- Konu Sahibi fasulyegunaydin
Kolay kolay bırakamazsın abi pubgyi çok zor
dejavu yaşıyorum şu anda....
bırakırım dedim mi bırakırım,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay kolay bırakamazsın abi pubgyi çok zor
Günlük iltifatlarımı da aldım, bana bir havalar geldi :))))Farkınız işte ablacım
Aman ablacım şimdi eline cimbizi alırsın ben gideyimGünlük iltifatlarımı da aldım, bana bir havalar geldi :))))
Evet demesin, ban yiyince söylenen lowdur.işte bu sebeple kimse bana haksız yere ban verdiniz demesin.
Bu kadarı bile yettikız bitti diyorum 1 haftadır söylemedim sitede sizleri sevindirmemek için
bugün bitti bitti
az sonra açılır
Hemen durumdan faydalanmasaydın keşke :))) adminimizi de banlayan varmış diye 1 ay rahat uyursunuz artık:)))Keske soyleseydin abi biraz mutlu olurduk
kazen abi herkesi mi çağırmış ya bende geçen kendisiylen muhattap oldum diye sadece bana özgü zannetmiştimKazen abi beni goygoga davet etti.
Şoku atlatip anca geldim.
Goruyorum ki dokturmus kendileri. Insan daha once cagirir.
mune hanımdan korkuyorum kazen bey daha sempatik sanki ama mune hanım duymasınBu kazenle mune bir bana mı çok karizmatik geliyor
Ask olsun bende gidip hergun taze ot topluyorum onaKurmuşsun kölelik sistemini kusursuz.
Darısı ablacima olsun desem cimbizini arar misin kiiHemen durumdan faydalanmasaydın keşke :))) adminimizi de banlayan varmış diye 1 ay rahat uyursunuz artık:)))
Abi çok youtuber izliyorum günlük cezaları da var onların sanki ban verdiklerinde inceliyorlar ya o aşamada banli kalmış da olabilirsinBu arada sizi asla muhatap almıyorlar ve siz cezanız bitene kadar paşa paşa bekliyorsunuz. 1 hafta ceza da kolay kolay verilmezmiş. Normalde en az 3 ay ve çoğunlukla da 10 sene imiş ban cezası : )
Ben hazırım abla tizz vur kellemi patronu kızdırdım az önceHemen durumdan faydalanmasaydın keşke :))) adminimizi de banlayan varmış diye 1 ay rahat uyursunuz artık:)))
Aaaa kazen BEY miymis.kazen abi herkesi mi çağırmış ya bende geçen kendisiylen muhattap oldum diye sadece bana özgü zannetmiştim
mune hanımdan korkuyorum kazen bey daha sempatik sanki ama mune hanım duymasın
Abi çok youtuber izliyorum günlük cezaları da var onların sanki ban verdiklerinde inceliyorlar ya o aşamada banli kalmış da olabilirsin
Yok rahat ol bu topikte ceza yemeyecegiz kazen abi öyle söylediBen hazırım abla tizz vur kellemi patronu kızdırdım az önce
Rahat alırsınben anlamadım.... cep telefonundan sildim bugün kalkmaz ise burada da silerim olur biter...
beni istemeyeni ben hiççç istemem....
oraya sezonda verdiğim 300 TL ile oyun kıyafeti alıp sanal giyineceğime gider LC Waikikiden adam gibi kıyafet alırım : )
LC'den 10 tane alınır her halde 300 TL ye
İtiraz hakkın yok mu? Sen nereden bilecektin ki takımdaki birinin hile yaptığını?şayet bu ceza 6 Aralık ise işte o zaman kıyamet kopar.... Bazen ay ile gün ters yazılıyor ya : )