bende çalıştım zamanında lcw da ama tanıdıklar girmedim keriyer.netten başvurdum görüşmeye çağırdılar mülakat yaptık hemen başladım çalışma şartları evet çok ağır bayramın yok tatilin yok helede avm de çalışıcaksan daha zor izin günlerini hep hafta içi veriyolar çıkış saattlerin 11 i bulur bide müdürün düzen takıntılı olursa vay haline ayaklarında nasırlar boynunda fıtıklar.... bu liste uzaaar gider ama iyi yanları yokmu tabiki var eğer işini severek yaparsan hemen göze girersin ve yükselme şansın çok fazla olur içinde kendi sınavları oluyo reyon yöneticiliği,görsellik felan gibi eğer ünv bitirirsen müdürlük sınavlarına bile girebilirsin ama dediğim gibi çooook çooook çoooook özverili çalışman lazım
benim tavsiyem cadde mağzasına girmen hem çıkış saatleri daha erken olur hemde avm ler gibi ölümüne kalabalık olmaz biraz daha rahat cadde mağazalar bide çalışma ortamı güzel olur genelde ama gene dediğim gibi özverili çalışırsan çünkü bu gibi ortamlarda az çalışanı kimse sevmez ve dışlanırsın. helede müdürle aran iyi olursa süper olur. ama sanmakivazgeçilmez olursun adamı bir kalemde silerler en ufak bi hatanda ki ben çoook şahit oldum yıllarınıvermiş 5 yıllık 8 yıllık personellirini bir kalemde gözden çıkardıklarını böyle işte :)
benim tavsiyem cadde mağzasına girmen hem çıkış saatleri daha erken olur hemde avm ler gibi ölümüne kalabalık olmaz biraz daha rahat cadde mağazalar bide çalışma ortamı güzel olur genelde ama gene dediğim gibi özverili çalışırsan çünkü bu gibi ortamlarda az çalışanı kimse sevmez ve dışlanırsın. helede müdürle aran iyi olursa süper olur. ama sanmakivazgeçilmez olursun adamı bir kalemde silerler en ufak bi hatanda ki ben çoook şahit oldum yıllarınıvermiş 5 yıllık 8 yıllık personellirini bir kalemde gözden çıkardıklarını böyle işte :)