri dökülmeye başladı. Hatta eşi boşamaya karar vermişti en son çok tüy dökülüyor,nevresimler görünmüyor adamın kılından diye. Ama şu da var,adam sürmemiş ürünü,sulandırıp içmiş ondan belki bilemedim!!!saçları döküyor mu ?
şimdi sende cilt kremi saçla ne alakası var deme bana...
alnıma sürüyorum !
alın nerede biliyorsun değil ?
Yogurt yumurta sarısı vs ile karıstırabılırmıyız munecim,ben yaglı seylerden bıraz irrite olurum,artı biraz bekletip temizleyecekmiyiz cildimizden?Ablacım aloe vera arsız bir bitki diye tanımlanabilir, aydınlık bir yere koyar, toprağı kurumadıkça su vermezsen, saksını da çok büyük ve derin tutmazsan çabuk büyür ve çok yavru verir, içinden çıkan jeli direkt yüzüne sürmeye çekinirsen, olur ya hassas bir cilde sahipsindir, o zaman aloe vera jelini çıkarır bir kapta iyice çırpar, üzerine 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı buğday yağı, 1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı koyar karıştırırsın, küçük bir krem kabının içine koyarsın buzdolabında muhafaza edersin, hafif aromalı güzel bir krem oluyor, sabah akşam yüzünü temizledikten sonra sürersin
Hayatım benim yazdığım krem tarifi, krem olarak kullandığınızda parmağın ucuyla çok küçük bir miktar sürmeniz kafi, aloe veradan maske yapacaksanız hindistan yağı, buğday yağı ve zeytinyağı kullanmak zorunda değilsiniz.Yogurt yumurta sarısı vs ile karıstırabılırmıyız munecim,ben yaglı seylerden bıraz irrite olurum,artı biraz bekletip temizleyecekmiyiz cildimizden?