- 17 Şubat 2015
- 7.470
- 19.557
- Konu Sahibi fasulyegunaydin
Günaydın sevgili okur, bugün 12 Haziran 2020Aaaa kazen BEY miymis.
Hani bura kadınlar klubuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın sevgili okur, bugün 12 Haziran 2020Aaaa kazen BEY miymis.
Hani bura kadınlar klubuydu
Diğer arkadaşlar pasif kaldığınız için şikayet etmişlerdir,Araplar zaten hile , Türklerde pasif yada hile denk gelirsem ben hiç şikayet etmiyorum takilsinlar öyle.benim ceza alma sebebim RP görevinde olan bir görevde ateş etmeden 16 tane arena oyunu bitirmek. Bunu karşı tarafa kıyak olarak görmüş pubG ve 1 hafta banlamışlar.
İtiraz hakkın yok mu? Sen nereden bilecektin ki takımdaki birinin hile yaptığını?
Diğer arkadaşlar pasif kaldığınız için şikayet etmişlerdir,Araplar zaten hile , Türklerde pasif yada hile denk gelirsem ben hiç şikayet etmiyorum takilsinlar öyle.
Reklam yapmayalım lütfen:))) Senin iş bizimkinin insta hesabına dönmüş, adam çektiği fotoları vb koyduğu bir hesap açmıştı, kendince paylaşımlar yapıyordu vs bir sabah bir baktı hesabı hacklenmiş bir de instadan hesabın kapatıldığına dair mesaj gelmiş, kim hacklediyse afet bir avatar koymuş, abuk sabuk mesajlar yazılmış, instada troll hesap diye hesabı kapatmış, bizimki bir sinirlendi instayla yazışıp tümden sildirdi, o gün bugündür instagram deyince tüyleri tersine dönüyor :))ben anlamadım.... cep telefonundan sildim bugün kalkmaz ise burada da silerim olur biter...
beni istemeyeni ben hiççç istemem....
oraya sezonda verdiğim 300 TL ile oyun kıyafeti alıp sanal giyineceğime gider LC Waikikiden adam gibi kıyafet alırım : )
LC'den 10 tane alınır her halde 300 TL ye
Cilt kremi saç kremi değil. Saçla ne ilgisi var?
abla sen inanmıyorsun ama ben Kazen gerçek Kazen
kazen abi herkesi mi çağırmış ya bende geçen kendisiylen muhattap oldum diye sadece bana özgü zannetmiştim
Banlarken kisiye ozgu davraniyormus genelde
Banlarken kisiye ozgu davraniyormus yazdim ama nasil cevaplama yaptiysam bir garip olmus Ugrassam beceremem :)
Şaka di miabla demenden belli. gerçek kazen benden en aşağı 10 yaş büyüktür ve ben kimseye onun abla dediğini görmedim.
kardeş bak benim üyelik 2007de başlamış kenarda yazıyo. sence kazeni hiç tanımaz mıyım gerçekten? tabii ki hiç birebir muhabbetim olmadı ancak üslubunu gayet iyi bilirim. belki bu devirdaim olalı çok oldu ama ben yeni döndüğüm için yeni farkettim. ne diyeyim hayırlısı olsun
ama kazen taklidi yapmana gerçekten gerek yok bence, saçma yani. 50 yaşında olmadığın her halinden belli neticede.
Şaka di mi
olabilir... bana hiç acımadan banlamıştı çok özelim zahirBanlarken kisiye ozgu davraniyormus yazdim ama nasil cevaplama yaptiysam bir garip olmus Ugrassam beceremem :)
Bi de benim adamı banlasalar nasıl sevineceğim.
"Ring of elysium" var Kazen müdürüm, onda hile yok henüz sanırım onu oyna.
Hep abla der. Ben yeniyim ama hep denk geldim.bilmediğim bişey varsa söyleyin cidden haberim yok
abla demenden belli. gerçek kazen benden en aşağı 10 yaş büyüktür ve ben kimseye onun abla dediğini görmedim.
kardeş bak benim üyelik 2007de başlamış kenarda yazıyo. sence kazeni hiç tanımaz mıyım gerçekten? tabii ki hiç birebir muhabbetim olmadı ancak üslubunu gayet iyi bilirim. belki bu devirdaim olalı çok oldu ama ben yeni döndüğüm için yeni farkettim. ne diyeyim hayırlısı olsun
ama kazen taklidi yapmana gerçekten gerek yok bence, saçma yani. 50 yaşında olmadığın her halinden belli neticede.