fasulyegunaydin
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Haziran 2020
- 2
- -1
- 1
- 48
- Konu Sahibi fasulyegunaydin
-
Hiç duymadım. İçeriği nedir yazabilir misiniz? Lekeyi açan hangi madde varmış bakalım.
ben içeriğini okuyarak aldım baya iyi içeriği vardı kutusu gelincede arkasındanda yazıyor içeriği ordanda bakmıştım
Hanimlar bende bir çok krem denedim cogunuda reklamlardan gorerek aldim ama etkisini bu kadar hızlı sonuç almaya başladığım bir ürünü buldum nihayet. Yuzumdeki sivilcem icin almıştım 2 gunde söndür du vallahi cok seçici birisi olmama ragmen tavsiyemdir hanimlar...
Cilt kremi saç kremi değil. Saçla ne ilgisi var?bende sivilceler arttı, saçlarım döküldü sizde nasıl böyle güzel etkiler yarattı anlamıyorum.
Şu uyduruk üründen bahsetmiyor muyuz ?
Cilt kremi saç kremi değil. Saçla ne ilgisi var?
Ben de 4 gündür alnımdaki sivilce ve sivilce izleri için kullanıyorum. Nerdeyse şimdiden tamamen geçirdi. cilt tonu rengimi de eşitledi. İçeriği de çoğunlukla doğal ham maddelerden oluşuyor. Bu kadar hızlı sonuca temiz bi içerikle ulaştığım için çok memnun kaldım.Kızlar uzun zamandır günlük kullanabileceğim bir ürün arıyordum bir kaç arkadasımın tavsiyesi ile leke kreminden sipariş verdim sivilcelerde de etkiliymiş onlar cok etkisini görmüş bende aldım sizede bir sormak istedim aranız da kullanan var mı?
Ben de 4 gündür alnımdaki sivilce ve sivilce izleri için kullanıyorum. Nerdeyse şimdiden tamamen geçirdi. cilt tonu rengimi de eşitledi. İçeriği de çoğunlukla doğal ham maddelerden oluşuyor. Bu kadar hızlı sonuca temiz bi içerikle ulaştığım için çok memnun kaldım.
aranız da kullanan var mı?
Eğlence var dediler geldik, ben aloe vera öneriyorum, bir dal alıp dikiyorsunuz kocaman oluyor, kırıp kırıp sürüyorsunuz :)))
35 yaşındayım, 30 yıldır bu kremi kullanıyorum. Kullanmakta geç kalmışım müthiş bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?