Evet bende bi garipsedim benim etrafımda CV bırakıp çağırılan vasıfsız çok insan var kafa karışıklığı olsun diye bi söylenti mi acepLCW öyle tanıdıkla girilecek kadar enteresan biryer değil ki. İlginçmiş.
Vasıfsız derken tecrübesi olmayan yani aman deyim sıçrayan olmasın üstümeEvet bende bi garipsedim benim etrafımda CV bırakıp çağırılan vasıfsız çok insan var kafa karışıklığı olsun diye bi söylenti mi acep
Olur canım Allah in izniyle part time gir önce girmen kolay olur tecruben yoksa. Sonra full time gecersin yaz kız girince ikizlerin varmış opuyorum onları benimkiler 16aylik seninkiler büyük belli ki kreş falan maşallahBakalım bugün cv birakayim umarım iyi bir şeyler olur
Ooo maşallah yukselirsin orada inşallah.24 aylık ikizlerim 4 yıllık üniversite Mezunuyum 7 yıllık yönetim kurulu başkanının yanında yönetici asistan ligi yaptım ama satış bölümünde 18 yaşındayken 1 2 aylık tecrübem var yani tecrübesiz im kısmet bakalim
Emin olmamakla beraber bakıyorlar sanırım eli yüzü düzgün mu diye bakıyorlar sanırım . mağazada hep fıstık gibi kızlar çalışıyor ondan mütevellit cevabimDua edin benim için bugün dış görüntüye bakıyorlar mi ki
Yok canım maaş tan ayrı prim aliyorsun satışlarda zorunluluk yok yani . Dua ederim tabi etmez miyim sende bana et inşallahBir de orda satış zorunlulugu var mi
Bakalım bugün cv birakayim umarım iyi bir şeyler olur
Millet, işleri bu ben dağıtıcam onlar toplicak yoksa nie burda çalışıolar kafasında orda alışveriş yaptıkları için çarşamba pazarına çeviriyorlar güzelim reyonlarıBende gittigimde ha bire kizlar hep katliyo diye baktigim kıyafeti güzelce katlar koyarım birde benimkiyle ugrasmasin diye..herkes benim gibi olsa is kalmaz size..
Bunu dene24 aylık ikizlerim 4 yıllık üniversite Mezunuyum 7 yıllık yönetim kurulu başkanının yanında yönetici asistan ligi yaptım ama satış bölümünde 18 yaşındayken 1 2 aylık tecrübem var yani tecrübesiz im kısmet bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?