- 1 Mart 2007
- 6.045
- 12.359
- 773
- 37
- Konu Sahibi fasulyegunaydin
-
yok bizde öyle olmuyor ben maçım şu dakika biter diyorum ona göre yemekhazır oluyor.
O tür oyunları pek sevemedim mitolojik ve tarihsel savaşlar favorimdirKız sadece erkekler değil bende çok oynuyorum fenada sayilmam yani nice erkekleri sinir etmişliğim var orda
benim kocamda saclarim senin yuzunden dokuldu derDökmez dökmez licapeden iyidir, biz yandık siz de yanmayın, benim adam licape kullandı kel kaldı, eskiden sırma saçlı kocam diye seviyordum şimdi keltoşum diyorum
GamzeOlur yorumumun nesini beğenmediniz acaba çok merak ettim
Troll mü
haaaa kendinden bahsediyorsun tamam
yukarıdaki yorumumu da beğenmemiş hanım, nedense artıkhah en sevdiğim konu. dur ben çekirdeği kapıp geliyorum
hayırdır kardeş mermiye kafa atasın gelmişben eski üyeyim noldu? eski yada yeni olunca ne oluyor bu ürünü bende kullandım bu markayı biliyorum siz toplanıp ürünü karalamaya kalkmışsınız hiç mi işiniz gücünüz yok hem leke kremi ile saç dökülmenin ne alakası var algınız çok tuhaf
yukarıdaki yorumumu da beğenmemiş hanım, nedense artık
Yoooo öyle bi iddiam kesinlikle yok, tabii ki beğenir ya da beğenmez ama merak ettim nedeninine hakla beğenmez ya bence deo butonu da babasının evinden getirdi kesin
ben eski üyeyim noldu? eski yada yeni olunca ne oluyor bu ürünü bende kullandım bu markayı biliyorum siz toplanıp ürünü karalamaya kalkmışsınız hiç mi işiniz gücünüz yok hem leke kremi ile saç dökülmenin ne alakası var algınız çok tuhaf
Kimse karışmasın ben yazışacağım....
kimse ....
ben eski üyeyim noldu? eski yada yeni olunca ne oluyor bu ürünü bende kullandım bu markayı biliyorum siz toplanıp ürünü karalamaya kalkmışsınız hiç mi işiniz gücünüz yok hem leke kremi ile saç dökülmenin ne alakası var algınız çok tuhaf
Tam ben de yazacaktım durdum. Bugün de beğenmedime doyduk şükür.böyle denince benim karışasım geliyo ama
Tam ben de yazacaktım durdum. Bugün de beğenmedime doyduk şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?