lcw calismak

bende çalıştım zamanında lcw da ama tanıdıklar girmedim keriyer.netten başvurdum görüşmeye çağırdılar mülakat yaptık hemen başladım çalışma şartları evet çok ağır bayramın yok tatilin yok helede avm de çalışıcaksan daha zor izin günlerini hep hafta içi veriyolar çıkış saattlerin 11 i bulur bide müdürün düzen takıntılı olursa vay haline ayaklarında nasırlar boynunda fıtıklar.... bu liste uzaaar gider ama iyi yanları yokmu tabiki var eğer işini severek yaparsan hemen göze girersin ve yükselme şansın çok fazla olur içinde kendi sınavları oluyo reyon yöneticiliği,görsellik felan gibi eğer ünv bitirirsen müdürlük sınavlarına bile girebilirsin ama dediğim gibi çooook çooook çoooook özverili çalışman lazım

benim tavsiyem cadde mağzasına girmen hem çıkış saatleri daha erken olur hemde avm ler gibi ölümüne kalabalık olmaz biraz daha rahat cadde mağazalar bide çalışma ortamı güzel olur genelde ama gene dediğim gibi özverili çalışırsan çünkü bu gibi ortamlarda az çalışanı kimse sevmez ve dışlanırsın. helede müdürle aran iyi olursa süper olur. ama sanmakivazgeçilmez olursun adamı bir kalemde silerler en ufak bi hatanda ki ben çoook şahit oldum yıllarınıvermiş 5 yıllık 8 yıllık personellirini bir kalemde gözden çıkardıklarını böyle işte :)

İkizlerim var krese gidiyor onların saatine en uygun orası gibi görünüyor ilerleyen zamanlarda ne olur tabii benim düşüncem part time

LCW yoğunluktan dolayı çok sık elaman değiştirir.Bu sebeple tanıdık aramanıza gerek yok sanırım.
Teyzemin kızı 2 senedir Lcw de.Part time çalışıyor okuduğu için.1000 Tl alıyordu sanırım.Bayramlar + Özel günlerde prim alıyorlar.Sigortanız ilk andan itibaren yapılıyor.Yorgunluk bana vız gelir diyorsanız ve sebat ederseniz yükselme şansınız da var.

Bakalım bugün cv birakayim umarım iyi bir şeyler olur
Olur canım Allah in izniyle part time gir önce girmen kolay olur tecruben yoksa. Sonra full time gecersin yaz kız girince ikizlerin varmış opuyorum onları benimkiler 16aylik seninkiler büyük belli ki kreş falan maşallah

24 aylık ikizlerim 4 yıllık üniversite Mezunuyum 7 yıllık yönetim kurulu başkanının yanında yönetici asistan ligi yaptım ama satış bölümünde 18 yaşındayken 1 2 aylık tecrübem var yani tecrübesiz im kısmet bakalim

Ooo maşallah yukselirsin orada inşallah.

Bende gittigimde ha bire kizlar hep katliyo diye baktigim kıyafeti güzelce katlar koyarım birde benimkiyle ugrasmasin diye..herkes benim gibi olsa is kalmaz size..
Millet, işleri bu ben dağıtıcam onlar toplicak yoksa nie burda çalışıolar kafasında orda alışveriş yaptıkları için çarşamba pazarına çeviriyorlar güzelim reyonları

Bunu dene

kısa süreli olarak bak ama

Seneye çocuklar tüm gün kreşe gider sen de umarım 9-5 tecrübene uygun bir iş bulursun

Bence dış görünüşe bakmak her lcw de olmuyor. 5,6 tane lcw mağazasını kafamda karsılastrdığım da kimisinde çok guzel kızlar kimisinde de güzel olmayan kızlar var. İşe alan kişiye göre değişiyor bence. Bir de eski bir arkadasım var o da lcw de calısıyor afedersnz ama oyle alımı güzelliği pek yok ama alınmış işe. Bir de benm anlamadığım çirkin insanın çalışmaya hiç hakkı yok mu ya. herkes ekmek parası peşinde bıraksınlar da insanlar çalışsınlar oyle değil mi ama. Bir de lcw ya nezaman gitsem en az 100 kişi oluyor. Allah yardım etsin inşallah rastgele..

lc waikıkı için tanıdığa gerek yokki.internetten elenman aranan mağazası için başvuru yapın çağırılırsanız görüşürsünüz olr.

Ben de 2012'de part time çalıştım. Bayram zamanı destek eleman olarak girdim memnun kalınca devamlı başlattılar. Bayram zamanı müdür,katlamaya uğraşmayın yere düşenleri kaldırmaya yetişin yeter demişti.O kadar yoğun oluyor yani.

Haftanın dört günü gidiyordum,maaşım 360 lira civarıydı.
Satış zorunluluğu yok,müşteri yardım isterse gidip yardımcı oluyosun, reyonuna gelene hoşgeldiniz ne bakmıştınız dememek acayip rahat. Bu yüzden de senin sattığın ürün üzerinden değil mağazanın o ayki karından prim alıyosun, o da 150-200 lira arası değişiyodu.
Günde 8 lira olacak şekilde multinet veriyolar, 1de gidip 10da çıkıyosun ya da kış dönemiyse 12de gidip 9da çıkıyosun.
Bu saatler içinde 1 saat yemek ve yarım saat mola hakkın var.
Reyonda senın ustun sayılan full eleman olur,senden önce o gelmiş olur,reyonu açar,6da çıkar reyonu sen kapatırsın.

Çalışma saati 9,yemekle çayı çık 7,5 ama inanılmaz yoğun,iki müdür var devamlı kameralardan reyonları izliyo durmak dinlenmek kabin odalarına girip çıkmamak şansın yok. Göze batarsın. Onun dışında çalışma arkadaşlarınla aran iyiyse öğrenciyken ya da kurtarıcı olarak yapılacak iyi bir seçenek sayılır.

Son olarak inanılmaz müşteri odaklı, müşteri ne yaparsa yapsın ses etmeyeceksin asla bir şey söylemeyeceksin. Bunu kullananlar da çok oluyo tabi, yirmi liralık tişört alıp dünyayı ben yarattım havalarında dolaşan ya da kabinlere çocuklarını işeten kadınlar var. Sormak istediğin başka bi şey olursa cevaplayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…