Teşekkürler Slinn,
şu andan itibaren takipçin olacağım. IPL sonuçlarını merak ediyorum.:uhm::uhm: Bir şeyi merak ettim gittiğin yer, seans sonrasında 20 gün içinde tekrar gel rötuş yapılacak demedi mi? Normalde hepsinin dökülmesi için kontrol görüşmesine çağırıyorlar.
Arkadşlar bende alt bacağıma gidiyorum2008 kasımda da bacagımın 1. seansı subatta 2.seansıma gittim nasıl anlatsan kıldan bacagım gözükmüyodu aileden kıllıyız siyahtır kıllarım 1.seanstan sonra kıllarım ne oldugunu şaşırdı zor dökldüler 2.seansım geldiğinde nolkta şeklinde çıkmışlardı yaptırdım biraz war nokta nokta we ince tüyler war biraz bakalım nasıl cıkıcaklar ince tüyler için jilet yapıcam inş güzel sonuç alırım şuanki halinden çok memnunum sewgilerra.s.
büyük rahatlık dıyorım başkada birsey demiyorum 3.seansma gitcem
kizlar seanslar cogaldikca acilar azliyormu? yoksa ilk seansdaki gibimi oluyor her seferinde aci ??
2. seansim yaklastikca stres bastida :ecrin_bebek:
kizlar seanslar cogaldikca acilar azliyormu? yoksa ilk seansdaki gibimi oluyor her seferinde aci ??
2. seansim yaklastikca stres bastida :ecrin_bebek:
nur evet çok farkeder ama sen jılete vurucan ama oraya gıdecen gun yanı çıkmalarını beklemenız gerek hemde bneım gıttığım erı ıstanbulda oturanlara tavsıye ederım kızlar hem çok temız bır yer hemde butun vucut bıtme garantılı 1500 ytl başka ucret evrmıosunuz benım yengemler falan hep oraya gıttıler ve şuan kılalrı yok
ama sure değişio ablamınkı bır yılda bıttı yengemın ıkıncı yılı ama ek tuk kalmış onlar ıçın gıdıo gerçekten tavsıye edıyorum çok memnun kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?