senin gitdigin hangi lazer acabe canim bilgin varmi??
eyvahh bunuda duymadim ben agda klaniyordum :çok üzgünüm:
Canım lazer epilasyon seanslarından önce kılları kökünden almaman gerekiyormuş, ben gitmeden iki gün önce jiletle alıyorum. Gittiğimde kıllar yalnızca derinin üstünde başını göstermiş oluyo. Cihaz daha rahat görüyomuş bu durumda, ama ben beyaz tenli olduğum için biraz daha kolay oluyo sanırım. Senin yaptırmaya niyetin varsa önce danış, zaten söylüyceklerdir kökünden almaman gerektiğini, merak etme zamanla yoluna giricektir. Şimdiden iyi şanslar güzelim yerimseniben
ay ne zor ismis ya:çok üzgünüm: randevum haftaya ama ertelemeyi dusunuyorum ben agda kulandigim icin gec ickiyorlar hepsi ciksin oyle gideyim yoksa faydasini goremem diye dusunuyorum ,
aslinda benim tenimde oldukca beyazdi fakat solaryum da esmerlestim o sorun olurmu sormadim ? bir kac aydir gitmiyorum ama hala tenim eskisi kadar beyaz degil:çok üzgünüm:
sen lazere başlamadın mı canım slinn...
ben bugün gttm ilk seans...5 dk sürüyoo....zateninşallah kurtulcm..
canim ben baslamadim daha onumuzdeki persembe gunu randevum ama bilemiyorum bir hafta daha ertelemeyi dusunuyrum, ilk seans 5dk suruyor demisin canim nereni yaptirdin 5dk surdu bana 45dk en fazla 1saat dediler tum bacak icin mirmirmirmir
BENM KOLTUKALTI DUDAKÜSTÜ CANIM....
5 DK SÜRDÜ AMA BACAK DAHA FAZLADIR...BEN GTTM ..ORDA PERMATİKLEDİ İŞTE.. SONRA DA CIZZ CIZZ...:1shok:
kizlar benim bide merak etdigim konu agda yaptigimdan cildimde batiklar olustu benek benek izler var bu izler lazer yapilinca geciyormu gecmiyormu cok merak ediyorum?
canım ya hormon tedavisi görüyordum demişsin hangi hormonun yüksekti?
izlerin renkleri açılıyo ve benim tavsiyem sabah akşam bepanthene krem sür özellikler batıkların olduğu yerlere ben 1 haftadır sürüyorum çok farketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?