- 12 Temmuz 2006
- 56.164
- 215.895
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi fasulyegunaydin
-
Senin güzel hatırın için söyleriz bir daha gündüz gelmezler, müsait olduğun saatleri yazar mısınBi evi süpureyim demistim ya ona da pişman oldum normalde gece çıkıyor böyle eğlenceler beklemiyordum bu saate erken davrandılar
Arkadaş ekli değil bende öylesine grup oluyoruz çok oynadım hileli kişilerle,dün bı tanesi hileyi açayım diye çıktı geri girdi oyuna hiç ban yemedim ama şu hileli oynayanlara soruyum Rank seviye kaç diye cevap vermiyorlar bari hileyle Fatih olun,ben hilesiz as oluyorum kısa suredeBurası kalabalıkken yeniden duygularımı paylaşayım ;
Hileli takım arkadaşı ile oynadığım için beni pubG'den banlayan kıl pubG admini sana sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Dakikalar sonra cezam bitecek ve sahalara döneceğim.
Ondan bu tavirlarimiz zatenBu topiğe özel Kazen'den dokunulmazlık zırhı kazandınız, başka topikte olacaktı var ya süt de kurtaramazdı
Rol model olmasınlarda sizebre nankör, ben ne zaman sizi ilk cezanızda 1 hafta banladım?
Abimi komple attılar ben orda hiç banlanmadım çok şaşırtıcıBu arada sizi asla muhatap almıyorlar ve siz cezanız bitene kadar paşa paşa bekliyorsunuz. 1 hafta ceza da kolay kolay verilmezmiş. Normalde en az 3 ay ve çoğunlukla da 10 sene imiş ban cezası : )
Arkadaş ekli değil bende öylesine grup oluyoruz çok oynadım hileli kişilerle,dün bı tanesi hileyi açayım diye çıktı geri girdi oyuna hiç ban yemedim ama şu hileli oynayanlara soruyum Rank seviye kaç diye cevap vermiyorlar bari hileyle Fatih olun,ben hilesiz as oluyorum kısa surede
Randevu defterime bakıp geliyorum hemen ablacımSenin güzel hatırın için söyleriz bir daha gündüz gelmezler, müsait olduğun saatleri yazar mısın
Bu mesaj bize zalim diyenlere gelsin, güle oynaya gönderiyoruz, 10 sene ban yemiş gibi kızıyorlar, hem nerede adminle geyik, mod.'la gır gır şamata, hey anam hey :)))Bu arada sizi asla muhatap almıyorlar ve siz cezanız bitene kadar paşa paşa bekliyorsunuz. 1 hafta ceza da kolay kolay verilmezmiş. Normalde en az 3 ay ve çoğunlukla da 10 sene imiş ban cezası : )
benim ceza alma sebebim RP görevinde olan bir görevde ateş etmeden 16 tane arena oyunu bitirmek. Bunu karşı tarafa kıyak olarak görmüş pubG ve 1 hafta banlamışlar.
Neymiş o bende bir bakayım, Counter Strike'dan sonra beni saran oyun olmamıştı. Şimdilerde Knight takılıyorum.Bu arada sizi asla muhatap almıyorlar ve siz cezanız bitene kadar paşa paşa bekliyorsunuz. 1 hafta ceza da kolay kolay verilmezmiş. Normalde en az 3 ay ve çoğunlukla da 10 sene imiş ban cezası : )
Bu mesaj bize zalim diyenlere gelsin, güle oynaya gönderiyoruz, 10 sene ban yemiş gibi kızıyorlar, hem nerede adminle geyik, mod.'la gır gır şamata, hey anam hey :)))
Farkınız işte ablacımBu mesaj bize zalim diyenlere gelsin, güle oynaya gönderiyoruz, 10 sene ban yemiş gibi kızıyorlar, hem nerede adminle geyik, mod.'la gır gır şamata, hey anam hey :)))
Neymiş o bende bir bakayım, Counter Strike'dan sonra beni saran oyun olmamıştı. Şimdilerde Knight takılıyorum.
Abicim o zaman sana kurşun ata ata biter mapus yata yata biter aldırma gönül aldırma şarkısını hediye ediyorum
Kolay kolay bırakamazsın abi pubgyi çok zorpubG mobile
ben bu gece RP olarak 100 olayım bırakıp başka bir oyun bulacağım...
call of dutty mobile gibi ..
Oyyy o nasıl ceza öyle, benim adam bu oyuna takılmıyor ama eskiden oynadığı bir oyun vardı, oradaki yönetimde çok disiplinliydi, bir ünvan vardı hatırlamıyorum adını, onu herkese vermiyorlardı, hile varsa sert uygulamaları mevcuttu.mune yemin ediyorum en ufak ceza 3 ay %90 da 10 sene ceza veriyorlar.
ben 1 hafta yedim herkesten aynı tepki geldi ; o kadar kısa ceza yok !
eee 1 hafta işte : ) ne yani yalan mı söyliyeyim ...
Keske soyleseydin abi biraz mutlu olurdukkız bitti diyorum 1 haftadır söylemedim sitede sizleri sevindirmemek için
bugün bitti bitti
az sonra açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?