- 20 Ocak 2010
- 45.891
- 163.047
- 798
- 43
- Konu Sahibi fasulyegunaydin
troll olduğunuz o kadar belli ki uğraşamayacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
troll olduğunuz o kadar belli ki uğraşamayacağım.
İçeri girip suçluyum diyen olur mu amirim?çok fena yahu 1 haftadır saat saydım...
ama ben hak etmedim....
valla haketmedim....
takımımda hile kullanan biri varmış ben nereden bileyim biri hile kullanıyor.
silin dedim üyeliğimi, 3 gün sonra yok açın dedim
Yok ima da etme ne olur ne olmazbaşıma bir şey gelmeyecekse
İlahi adalet demiş gibi yapsam mesela ama demesem ima etsem
Burası kalabalıkken yeniden duygularımı paylaşayım ;
Hileli takım arkadaşı ile oynadığım için beni pubG'den banlayan kıl pubG admini sana sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Dakikalar sonra cezam bitecek ve sahalara döneceğim.
Hahaha süpersinnn bende PUBG 4 everBurası kalabalıkken yeniden duygularımı paylaşayım ;
Hileli takım arkadaşı ile oynadığım için beni pubG'den banlayan kıl pubG admini sana sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Dakikalar sonra cezam bitecek ve sahalara döneceğim.
O zaten doğru canlı hücre bol protein ben hep unutuyorum bosa gidiyoro anneanne yöntemi değil mi ya, ben de duydum ama tuhaf bir şekilde doğruluğuna inanıyorum test etme imkanım olmadı ama organik şey sonuçta
Bu eşlerin pubg düşkünlüğü ne olcek acaba abi sen de mi yemek sofraya gelince dur şu bitsin geleceğim deyip yarım saat sofra bekletenlerdensinBurası kalabalıkken yeniden duygularımı paylaşayım ;
Süt dökmüş kedi taklidi yap belki görmezden gelirler
Bir dahakine reklamcı troll saatini kurmalısınGeç kaldım dimi eğlence bitti dimi
Yanlız sen o kadar site kur yönet falan sana troll desinler ay çok komik aslında bende bazen troll olduğunu düşünmuyor değilimBurası kalabalıkken yeniden duygularımı paylaşayım ;
Bi evi süpureyim demistim ya ona da pişman oldum normalde gece çıkıyor böyle eğlenceler beklemiyordum bu saate erken davrandılarBir dahakine reklamcı troll saatini kurmalısın
Arkadaş konudan o kadar uzakki ben şoktroll olduğunuz o kadar belli ki uğraşamayacağım.
Bu topiğe özel Kazen'den dokunulmazlık zırhı kazandınız, başka topikte olacaktı var ya süt de kurtaramazdıSüt dökmüş kedi taklidi yap belki görmezden gelirler
Ay çok tanıdık geldi bu bana yaçok fena yahu 1 haftadır saat saydım...
ama ben hak etmedim....
valla haketmedim....
takımımda hile kullanan biri varmış ben nereden bileyim biri hile kullanıyor.
silin dedim üyeliğimi, 3 gün sonra yok açın dedim
Kız sadece erkekler değil bende çok oynuyorum fenada sayilmam yani nice erkekleri sinir etmişliğim var ordaBu eşlerin pubg düşkünlüğü ne olcek acaba abi sen de mi yemek sofraya gelince dur şu bitsin geleceğim deyip yarım saat sofra bekletenlerdensin
Ohoo ben arada yemeği bile yaptım çükür yakmadım tadında bi değişiklik var derse herif biraz açıcı döktüm derim artık yerseBi evi süpureyim demistim ya ona da pişman oldum normalde gece çıkıyor böyle eğlenceler beklemiyordum bu saate erken davrandılar
başıma bir şey gelmeyecekse
İlahi adalet demiş gibi yapsam mesela ama demesem ima etsem
İçeri girip suçluyum diyen olur mu amirim?
büyüyünce geçer kazen-chan
Bu eşlerin pubg düşkünlüğü ne olcek acaba abi sen de mi yemek sofraya gelince dur şu bitsin geleceğim deyip yarım saat sofra bekletenlerdensin