evet bu cok onemli nasil horman konturolu yaptiriyorsunuz??
arkadaslar bacaklarimi iki ay oldu aldim sonra lazerden randevu alinca ciksin diye bekledim bir turlu eskisi gibi cikmadilar bekledigim icinmi anlamadim:) neyse jilet vurayim daha kuvetli ciksinlar dedim bir haftada erteledim randevumu ama hala bacaklarimda kil yok hayret ediyorum:sm_confused: , adetimde gecikme oldu kan testi yaptirdim doktora o arada Kanser , Kolestrol , Tiroit , Demir de baktirdim Kolestrolum az biraz yuksek cikti demir cok eksik cikti baskada birsey cikmadi hormonlarda bir sorun olaydi soylemezlermiydi benimde aklima gelmedi hormonlarima baktirin demek doktora ama hamilelik baktilar o arada anlamazarmiydi neden geciktim diye sordugumda olabilir pskolojik dedi doktor :sm_confused:
canım kanda bakılan gebelik testinde bir günlük bile hamileysen çıkar demekki hamile değilsin gecikmen psikolojiktir.stres yapma canım inşallah birgün anne olursun .onun dışında hormon testleri adetin 3.günü kan alınarak bakılıyor.
canim bende 3 tane cocuk var zaten Allah isteyen herkeze versin ben varmi diye korktum
hormon test icinde verdigin bilgi icin cok tesekur ederim a.s.
Merhaba arkadaşlar merak edenler vardır diye bilgi vermek istedim
Toplamda 8 seans gittim. Alexander yeni makineleri kullanılan bir yerdi. Gittiğim bu yer Harbiyede Istanbul un bol reklam veren önemli Lazer merkezlerinden biriydi. İlk 4 seansta problem yaşamadım hatta tamamen dökülme olduğundan kontrollere bile gitmedim. Ancak sonraki 2 seansta kontroller dahil dökülme problemleri yaşadım hatta azalma göremedim. Bende Harbiye deki lazer merkezinin sahibi olan ve ilk 4 seansımı yapan doktora artık gitmeyeceğimi çünkü son iki seansı gerçekleştiren elemanının başarısız olduğunu söyledim. O da Bakırköydeki diğer ofislerine yönlendirdi. Gittiğimde Bakırköydeki doktor kendisi ilgilenmedi, gelip kontrol bile etmedi. İşlemi yapan bayanın hatası sonucu 6-7cm lik şişlikler oluştu su topladı. Tedavimi kendim yaptırdıktan sonra şişliklerin resimlerini göstermek için tekrar gittim ikna etmeye çalıştılar ayarı düşüreceklerini söylediler bir seans daha yaptırdım. Ancak bu sefer 8-10 tane olmasada 2-3 şişlik yine oluştu ve yine su topladı ve bir daha gitmedim. 8 seansın sonunda yüzde 60 başarı sağlandı diyebilirim. Bu Lazer merkezinin Bakırköy şubesi Istanbulun en konforlu hastanelerinden birine taşınmış artık orada lazer uyguluyorlarmış gerisini siz düşünün. İyi olan lazer merkezi nasıl ayırt edilir bilemiyorum.
Birde güzel haber vereyim lazer etkisiz bir yöntem değil çünkü koltuk altım için sadece 4 seans yeterli oldu. En fazla 4-5 kıl çıkıyor onun içinde güvenebileceğim bir yer olursa 1 seansta hallettirebilirim. Belkide iğneli epi yaptırırım.
Evime yakın bir lazer merkezi açıldı IPL tekniği kullanılıyormuş oraya gitsem mi diyorum. IPL kesin sonuç verir mi? Ne dersiniz? Yaptıranlar bilgi verebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?