• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon yaptiran arkadas varmi aranizda??

Teşekkürler Slinn,
şu andan itibaren takipçin olacağım. IPL sonuçlarını merak ediyorum.:uhm::uhm: Bir şeyi merak ettim gittiğin yer, seans sonrasında 20 gün içinde tekrar gel rötuş yapılacak demedi mi? Normalde hepsinin dökülmesi için kontrol görüşmesine çağırıyorlar.

Canim ben dedigim gibi 1 seans yaptirdim 3 hafta oldu ince tugler hep dokuldu ler halada dokuluyorlar kalan tugler kalinlar onlari ceksemde gelmiyor bence kalan kalin kilar lazerden etkilenmeyenler cunu cekiyorum cikmiyor ,
soruna gelince bana 20 sonra gel felan demediler ben bir hafta sonra cilt bakimi icin gitdigimde cildime bakim yapacak kadinda ayni bacagim icin epilasyon yapan kadindi bacaklarima orda bakti cok iyi dedi iste formalite hesabi bakti :1closedeyes:
su anda 4/3 dokulmus gibi gorunuyor surekli gelismelerden haberdar edecegim canimsengözlerimebaksanab

Arkadşlar bende alt bacağıma gidiyorum2008 kasımda da bacagımın 1. seansı subatta 2.seansıma gittim nasıl anlatsan kıldan bacagım gözükmüyodu aileden kıllıyız siyahtır kıllarım 1.seanstan sonra kıllarım ne oldugunu şaşırdı zor dökldüler 2.seansım geldiğinde nolkta şeklinde çıkmışlardı yaptırdım biraz war nokta nokta we ince tüyler war biraz bakalım nasıl cıkıcaklar ince tüyler için jilet yapıcam inş güzel sonuç alırım şuanki halinden çok memnunum sewgilerra.s.

Memnun olduguna cok sevindim canim ,

insallah kurtuluruz bir an once bu buyuk sikintidan

ankarada lazere giden arkadaşlardan rica etsem nereye gittiklerini ve ücretleri bana özelden yazabilirlermi bende lazere gitmeye karar verdim ama heryere güvenemiyorum deneyimi olanlardan yardım almak istiyorum...şimdiden çok teşekkürler...

kizlar seanslar cogaldikca acilar azliyormu? yoksa ilk seansdaki gibimi oluyor her seferinde aci ??
2. seansim yaklastikca stres bastida :ecrin_bebek:

kizlar seanslar cogaldikca acilar azliyormu? yoksa ilk seansdaki gibimi oluyor her seferinde aci ??
2. seansim yaklastikca stres bastida :ecrin_bebek:

ben 2.seansımı yaptırmıştım ve ilk gunkı gıbı acı cektim.yanı azalmıyor :1no2:

Arkadaşlar ben de çok merak ediyorum. Yaptırdıktan sonra lazerin kalıcı olumsuz bir etkisi olur mu ?

kizlar bende kilarda dokulme durdu , ordaki kadin dokulenler birdaha cikmayacak dedi henuz cikmada yok ama gercekten merak ediyorum sizde dokulen bolgelerde yeniden kilarda cikma oldumu??

Canım ilk ayptırdığımdan şuanki durum arasında dağlar kadar fark war ilk seansta bacağım simsiyahtı ama suan acık renkte kıllar war uzaktan hiç ıl yokmuş gibi duruyo yakından bakınca görüyorum ince kılları heralde azalmalar oldu 23nisanda 3. seansım bakalım ne olacak kılların durumu
ince kıllarımada jilet yapıcam ki güçlrnsin kökleri we siyahlaşsın inş çıkmazlarr kurtulcaz kıllarda
sewgiyle aşkla kalınnna.s.

nurumm cok sevindim senin namina canim , darisi bizim basimiza bacim kaydirigubbakcemile5

kızlar bende dün ilk seansıma girdim. dereceyi bölgeye göre hep çoğaltıp azalttı. bölgeye göre değişiyo galiba. hayırlısı .çok umutluyummm..

İnşallah sizde güzel sonuç alırsınız canlarım hepimiz kıllarımızda kurtuluruz
sewgiyle aşk la kalınnn:asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:

canım ben ıstanbulda gıdıyorum tum vucut bıtme garantılı 1500 ytl ve çok memnundum bu uçuncu seyansım olacaktı ama hamıle kaldım durdurdum şimdi gıtmıcvem doğumdan sonra gıdecem bence gıt çok faydasını görursun bu na emın ol

nur evet çok farkeder ama sen jılete vurucan ama oraya gıdecen gun yanı çıkmalarını beklemenız gerek hemde bneım gıttığım erı ıstanbulda oturanlara tavsıye ederım kızlar hem çok temız bır yer hemde butun vucut bıtme garantılı 1500 ytl başka ucret evrmıosunuz benım yengemler falan hep oraya gıttıler ve şuan kılalrı yok
ama sure değişio ablamınkı bır yılda bıttı yengemın ıkıncı yılı ama ek tuk kalmış onlar ıçın gıdıo gerçekten tavsıye edıyorum çok memnun kalırsınız

nur evet çok farkeder ama sen jılete vurucan ama oraya gıdecen gun yanı çıkmalarını beklemenız gerek hemde bneım gıttığım erı ıstanbulda oturanlara tavsıye ederım kızlar hem çok temız bır yer hemde butun vucut bıtme garantılı 1500 ytl başka ucret evrmıosunuz benım yengemler falan hep oraya gıttıler ve şuan kılalrı yok
ama sure değişio ablamınkı bır yılda bıttı yengemın ıkıncı yılı ama ek tuk kalmış onlar ıçın gıdıo gerçekten tavsıye edıyorum çok memnun kalırsınız

* bitme garantisi yok diyorlar , benim gittiğim yer öle diyor .sarı tüyler her türlü kalıyormuş. bide 1.500 tl kaç seansı kapsıyor.
fisfisfis

kizlar bir yanlis anlama varsa onu duzeltmek icin yazmak istedim bugun sordum bana lazer yapan kadina , hani burda bazi arkadaslar yaziyorlar kizlar jilet vurunki kilarin koku kalinlasin diye bu jilet sadece ve sagdece lazere gitmeden yapilacakmis bu arada ki 4/5 hafta geciyorya o surede hic bir sekilde degilmeyecekmis ne jilet ne baska birseyle alinmayacakmis kilar !! .. gitmeden birgun once yada ayni gun jiletleyip gitmeliymisiz ben henuz sadece 1 seans yaptirdim 2.seansim haftaya o gune kadar dokulen dokuldu kalanlari gitmeden bir gun once jiletleyip gidecegimn..

Back
X