• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon yaptiran arkadas varmi aranizda??

evet bu cok onemli nasil horman konturolu yaptiriyorsunuz??

arkadaslar bacaklarimi iki ay oldu aldim sonra lazerden randevu alinca ciksin diye bekledim bir turlu eskisi gibi cikmadilar bekledigim icinmi anlamadim:) neyse jilet vurayim daha kuvetli ciksinlar dedim bir haftada erteledim randevumu ama hala bacaklarimda kil yok hayret ediyorum:sm_confused: , adetimde gecikme oldu kan testi yaptirdim doktora o arada Kanser , Kolestrol , Tiroit , Demir de baktirdim Kolestrolum az biraz yuksek cikti demir cok eksik cikti baskada birsey cikmadi hormonlarda bir sorun olaydi soylemezlermiydi benimde aklima gelmedi hormonlarima baktirin demek doktora ama hamilelik baktilar o arada anlamazarmiydi neden geciktim diye sordugumda olabilir pskolojik dedi doktor :sm_confused:

canım kanda bakılan gebelik testinde bir günlük bile hamileysen çıkar demekki hamile değilsin gecikmen psikolojiktir.stres yapma canım inşallah birgün anne olursun .onun dışında hormon testleri adetin 3.günü kan alınarak bakılıyor.

canım kanda bakılan gebelik testinde bir günlük bile hamileysen çıkar demekki hamile değilsin gecikmen psikolojiktir.stres yapma canım inşallah birgün anne olursun .onun dışında hormon testleri adetin 3.günü kan alınarak bakılıyor.

canim bende 3 tane cocuk var zaten Allah isteyen herkeze versin ben varmi diye korktum :utangac:

hormon test icinde verdigin bilgi icin cok tesekur ederim a.s.

canim bende 3 tane cocuk var zaten Allah isteyen herkeze versin ben varmi diye korktum :utangac:

hormon test icinde verdigin bilgi icin cok tesekur ederim a.s.

rica ederim
ooo maaşallah bende tam söylecek kişiyi bulmuşum 3 tane hee allah bağışlasın darısı tüm isteyenlere ve bana

ben tüm vücut lazer epilasyon yaptırıyorum...

2 seans yaptırdım..batıklarım vardı onlarada çözüm oluyor...

yaptırılan merkez kullandıkları lazer cihazı çok önemli..

ilk yaptırdığım yerde canım çok acıdı.. şu an farklı bir merkezde yaptırıyorum,lazer cihazları farklı

... çok az acıyor,artık lazer

epilasyon yapaan bir çok merkez var araştırmak lazım.

kizlar sonunda lazere gidip yaptirdim ama acayip canim yandi -tatlicadiarzu-

bugun 4 gun oldu yaptirali ama kizlar benim yaptirdigim lazer degil isik epilasyonmus

bakalim faydasini gorecekmiyim fisfisfis

kadin ilk once tuglere bakti lazere cok uygun dedi sonra jiletledi ve bir sac geli gibi birsey surdukten sonra bangir bangir bagira bagira yapti:))( CANIM COK YANDI) bitdikten sonra ne bir iz ne bir yanma olmadi ortesi gun biraz kil kokleri kizardi, ordan birde losyon gibi birsey erdiler bir hafta kulanacaksin diye sanirim sogutucu birsey cunku surunce acayip usuyorum:) , dediki kadin tugler bir kac gune cikacaklar ve onlar kendiliginden dokulecek sonraki cikanlari gene geleceksin ayni yapacagiz 5 hafta sonraya randevu aldim simdi kilarin uclari gorundu ama ne zaman dokulur bilemiyorum insallah bir an once dokulurler cunku sakal gibi batiyorlar:bbo:

Arkadaslar lazerdn sonra cikan kilar ne kadar zaman sonra dokuluyorlar?? benimki bir hafta olmasina ragmen hala dokulmedi :1no2:

kalın tüylerim bi hafta sonunda dökülüyor..digerleri ise iki haftayı buluyoo dökülmesi

ayy rahatladim arkadaslar cok tesekur ederim yaptirali bir hafta oldu hala dokulmedi dedim olmadimi yoksa ama simdi rahatladim cok sagolun Şeniz

Lazer epilasyon aci veriyor mu diyenlere...

Ben bugun bikini bolgesine lazer epilasyon yaptirdim. Cok acitiyor dediler diye 2 tup EMLA krem surup 2 saat bekledim gitmeden once. Aciya karsi cok dayaniksizimdir ama bu inanin hic denecek kadar az acidi. EMLA'dan mi bilmiyorum ama, daha onceleri agdaya giderdim ve o deli gibi acirdi. Agdayi cok minik minik 1cm'lik yuzeylere yapistirip cektiklerini dusunun, o kadar aciyor. Hatta agda killari kokunden aldigi icin daha cok aciyor, burada sadece isi veriyorlar. Zaten cihaz da soguk hava ufluyor. bikini bolgem 10dk surmedi. Gidin yaptirin, acidan korkmayin gercekten oyle soyledikleri gibi inanilmaz bir aci falan yok. Ki ben canim aciyinca bayilan bir insanim. Hic korkmayin. Tek dikkat etmeniz gereken nokta, dogru ve kailteli bir merkezde yaptirmak. 3-5 lira icin kaliteden odun vermeyin. En yeni cihazlari ve uzman personelleri olan, doktor gozetimindeki merkezlere gidin. Benden bu kadar şekerler :)

EMLA yı kalın tabaka halinde sürün bir strech film ya da temiz bir poşetle o bölgeyi kapatın.. mümkünse hiç hava almasın. 1 saat sonra kesseler hissetmezsiniz. ben bu şekilde yaptırıyorum.

Ayrıca tüylerin dökülmesi 10-15 günü buluyor.

Canlarim ben agridan bayilacaktim nerdeyse :bbo: aslina agriya cok dayanikliyimdir ne agrilar cektim dogumlarimi bile normak doguran biriyim ,
jilet kulanmam aga yaparim agdadan cok yandi canim :bbo:
dunde kizimi goturdum bikini bolgesini yaptirdim ayni sekilde cok acidi nerdeyse yarim birakacaktidelikafadulden
emla kremini benim burda bulmama imkan yok(yurtdisinda yasiyorum) lzer yaptirdigim yerdede hic bir krem tavsiye etmediler yani bagira bagira yaptirirdim :1no2:
lazer bende sanki kil koklerini hem koparip hem yakiyor gibi hisetdim acayip yandi canim birde cit cit diye ses cikartiyor:sm_confused:

dun yuzume bakim icin gitdim ayni yuzum dede oyle oldu yuzumde kil yok bakim yaptirdim ama sanki kil varmis gibi olmasada canim cok az yandi

simdi kilarida bekliyorum sabirsizlikla dokulsun diye insallah
:çok üzgünüm:

kılar herkes acıdan falan bahsetmişte ben maliyetinide merak ediyorum bu işin...
mesela bikini bölgesi ve bacak ne kadara mal olur size verilen tutar nedr???

LAZER EPİLASYON

her makinede Işık, farklı dalga boylarına sahiptir

Alexandrite (755nm dalga boy), kalın siyah ser kıl için uygundur

ND-Yag (1064nm dalga boy) bronz ten için uygundur

IPL (500-1000nm dalga boy) (Photo Epilasyon) jelli epilasyon - ince ve açık renk için uygundur,lazer epilasyon sonrası azalan ve incelen tüyler bu makineyle (jelli epilasyon yada foto epilasyon)cihazıyla alınır (yüz bölgesinde kıllarınız inceyse tavsiyem IPL )

Epilasyonda kullanılan dalga boyu kılın kalınlığına, rengine, kılın vücutta yer aldığı anatomik bölgeye, ten renginin açık veya koyu olmasına göre tercih edilir. Genellikle kısa dalga boyu açık ten rengine tercih edilirken, koyu renk tende ve bronzlaşmış tende leke riskini ortadan kaldırmak için uzun dalga boy tercih edilir. Tedavinin başarısı yapanın deneyimlerine bağlı olduğu kadar alet seçeneklerinin çok olmasıyla da doğru orantılıdır. Aksi takdirdesenelerce süren 10-20 seanslara kadar çıkan seans sayıları ya da cilt lekeleri kaçınılmaz olur.,Lazer yapıldıktan 15 gün sonra tüyler dökülür

Alt bacak-koltuk altı genital gibi bölgelerde 6-8 hafta aralıklarla ortalama 4-6-8 seansta % 80 başarı elde edilir.
Kadınlarda yüz Erkeklerde sırt bölgesi ise seans sayısı kılın yoğunluğuna ve yapısına göre 8-10 seansa kadar çıkabilir.
hatta 12-15 seansa uzayabilir,kadınlarda yüz bölgesi inatçı tüylere sahiptir,yüz bölgesinde sert kalın kılınız yoksa tavsiye etmem,çünki lazer kılın yapısını bozarak ,ince tüyleride aktifleyip çoğalta bilir,
çoğaldığı zaman bitmezmi derseniz biter fakat seansınız uzar,genital bölgedede alt kısımlar bitmez,ince de olsa yapısı gereği üst genital biter dudak kısmı kalır
kol altı bacaklar kesin biter,tek tük belki kalır,onlarda iğneli epilasyona,
ayrıca nereye giderseniz gidin % 100 kesin biticek lafına inanmayın
lazerde dünya çapında başarı oranı % 80 - % 90 dır
çok ucuza yada kampanyalı yerlere baş vururken bir kez daha düşünün
ben uzman estetisyen olarak 2 senedir yapıyorum,birde gittiğiniz merkezin sürekli eleman deyiştirmemesine dikkat edin ,mesleğinde gerçekten uzmanmı sorun,ustalık belgesini görün

Dip not:
bitmeyen kıllarınız varsa mutlaka hormon tahlili yaptırın,hormonlarla ilgili sorunda tedavi olmazsanız lazer tek başına çözüm getirmez,uygulama öncesi kısaltma işlemi tüyleri çoğaltmaz akabinde hemen lazer uygulanıyor çünki,seans aralarını aksatmayın ,evde sürekli kısaltma yapmayın

Merhaba arkadaşlar merak edenler vardır diye bilgi vermek istedim

Bir kaç yıl önce Istanbulda olduğum dönemde. Toplamda 8 seans gittim. Alexander yeni makineleri kullanılan bir yerdi. Gittiğim bu yer Harbiyede Istanbul un bol reklam veren önemli Lazer merkezlerinden biriydi. ılk 4 seansta problem yaşamadım hatta tamamen dökülme olduğundan kontrollere bile gitmedim. Ancak sonraki 2 seansta kontroller dahil dökülme problemleri yaşadım hatta azalma göremedim. Bende Harbiye deki lazer merkezinin sahibi olan ve ilk 4 seansımı yapan doktora artık gitmeyeceğimi çünkü son iki seansı gerçekleştiren elemanının başarısız olduğunu söyledim. O da Bakırköydeki diğer ofislerine yönlendirdi. Gittiğimde Bakırköydeki doktor kendisi ilgilenmedi, gelip kontrol bile etmedi. ışlemi yapan bayanın hatası sonucu 6-7cm lik şişlikler oluştu su topladı. Tedavimi kendim yaptırdıktan sonra şişliklerin resimlerini göstermek için tekrar gittim ikna etmeye çalıştılar ayarı düşüreceklerini söylediler bir seans daha yaptırdım. Ancak bu sefer 8-10 tane olmasada 2-3 şişlik yine oluştu ve yine su topladı ve bir daha gitmedim. 8 seansın sonunda yüzde 60 başarı sağlandı diyebilirim. Bu Lazer merkezinin Bakırköy şubesi Istanbulun en konforlu hastanelerinden birine taşınmış artık orada lazer uyguluyorlarmış gerisini siz düşünün. ıyi olan lazer merkezi nasıl ayırt edilir bilemiyorum.

Birde güzel haber vereyim lazer etkisiz bir yöntem değil çünkü koltuk altım için sadece 4 seans yeterli oldu. En fazla 4-5 kıl çıkıyor onun içinde güvenebileceğim bir yer olursa 1 seansta hallettirebilirim. Belkide iğneli epi yaptırırım.

COLOR]

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar merak edenler vardır diye bilgi vermek istedim

Toplamda 8 seans gittim. Alexander yeni makineleri kullanılan bir yerdi. Gittiğim bu yer Harbiyede Istanbul un bol reklam veren önemli Lazer merkezlerinden biriydi. İlk 4 seansta problem yaşamadım hatta tamamen dökülme olduğundan kontrollere bile gitmedim. Ancak sonraki 2 seansta kontroller dahil dökülme problemleri yaşadım hatta azalma göremedim. Bende Harbiye deki lazer merkezinin sahibi olan ve ilk 4 seansımı yapan doktora artık gitmeyeceğimi çünkü son iki seansı gerçekleştiren elemanının başarısız olduğunu söyledim. O da Bakırköydeki diğer ofislerine yönlendirdi. Gittiğimde Bakırköydeki doktor kendisi ilgilenmedi, gelip kontrol bile etmedi. İşlemi yapan bayanın hatası sonucu 6-7cm lik şişlikler oluştu su topladı. Tedavimi kendim yaptırdıktan sonra şişliklerin resimlerini göstermek için tekrar gittim ikna etmeye çalıştılar ayarı düşüreceklerini söylediler bir seans daha yaptırdım. Ancak bu sefer 8-10 tane olmasada 2-3 şişlik yine oluştu ve yine su topladı ve bir daha gitmedim. 8 seansın sonunda yüzde 60 başarı sağlandı diyebilirim. Bu Lazer merkezinin Bakırköy şubesi Istanbulun en konforlu hastanelerinden birine taşınmış artık orada lazer uyguluyorlarmış gerisini siz düşünün. İyi olan lazer merkezi nasıl ayırt edilir bilemiyorum.

Birde güzel haber vereyim lazer etkisiz bir yöntem değil çünkü koltuk altım için sadece 4 seans yeterli oldu. En fazla 4-5 kıl çıkıyor onun içinde güvenebileceğim bir yer olursa 1 seansta hallettirebilirim. Belkide iğneli epi yaptırırım.

Evime yakın bir lazer merkezi açıldı IPL tekniği kullanılıyormuş oraya gitsem mi diyorum. IPL kesin sonuç verir mi? Ne dersiniz? Yaptıranlar bilgi verebilir mi?

Valla canim benim kide IPL mis ama ben henuz 1 seans yaptirdim , sonuc ne olacak maglesef benimde fikrim yok benneyaptımki ,
baska bir baslikdada yazdigim gibi kilarda yariya yakin dokulme oldu ama yeniden cikacaklarmi yoksa kalan kilarami tekrar yapacaklar hic bilmiyorum benneyaptımki

Arkadşlar bende alt bacağıma gidiyorum2008 kasımda da bacagımın 1. seansı subatta 2.seansıma gittim nasıl anlatsan kıldan bacagım gözükmüyodu aileden kıllıyız siyahtır kıllarım 1.seanstan sonra kıllarım ne oldugunu şaşırdı zor dökldüler 2.seansım geldiğinde nolkta şeklinde çıkmışlardı yaptırdım biraz war nokta nokta we ince tüyler war biraz bakalım nasıl cıkıcaklar ince tüyler için jilet yapıcam inş güzel sonuç alırım şuanki halinden çok memnunum sewgilerra.s.

Back
X