• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon yaptiran arkadas varmi aranizda??

canım ben ıstanbulda gıdıyorum tum vucut bıtme garantılı 1500 ytl ve çok memnundum bu uçuncu seyansım olacaktı ama hamıle kaldım durdurdum şimdi gıtmıcvem doğumdan sonra gıdecem bence gıt çok faydasını görursun bu na emın ol

canim hayirli olsun bebegin Allah anali babali buyutsun insallah :Saruboceq:

Kızlar benim ince kıllarım cıktı lazer gören kıllarım döküldü çıkan kıllar sanırım uyuyan kıllar birazdaha bekleyip jilet yapmayı düşünüyorum ince kıllar sertleşsin diye bence bişey olmaz
sewgileerrra.s.

canım ben ıstanbulda gıdıyorum tum vucut bıtme garantılı 1500 ytl ve çok memnundum bu uçuncu seyansım olacaktı ama hamıle kaldım durdurdum şimdi gıtmıcvem doğumdan sonra gıdecem bence gıt çok faydasını görursun bu na emın ol

Hayırlı olsun cnm. :CüvCüv: Galiba bende senin gibi 3 . seansta durdurucam çünkü yazın hamile kalmayı düşünüyorum. Peki bebek :emir_bebek: olduktan sonra devam edebiliyormuyuz. Bilgin varmı ?

Hayırlı olsun cnm. :CüvCüv: Galiba bende senin gibi 3 . seansta durdurucam çünkü yazın hamile kalmayı düşünüyorum. Peki bebek :emir_bebek: olduktan sonra devam edebiliyormuyuz. Bilgin varmı ?

canim ben lazer yaptirdigim yere 20 yasindaki kizimla gitmistim ve oda orda heveslendi banada yaptiralim diye, orda ki kadin dediki sen iki seans yaptir birak sonra evlenip cocugun olduktan sonra yaptirirsn iki seansta seni rahatlatacak kadar azaltir dedi, yani evlenmemislere yada cocugu olmayanlara ilerde hormonlarinda degisiklik oluyor diye bitene kadar yapmayi tavsiye etmedi , dolayisiyla sende dogumdan sonra devam edebilirsin .. sevliler yerimseniben

Hayır canım burası ne kadar uzun sure rse sursun bıtme garantılı yahu yengemın 2 üç tane tek tujk var ona bıle gıdıo kadın ve ılerde çıksa dahı yer orda durduğu muddetce garantısı var bız memnunuz yerden çok

Canım evet tabıkı Öle bekletıosun doĞumdan sonra gıdıosun ya Ömur boyu garantılı adamalr orda olduĞu muddetce her zaman yaptırabılırsın yengemler sahıplerını tanıo oranın mal sahıbıler zaten kuÇuk ır yer deıl benım dedıĞım yer her Şey var guzellık salonu kuafor cıldıye spor salonu masaj her Şey aklınıza glen

ewli bekar fark etmiyo kıl kıldır ya ben yaptırıyorum azaldıda çokda memnunum tawsiye ediyorum
sewgilerrrra.s.

arkadaşlar evlenip doğum yaptıktan sonra kılları yeniden cıkan oldu mu:uhm: ve şimdi evlenmeden lazer yaptıranlar boşuna mı yaptırmış oluyor:bbo:

arkadaşlar evlenip doğum yaptıktan sonra kılları yeniden cıkan oldu mu:uhm: ve şimdi evlenmeden lazer yaptıranlar boşuna mı yaptırmış oluyor:bbo:

ya ne alakası war bekarla ewlinin kıl kıldır bazı kişiler sarışındır bazısı esmer bazıları kıllıdır ki o ben oluyorum bazısında kıl yokturÇok üzgünüm çoookewlilikle alakası yok bence yaptırın kızlarrr kılsız olalım kıllara ölüümmmmkötükedihüso :sm_cool: sewgilerrra.s.

:dance:
ya ne alakası war bekarla ewlinin kıl kıldır bazı kişiler sarışındır bazısı esmer bazıları kıllıdır ki o ben oluyorum bazısında kıl yokturÇok üzgünüm çoookewlilikle alakası yok bence yaptırın kızlarrr kılsız olalım kıllara ölüümmmmkötükedihüso :sm_cool: sewgilerrra.s.

cnm ya müthişsin,,kafamızdakinler hariç...

Bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ankara da lazer epilasyon yaptran memnun olan arkadaşlar bana yardımcı olup özelden mesaj atarsa çok memnun olurum.

cok hoşsun hihoyyyt içimi rahatladı saol:lepi: ama ben gene doktoruma bı sorayım kesin garanti versınde sonradan gene kıllanmayalım:dance:

cok hoşsun hihoyyyt içimi rahatladı saol:lepi: ama ben gene doktoruma bı sorayım kesin garanti versınde sonradan gene kıllanmayalım:dance:

Kizlar hormon deginde kilanma etkileniyormus!!.. benim kizima ordaki kadin sen 2 seans yaptir evlendikten cocuk olduktan sonra istersen gerek gorursen tekrar yaptira bilirsin gibi bir cumle kulandi ..

Kizlar hormon deginde kilanma etkileniyormus!!.. benim kizima ordaki kadin sen 2 seans yaptir evlendikten cocuk olduktan sonra istersen gerek gorursen tekrar yaptira bilirsin gibi bir cumle kulandi ..

Canım ama 2 seansta fazla azalmıyoki ne alaka bitsin kıllar çıkarsa ewlendikten sonra bidaha yaptırır belki cıkmıycak nerden biliyomuş cıkıcanı doktor zaten hamile kalınca kıllar dökülüyo nadir bazılarında çıkıyodur çıkarsada yeniden yaptırırız bence yaptırın ewlenene kadar kıllımı dolaşalım yani :CüvCüv: sewgiler canımmma.s.

Canım ama 2 seansta fazla azalmıyoki ne alaka bitsin kıllar çıkarsa ewlendikten sonra bidaha yaptırır belki cıkmıycak nerden biliyomuş cıkıcanı doktor zaten hamile kalınca kıllar dökülüyo nadir bazılarında çıkıyodur çıkarsada yeniden yaptırırız bence yaptırın ewlenene kadar kıllımı dolaşalım yani :CüvCüv: sewgiler canımmma.s.

valla canim sende haklisin a.s

ben ordaki kadinin bize soyledigini paylasmak istedim :kahve:

Lazer epilasyon aci veriyor mu diyenlere...

Ben bugun bikini bolgesine lazer epilasyon yaptirdim. Cok acitiyor dediler diye 2 tup EMLA krem surup 2 saat bekledim gitmeden once. Aciya karsi cok dayaniksizimdir ama bu inanin hic denecek kadar az acidi. EMLA'dan mi bilmiyorum ama, daha onceleri agdaya giderdim ve o deli gibi acirdi. Agdayi cok minik minik 1cm'lik yuzeylere yapistirip cektiklerini dusunun, o kadar aciyor. Hatta agda killari kokunden aldigi icin daha cok aciyor, burada sadece isi veriyorlar. Zaten cihaz da soguk hava ufluyor. bikini bolgem 10dk surmedi. Gidin yaptirin, acidan korkmayin gercekten oyle soyledikleri gibi inanilmaz bir aci falan yok. Ki ben canim aciyinca bayilan bir insanim. Hic korkmayin. Tek dikkat etmeniz gereken nokta, dogru ve kailteli bir merkezde yaptirmak. 3-5 lira icin kaliteden odun vermeyin. En yeni cihazlari ve uzman personelleri olan, doktor gozetimindeki merkezlere gidin. Benden bu kadar şekerler :)

Canim gittigin merkezde hangi cihazi kullandilar sana ?onu da biiliosan yazarmısın lutfeen:)

Back
X