• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon yaptiran arkadas varmi aranizda??

ağdadan jilete dönersin sende öle bi durumda sürekli jiletlersende kalınlaşırlar zaten merak etme

ohh nihayet bende tüm vücut dün ilk seansamı yaptırdım.ama çok acı hissettim epilatörle aldığım gibiydi.özellikle alt bacak ve bikini ve genital acıdı ama acı varsa ilerleme var dedim dişimi sıktım..yalnız kol üstlerine yapmadılar biraz çirkin duruyor ve lazer bel gölgemide görmedi :( belimde sadece hava hissettim:(
sağlık olsun beni en çok rahatsız eden bölgeler gitsinde gerisi önemli değil

eyvahh bunuda duymadim ben agda klaniyordum :çok üzgünüm:

Canım lazer epilasyon seanslarından önce kılları kökünden almaman gerekiyormuş, ben gitmeden iki gün önce jiletle alıyorum. Gittiğimde kıllar yalnızca derinin üstünde başını göstermiş oluyo. Cihaz daha rahat görüyomuş bu durumda, ama ben beyaz tenli olduğum için biraz daha kolay oluyo sanırım. Senin yaptırmaya niyetin varsa önce danış, zaten söylüyceklerdir kökünden almaman gerektiğini, merak etme zamanla yoluna giricektir. Şimdiden iyi şanslar güzelim yerimseniben

ya bana jiletle al gel falan demediler...en ince tüyleri dahi gören bi cihaz getirmişler onla yapıolarmış...acaba makinesiyle mi alakalı...

Canım lazer epilasyon seanslarından önce kılları kökünden almaman gerekiyormuş, ben gitmeden iki gün önce jiletle alıyorum. Gittiğimde kıllar yalnızca derinin üstünde başını göstermiş oluyo. Cihaz daha rahat görüyomuş bu durumda, ama ben beyaz tenli olduğum için biraz daha kolay oluyo sanırım. Senin yaptırmaya niyetin varsa önce danış, zaten söylüyceklerdir kökünden almaman gerektiğini, merak etme zamanla yoluna giricektir. Şimdiden iyi şanslar güzelim yerimseniben

ay ne zor ismis ya:çok üzgünüm: randevum haftaya ama ertelemeyi dusunuyorum ben agda kulandigim icin gec ickiyorlar hepsi ciksin oyle gideyim yoksa faydasini goremem diye dusunuyorum ,
aslinda benim tenimde oldukca beyazdi fakat solaryum da esmerlestim o sorun olurmu sormadim ? bir kac aydir gitmiyorum ama hala tenim eskisi kadar beyaz degil:çok üzgünüm:

ay ne zor ismis ya:çok üzgünüm: randevum haftaya ama ertelemeyi dusunuyorum ben agda kulandigim icin gec ickiyorlar hepsi ciksin oyle gideyim yoksa faydasini goremem diye dusunuyorum ,
aslinda benim tenimde oldukca beyazdi fakat solaryum da esmerlestim o sorun olurmu sormadim ? bir kac aydir gitmiyorum ama hala tenim eskisi kadar beyaz degil:çok üzgünüm:

bron ztene yapmıyolar die okumuştum gitmeden sor bence

arkadaslar oncedende yazmistim agda yaptim buyusun diye bekliyorum diye sizce bir hafta daha erteletip randevuyu jilet yapayimi? lutfen bir fikir verin inanin sitres oldum :(

kizlar benim bide merak etdigim konu agda yaptigimdan cildimde batiklar olustu benek benek izler var bu izler lazer yapilinca geciyormu gecmiyormu cok merak ediyorum?

sen lazere başlamadın mı canım slinn...
ben bugün gttm ilk seans...5 dk sürüyoo....zateninşallah kurtulcm..

sen lazere başlamadın mı canım slinn...
ben bugün gttm ilk seans...5 dk sürüyoo....zateninşallah kurtulcm..

canim ben baslamadim daha onumuzdeki persembe gunu randevum ama bilemiyorum bir hafta daha ertelemeyi dusunuyrum, ilk seans 5dk suruyor demisin canim nereni yaptirdin 5dk surdu bana 45dk en fazla 1saat dediler tum bacak icin mirmirmirmir

canim ben baslamadim daha onumuzdeki persembe gunu randevum ama bilemiyorum bir hafta daha ertelemeyi dusunuyrum, ilk seans 5dk suruyor demisin canim nereni yaptirdin 5dk surdu bana 45dk en fazla 1saat dediler tum bacak icin mirmirmirmir

BENM KOLTUKALTI DUDAKÜSTÜ CANIM....
5 DK SÜRDÜ AMA BACAK DAHA FAZLADIR...BEN GTTM ..ORDA PERMATİKLEDİ İŞTE.. SONRA DA CIZZ CIZZ...:1shok:

kizlar benim bide merak etdigim konu agda yaptigimdan cildimde batiklar olustu benek benek izler var bu izler lazer yapilinca geciyormu gecmiyormu cok merak ediyorum?

izlerin renkleri açılıyo ve benim tavsiyem sabah akşam bepanthene krem sür özellikler batıkların olduğu yerlere ben 1 haftadır sürüyorum çok farketti

ben 2 yıldır bu belayla uğraştığım için çok iyi biliyorum kızlar merkezinizi ve uzmanınızı çok iyi seçin ( bana ilk gittiğim yerde garanti verdiler yüzümdeki tüylerin 8 seansta biteceğine dair fakat 14 seans gittim hiçbir şey olmadı tabi ki bu arada hormon tedavisi de gördüm hormonlarım bile normal seviyesine döndü ama tüylerimde hiçbir değişiklik olmadı şimdi yeni bir merkeze gidiyorum bakalım ne olucak
kılsız , tüysüz günler dilerim... yerimseniben

canım ya hormon tedavisi görüyordum demişsin hangi hormonun yüksekti?

evet bu cok onemli nasil horman konturolu yaptiriyorsunuz??

arkadaslar bacaklarimi iki ay oldu aldim sonra lazerden randevu alinca ciksin diye bekledim bir turlu eskisi gibi cikmadilar bekledigim icinmi anlamadim:) neyse jilet vurayim daha kuvetli ciksinlar dedim bir haftada erteledim randevumu ama hala bacaklarimda kil yok hayret ediyorum:sm_confused: , adetimde gecikme oldu kan testi yaptirdim doktora o arada Kanser , Kolestrol , Tiroit , Demir de baktirdim Kolestrolum az biraz yuksek cikti demir cok eksik cikti baskada birsey cikmadi hormonlarda bir sorun olaydi soylemezlermiydi benimde aklima gelmedi hormonlarima baktirin demek doktora ama hamilelik baktilar o arada anlamazarmiydi neden geciktim diye sordugumda olabilir pskolojik dedi doktor :sm_confused:

izlerin renkleri açılıyo ve benim tavsiyem sabah akşam bepanthene krem sür özellikler batıkların olduğu yerlere ben 1 haftadır sürüyorum çok farketti

canim ben bepanthene krem hic duymadim belcikada yasiyorum ezcaneye soracagim umarim bula bilirim :Saruboceq:

maviyesil canim ben senin soyledigin kremi biraz internetde arastirdim baska forumlardada yazmislar bunlar 3 renkdeymis bazilari tuylenme yapiyor kimileri sivilcelendiriyor kimisi sivilceme iyi geliyor kimisi krisikliga iyi geliyor cesit cesit yazmislar kafam karisti senin kulandigin hangi renk bepanthene plus mu? daha ayrintili yazarmisin canim

Back
X